Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τύπε 40% ανεργία έχουμε (επίσημη + ανεπίσημη). Κάτι πρέπει να γράφουμε για τίτλους.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Τύπε 40% ανεργία έχουμε (επίσημη + ανεπίσημη). Κάτι πρέπει να γράφουμε για τίτλους.

αυτό ακριβώς γίγαντα μου και για τον μισθοφόρο όμως. και άλλωστε... όπως φαίνεται και από εδώ σε εμάς... τραβάει την προσοχή... αυτό ήθελαν... γι αυτό το έγραψαν έτσι :) αλλιώς θα έγραφαν και σκέτο ιδιωτικός υπάλληλος/ελεύθερος επαγγελματίας/επιχειρηματίας...

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Σωστός! Πάντως πάλι καλά που γράφει "πρώην" μισθοφόρος!  :2funny: :2funny:

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Οπως και να εχει ειναι μεγαλος καραγκιοζης....

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
ο Πανο-μπαρακουντα,σερνοταν σαν το φιδι στο xθεσινο ματς' δειxνοντας ετσι,το κανονικο του προφιλ.
Αφου πρωτιστως εσπειρε ανεμους με τις δολοπλοκιες του.Ξαφνικα συνειδητοποιησε οτι αρxισε να θεριzει θυελλες.
Ετσι ξεκινησε να το αλλαzει.Δηλαδη να το παιzει δηθεν ενωτικος'για την ομαδα.Και υποδυεται τωρα,τον καλο σαμαρειτη.
Μηπως κ με αυτον τον τροπο' εξευμενισει την κατασταση.Γιατι καταλαβε οτι του γυρισε μπουμερανγκ' ολο αυτο..
Και αρχισε να τριzει κ εκεινου η καρεκλα. :sunglasses:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.069
Πόντοι
6.256
Οταν μεγαλωσω θελω να γινω πρωην μισθοφορος.
( αν δεν καταφερω να γινω πρωην πρωθυπουργος φυσικα )

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
εδώ δειτε τι γινεται για τον σφιχτη τον μποντιμπιλντερα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η Marierose Tarkmanian υποστηρίζει πως είναι η αγαπημένη του Κωνσταντίνου Βάσαλου και μάλιστα η personal trainer ανέβασε ένα video στα social media για να διαψεύσει δημόσια την Βασιλική Αγιαννοπούλου, η οποία δηλώνει και αυτή σύντροφος του παίκτη του Survivor.
Η γυμνάστρια από την Λάρνακα αναφέρει πως η Βασιλική είναι η πρώην του Κωνσταντίνου και απλά έχει εμμονή μαζί του και δεν αποκλείεται να κινηθεί και νομικά εναντίον της: «Εγώ είμαι αυτή που έχω σχέση μαζί με τον Κωνσταντίνο! Τον περιμένω να έρθει!», είπε η Μαριρόουζ!

dreamevil

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
29
Πόντοι
0
Πως μπορούνε και πηδάνε τόσο γυμνασμένες γκόμενες..Τέρμα αντισεξουαλικές για μένα αλλά γούστα είναι αυτά.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
εδώ δειτε τι γινεται για τον σφιχτη τον μποντιμπιλντερα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η Marierose Tarkmanian υποστηρίζει πως είναι η αγαπημένη του Κωνσταντίνου Βάσαλου και μάλιστα η personal trainer ανέβασε ένα video στα social media για να διαψεύσει δημόσια την Βασιλική Αγιαννοπούλου, η οποία δηλώνει και αυτή σύντροφος του παίκτη του Survivor.
Η γυμνάστρια από την Λάρνακα αναφέρει πως η Βασιλική είναι η πρώην του Κωνσταντίνου και απλά έχει εμμονή μαζί του και δεν αποκλείεται να κινηθεί και νομικά εναντίον της: «Εγώ είμαι αυτή που έχω σχέση μαζί με τον Κωνσταντίνο! Τον περιμένω να έρθει!», είπε η Μαριρόουζ!
οταν η ηλιθιοτητα βαραει κοκινα

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Μαλακία είναι σαν όρος εξαρχής έτσι κι αλλιώς. Πως ο σεκιουριτάς σε καράβια (private security contractor) είναι καν μισθοφόρος; Φυλάει κούτες απο πειρατές. Μισθοφόρος έιναι ο ξένος επαγγελματίας στρατιώτης σε πόλεμο τρίτων.

Απ οτι ξερω παιρνουν αυτους γιατι τα πληρωματα των καραβιων δεν επιτρέπεται να οπλοφορουν. Συνηθως πρωην στρατιωτικους αστυνομικους η και οχι. Η διαφορα με τους σεκιουριταδες ειναι οτι αυτοι οπλοφορουν και εχουν το δικαιωμα να πυροβολησουν. Δε πολυσυμμετεχουν σε πιστολιδια πιο πολυ για αποτροπη των Σομαλων τους εχουν στη θεα των οπλων τους. Πληρωνονται πολυ καλα παντως και σε 2-3 χρονια μπορεις να κανεις καλη καβατζα εαν δε σ εχουν απαγαγει οπως τον καπτεν φιλιπς.

Εγγρ.
23 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μάγκες παίζουν τίποτα εικόνες από την χθεσινή εμφάνιση της μιλφ Ειρήνης?

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ξεκιναει λεει κατι στο Ε ιδιο με fame story

Εχουν βαρεθει πια ολοι τα show με τραγουδια  :tickedoff:
Ο κοσμος γουσταρει να παρακολουθει τη ζωη των παικτων !!Θελει ιντριγκα,δολοπλοκιες,ανατροπες  :rockon:
Πιστευω απο Σεπτεμβρη θα ξαναδουμε και Big Brother + νεο survivor :grin:

Εγγρ.
23 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Εχουν βαρεθει πια ολοι τα show με τραγουδια  :tickedoff:
Ο κοσμος γουσταρει να παρακολουθει τη ζωη των παικτων !!Θελει ιντριγκα,δολοπλοκιες,ανατροπες  :rockon:
Πιστευω απο Σεπτεμβρη θα ξαναδουμε και Big Brother + νεο survivor :grin:

Τύπε άμα φέρουν στην Ελλάδα το Big Brother VIP δηλαδή το Big Brother όπου θα είναι μόνο διάσημοι θα γίνει της πουτάνας.

:rockon: :rockon: :rockon:

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1

Stories