You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor Ελλάδα 2017
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
Τύπε 40% ανεργία έχουμε (επίσημη + ανεπίσημη). Κάτι πρέπει να γράφουμε για τίτλους.
αυτό ακριβώς γίγαντα μου και για τον μισθοφόρο όμως. και άλλωστε... όπως φαίνεται και από εδώ σε εμάς... τραβάει την προσοχή... αυτό ήθελαν... γι αυτό το έγραψαν έτσι αλλιώς θα έγραφαν και σκέτο ιδιωτικός υπάλληλος/ελεύθερος επαγγελματίας/επιχειρηματίας...
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Σωστός! Πάντως πάλι καλά που γράφει "πρώην" μισθοφόρος!
adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
Οπως και να εχει ειναι μεγαλος καραγκιοζης....
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
ο Πανο-μπαρακουντα,σερνοταν σαν το φιδι στο xθεσινο ματς' δειxνοντας ετσι,το κανονικο του προφιλ.
Αφου πρωτιστως εσπειρε ανεμους με τις δολοπλοκιες του.Ξαφνικα συνειδητοποιησε οτι αρxισε να θεριzει θυελλες.
Ετσι ξεκινησε να το αλλαzει.Δηλαδη να το παιzει δηθεν ενωτικος'για την ομαδα.Και υποδυεται τωρα,τον καλο σαμαρειτη.
Μηπως κ με αυτον τον τροπο' εξευμενισει την κατασταση.Γιατι καταλαβε οτι του γυρισε μπουμερανγκ' ολο αυτο..
Και αρχισε να τριzει κ εκεινου η καρεκλα.
Αφου πρωτιστως εσπειρε ανεμους με τις δολοπλοκιες του.Ξαφνικα συνειδητοποιησε οτι αρxισε να θεριzει θυελλες.
Ετσι ξεκινησε να το αλλαzει.Δηλαδη να το παιzει δηθεν ενωτικος'για την ομαδα.Και υποδυεται τωρα,τον καλο σαμαρειτη.
Μηπως κ με αυτον τον τροπο' εξευμενισει την κατασταση.Γιατι καταλαβε οτι του γυρισε μπουμερανγκ' ολο αυτο..
Και αρχισε να τριzει κ εκεινου η καρεκλα.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.069
- Πόντοι
- 6.256
Οταν μεγαλωσω θελω να γινω πρωην μισθοφορος.
( αν δεν καταφερω να γινω πρωην πρωθυπουργος φυσικα )
( αν δεν καταφερω να γινω πρωην πρωθυπουργος φυσικα )
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.279
- Πόντοι
- 5.006
εδώ δειτε τι γινεται για τον σφιχτη τον μποντιμπιλντερα...
Η Marierose Tarkmanian υποστηρίζει πως είναι η αγαπημένη του Κωνσταντίνου Βάσαλου και μάλιστα η personal trainer ανέβασε ένα video στα social media για να διαψεύσει δημόσια την Βασιλική Αγιαννοπούλου, η οποία δηλώνει και αυτή σύντροφος του παίκτη του Survivor.
Η γυμνάστρια από την Λάρνακα αναφέρει πως η Βασιλική είναι η πρώην του Κωνσταντίνου και απλά έχει εμμονή μαζί του και δεν αποκλείεται να κινηθεί και νομικά εναντίον της: «Εγώ είμαι αυτή που έχω σχέση μαζί με τον Κωνσταντίνο! Τον περιμένω να έρθει!», είπε η Μαριρόουζ!
Η Marierose Tarkmanian υποστηρίζει πως είναι η αγαπημένη του Κωνσταντίνου Βάσαλου και μάλιστα η personal trainer ανέβασε ένα video στα social media για να διαψεύσει δημόσια την Βασιλική Αγιαννοπούλου, η οποία δηλώνει και αυτή σύντροφος του παίκτη του Survivor.
Η γυμνάστρια από την Λάρνακα αναφέρει πως η Βασιλική είναι η πρώην του Κωνσταντίνου και απλά έχει εμμονή μαζί του και δεν αποκλείεται να κινηθεί και νομικά εναντίον της: «Εγώ είμαι αυτή που έχω σχέση μαζί με τον Κωνσταντίνο! Τον περιμένω να έρθει!», είπε η Μαριρόουζ!
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.279
- Πόντοι
- 5.006
παντως στα ξενα σουρβαιβορ τους γαμουσαν στα αγωνίσματα...
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.283
- Πόντοι
- 3.656
οταν η ηλιθιοτητα βαραει κοκιναεδώ δειτε τι γινεται για τον σφιχτη τον μποντιμπιλντερα...
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.283
- Πόντοι
- 3.656
αυτοΟπως και να εχει ειναι μεγαλος καραγκιοζης....
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Μαλακία είναι σαν όρος εξαρχής έτσι κι αλλιώς. Πως ο σεκιουριτάς σε καράβια (private security contractor) είναι καν μισθοφόρος; Φυλάει κούτες απο πειρατές. Μισθοφόρος έιναι ο ξένος επαγγελματίας στρατιώτης σε πόλεμο τρίτων.
Απ οτι ξερω παιρνουν αυτους γιατι τα πληρωματα των καραβιων δεν επιτρέπεται να οπλοφορουν. Συνηθως πρωην στρατιωτικους αστυνομικους η και οχι. Η διαφορα με τους σεκιουριταδες ειναι οτι αυτοι οπλοφορουν και εχουν το δικαιωμα να πυροβολησουν. Δε πολυσυμμετεχουν σε πιστολιδια πιο πολυ για αποτροπη των Σομαλων τους εχουν στη θεα των οπλων τους. Πληρωνονται πολυ καλα παντως και σε 2-3 χρονια μπορεις να κανεις καλη καβατζα εαν δε σ εχουν απαγαγει οπως τον καπτεν φιλιπς.
metalfun
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 16
συγνώμη ρε παιδιά. Αυτή είναι η υπερνομάρχης η Δούρο?? Που χάθηκε αυτή η πατσαβουροπατσαβούρα??
Αριστοκράτης93
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε μάγκες παίζουν τίποτα εικόνες από την χθεσινή εμφάνιση της μιλφ Ειρήνης?
Ξεκιναει λεει κατι στο Ε ιδιο με fame story
Εχουν βαρεθει πια ολοι τα show με τραγουδια
Ο κοσμος γουσταρει να παρακολουθει τη ζωη των παικτων !!Θελει ιντριγκα,δολοπλοκιες,ανατροπες
Πιστευω απο Σεπτεμβρη θα ξαναδουμε και Big Brother + νεο survivor
Αριστοκράτης93
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εχουν βαρεθει πια ολοι τα show με τραγουδια
Ο κοσμος γουσταρει να παρακολουθει τη ζωη των παικτων !!Θελει ιντριγκα,δολοπλοκιες,ανατροπες
Πιστευω απο Σεπτεμβρη θα ξαναδουμε και Big Brother + νεο survivor
Τύπε άμα φέρουν στην Ελλάδα το Big Brother VIP δηλαδή το Big Brother όπου θα είναι μόνο διάσημοι θα γίνει της πουτάνας.
Το είδα φίλε. Φαντάσου να μην έλειπε στον Χανταμπάκη η οικογένειά του τι άλλο θα έκανε.Τυπε τους ειδες τι τρυφερά κυνηγιόντουσαν στην παραλια :S :S :S
Χαλαρά. Αυτή η κοπέλα συνδυάζει τα πάντα: ευφυία, ταχύτητα, μαγειρική, αντίληψη.η ναργες θα το παρει
Αν έχανε και κανά κιλό, θα αυξάνονταν γεωμετρικά οι πιθανότητες.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 6K
- Εμφανίσεις
- 495K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις