Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Τον Ντανο λεμε ψυχακια,αλλα η Πασχαλη ειναι για τρελοχαρτο,αυτα τα με κυνηγανε το ψεμα και η αδικια που παντα θριαμβευουν και την πληρωνω παντα εγω ο καλος ανθρωπος δειχνουν σοβαρα ψυχολογικα θεματα

ΥΓ Κριμα που πιανουνε τον Σωρρα,θα ειχε λαμπρο μελλον ως στελεχος της Ελληνων Συνελλευσις η Σοφη  :grin:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Βρωμοψυχη μουμια, οταν φευγεις μωρη καριολα δειχνεις ανωτεροτητα και χαιρετας τον αλλο, σου ψαρευε σου φτιαχνε κολιε και ουτε καν μια τυπικη αγκαλια γαμιολα ελλεηνιδα!
κλασσικη σιχαμενη σαρανταποδαρουσα γκομενα,και καλα απαξιωτικη,λαικη απαιτηση πλεον να εφαρμοστει ο νομος του Πικερ και να κανει υποχρεωτικη θητεια Μεταξι,σε φουλ προγραμμα :rockon: :rockon: :rockon:

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Πάρτα μωρή μούμια!
Που κέρδισε το ψέμμα παλιοκαριόλα!
Ο Ντάνος δεν έπρεπε να της δώσει ούτε το χέρι στην σκατόψυχη.
Θα γίνουν εντελώς μπουρδέλο τώρα οι διάσημοι,

ΥΓ. Ρε παιδιά ο Ντάνος δεν ήταν στη Σκιάθο πριν 1 εβδομάδα, και ο Σπαλιάρας στην Αθήνα προχθές?

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186

poutaniaris_anhr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
861
Πόντοι
311
Η κωλογρια το ειχε καταλαβει που θα εφευγε και αποστηθισε λογιδριο για να συγκινήσει και ολο ασυντακτες προτάσεις και μαλακιες ελεγε.
"Εγω δεν μετανοιωνω για τιποτα απο οσα ειπα εως σημερα, και δεν θα αλλαζα με τιποτα την ανειλικρινεια και την αληθεια που επέδειξα απο την αρχη του παιχνιδιού ".

παρενθεση: ο Ντανουλης πρεπει να εκανε χοντρη μαλακια και μαλιστα ψιλοειπαν οι άλλοι οτι τον καλυψαν για να μην δημοσιοποιηθει , αρα δε νομιζω να ηταν το ψαρικό. Ισως βρηκε καμια φωλια με ψαρια και τα επιανε οταν κοιμουνταν οι άλλοι για να περιδρομιαζει αυτος και να κανει κ κανα ρουσφετακι στους εκλεκτούς.
Οταν τον εδιωξαν οι μαχητες επεσε κραξιμο, τωρα που ειναι ολοι αυτοι να αποθεωσουν τον πασοφο Παναρα που εβλεπε 1,5 μηνα μπροστα?

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
κλασσικη σιχαμενη σαρανταποδαρουσα γκομενα,και καλα απαξιωτικη,λαικη απαιτηση πλεον να εφαρμοστει ο νομος του Πικερ και να κανει υποχρεωτικη θητεια Μεταξι,σε φουλ προγραμμα :rockon: :rockon: :rockon:

Ετσι τυπε μονο με πακιστανικους κρεμπιεδες στο κωλαντερο της μουμιας θα ηρεμησουμε!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Λιγο να μπορουσε να μιλησει ο μαλακας ο Ντανος θα τους ειχε γαμησει αλλα τετοιο νταβαρι που ειναι αφηνει τη καθε πατσαβουρα να δημιουργει εντυπωσεις...
Δεν το εχει καθολου αυτο τυπε,δεν μπορεις καν να βγαλεις ακρη τι λεει,μπερδευεται κιολας γαμησε τα.Μονος του ειναι ανικανος να ελιχθει και να προχωρησει,μονο ως πιονι στα χερια του Μεγαλου Σκακιστη μπορει να αξιοποιηθει  :sunglasses:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Βρωμοψυχη μουμια, οταν φευγεις μωρη καριολα δειχνεις ανωτεροτητα και χαιρετας τον αλλο, σου ψαρευε σου φτιαχνε κολιε και ουτε καν μια τυπικη αγκαλια γαμιολα ελλεηνιδα!
Καλα νταξει τωρα.
Προτα στα ζαλιζει με πιπες περι συγχωρεσης, αγαπης συμπαντικες μαλακιες κτλ. Και μετα κανει λες και εχει ερθει αντιμετωπη με βιαστη ανηλικων.
Και ακομα θα απορει γιατι το κοινο ηθελε να βγει.

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Λοιπόν μάγκες ...
Δεν  θέλω να σας ανησυχησω αλλα μολις κουνηθηκε ο κοκκινακης.....!!
Εκανε ένα σάλτο τρομακτικό.......
Το βραδυ για καλο και κακό κοιμηθείτε με καμια σφυρίχτρα δίπλα σας και τα αντικείμενα μακρια απο το κρεβάτι σας........
Αραξε γιγαντά μου να αναλάβεις τις δυναμείς σου μετα απο τέτοια υπερπροσπαθεια κανα εικοσαημερο πάλι.......  :2funny: :2funny:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
και δεν καταλαβα δηλαδη
ωραια ας πουμε οτι επιασε ο Ντανος 2-3 ψαρια και τα εφαγε μονος του με τον Σπαλ

ε και τι εγινε που δεν τα μοιραστηκε ??

η αλλη η μουμια εξυνε συνεχεια το μουνι της με τις αλλες τις πατσαβουρες και κανανε yoges

δεν καταλαβα δηλαδη

και πολλα τους δινανε

επρεπε να τις αφηνουνε να τρωνε χαλικια ολη μερα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Δε ξερω τυπε δε μπορω να σκεφτω καθαρα τωρα με νευριασε η παλιογαλοτσα η μουμια!
εννοω τυπε οτι και η βρωμουσα ειναι φουλ σαπια,καλυτερα να βαλουμε την πλακομουνα απεναντι σε μια πιο συμπαθη σαν την Γκμοχ :S :S :S

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Παμε νεα ψηφοφορια απο το ΜΟΝΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Επισκέπτης
Λοιπόν μάγκες ...
Δεν  θέλω να σας ανησυχησω αλλα μολις κουνηθηκε ο κοκκινακης.....!!
Εκανε ένα σάλτο τρομακτικό.......
Το βραδυ για καλο και κακό κοιμηθείτε με καμια σφυρίχτρα δίπλα σας και τα αντικείμενα μακρια απο το κρεβάτι σας........
Αραξε γιγαντά μου να αναλάβεις τις δυναμείς σου μετα απο τέτοια υπερπροσπαθεια κανα εικοσαημερο πάλι.......  :2funny: :2funny:
:2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυποι λετε να σημαινει κατι οτι οι μαχητες εστειλαν τον ντανο την πρωτη μερα και οι διασημοι ειναι εναντιον του 8-2;
μπας και ειναι κανενας μουλωχτος κωλοπαιδαρας κι αυτος και δεν εχουν δειξει τα απλυτα του στις καμερες;
και ο αραιοδοντης ο κυπριος ειναι δυνατος παιχτης αλλα δεν εχει στραφει κανενας εναντιον του. ο ντανος δε μας τα λεει καλα. εγω με αυτα που ακουσα του εβγαλα κιτρινη καρτα

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Η μουμια το πρωι ελεγε "Εχω καλη διαισθηση "   και μετα στο συμβουλιο λεει τους ειχα πει οτι ψεμμα κερδιζει και θα φυγω   :2funny:

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
και δεν καταλαβα δηλαδη
ωραια ας πουμε οτι επιασε ο Ντανος 2-3 ψαρια και τα εφαγε μονος του με τον Σπαλ

Ο Λαμπρινακης ειχε πει οτι στον πολεμο αυτο ειναι λογος εκτελεσης! Αν συνεβη δεν ξερουμε...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
"Εγω δεν μετανοιωνω για τιποτα απο οσα ειπα εως σημερα, και δεν θα αλλαζα με τιποτα την ανειλικρινεια και την αληθεια που επέδειξα απο την αρχη του παιχνιδιού ".
Καλα ειπε οντως τετοια πιπα; Εγω φυσικα δεν εδωσα προσοχη.
Φαντασου να μην τον ετοιμαζε τον λογο κιολας.
Θα της τον εγραψε κανενας Μπο.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Η αλήθεια έλαμψε... Και Τα πήρε Στη μάπα

Σιχαμένη Και κακιασμένη.... Γιόγκα και κουραφέξαλα... Έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο όταν πήγε να την αγκαλιάσει...εβγαλε μισος Η βρώμα

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
επικες ψηφοφοριες

"Ντανος ψυχακιας βιαιος αρχομανης ετρωγε το φαι της ομαδας μονος του και χτυπουσε τις γυναικες"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom