adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.297
- Πόντοι
- 216
σκατοκαριολα του κερατα μας αποκαλεσε και ηλιθιους και οτι κερδισε το ψεμα η παλιοαληθωρηΟΞΩ ΚΑΡΙΟΛΑ!
"Θα ήθελα να σε χαιρετίσω έτσι ..." ....ψώφο!!
σκατοκαριολα του κερατα μας αποκαλεσε και ηλιθιους και οτι κερδισε το ψεμα η παλιοαληθωρηΟΞΩ ΚΑΡΙΟΛΑ!
ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
καυλα οι αντιδρασεις!
Εκανε μεγαλη ζημια ο Κοελιο. Καποιο τον πηραν στα σοβαρα.Βουρκωσε το πανελληνιο
Τοσο δυνατη ομιλια μονο ο Δημοσθενης ειχε ξαναδωσει, λιγο πριν αυτοκτονησει
τυπε ας μην μπουν απεναντι,καλυτερα η dyke να μπει απεναντι στην Γκμοχ πχ,ποια αντιπαθειτε περισσοτερο :S :S :S :SΑλλαξε ψηφοφορια Δουκα! Ποια ειναι η πιο σκατοψυχη και αντιπαθητικη βρωμουσα η αβυζη!!!
και λιγα λεςΈπρεπε να της πει άντε γαμήσου σάπια
σκατοκαριολα του κερατα μας αποκαλεσε και ηλιθιους και οτι κερδισε το ψεμα η παλιοαληθωρη
Παιδια αυτες τι πιπες που ακουγονται ωραιες και σημαντικες και ειναι το απολυτο τιποτα, το απολυτο κενο, ποσο μου την σπανε.
Δεν βγαζουν καν νοημα, γαμω τις πιπες.
ετσι τυπε μακαρι να μην λυγισει ο ντανος και να παει τελικοΔεν υπολόγισαν κάτι οι πουτάνες, ψηφίζει ο κόσμος!!!
Στρέψαν τον κόσμο εναντίον τους και τζάμπα θα ψωμολυσσάνε μέχρι να προσκυνήσουν τον Ντάνο στο τέλος!!!
ΟΞΩ ΚΑΡΙΟΛΑ!
τυπε ας μην μπουν απεναντι,καλυτερα η dyke να μπει απεναντι στην Γκμοχ πχ,ποια αντιπαθειτε περισσοτερο :S :S :S :S
πωωωωωωωωωω μαλακες πεταω απο την χαρα μου !!![]()
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ξεκωλιαραααααα ψωλογριααα δρομοοοοοοοοο καριολαρααα
μαλακεςςς το καταευχαριστηθηκα που εφυγε η πουταναρα
μιλαμε προσοχη με τετοιες καριολες
ειναι οι τυπισσες που το παιζουνε ιστορια ρε και καλα οτι γνωριζουνε απο ψυχολογιες yoges και τα αρχιδια μου κουνιουνται και ειναι τα μεγαλυτερα μουνοπανα της ιστοριας
ο ντανος πιστευω χαρη της εκανε που της εδωσε και το χερι...επρεπε να την γραψει στον πουτσο του την σκατογρια....
ΑΝΤΕ ΠΟΥΛΟ και πολυ καθησε η ξεκωλιαρα...δρομοοοοοοοοοοοοοο
Βρωμοψυχη μουμια, οταν φευγεις μωρη καριολα δειχνεις ανωτεροτητα και χαιρετας τον αλλο, σου ψαρευε σου φτιαχνε κολιε και ουτε καν μια τυπικη αγκαλια γαμιολα ελλεηνιδα!
Λιγο να μπορουσε να μιλησει ο μαλακας ο Ντανος θα τους ειχε γαμησει αλλα τετοιο νταβαρι που ειναι αφηνει τη καθε πατσαβουρα να δημιουργει εντυπωσεις...