Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
ο Πανο-μπαρακουντα,σερνοταν σαν το φιδι στο xθεσινο ματς' δειxνοντας ετσι,το κανονικο του προφιλ.
Αφου πρωτιστως εσπειρε ανεμους με τις δολοπλοκιες του.Ξαφνικα συνειδητοποιησε οτι αρxισε να θεριzει θυελλες.
Ετσι ξεκινησε να το αλλαzει.Δηλαδη να το παιzει δηθεν ενωτικος'για την ομαδα.Και υποδυεται τωρα,τον καλο σαμαρειτη.
Μηπως κ με αυτον τον τροπο' εξευμενισει την κατασταση.Γιατι καταλαβε οτι του γυρισε μπουμερανγκ' ολο αυτο..
Και αρχισε να τριzει κ εκεινου η καρεκλα. :sunglasses:
Ο Πανάρας δεν είναι καρεκλοκένταυρος, έχει αποδείξει ότι μπορεί να συρθεί και στην άμμο εάν χρειαστεί.

Εγγρ.
23 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Ο Πανάρας αντιπροσωπεύει τον μέσο Έλληνα. Αυτόν που θα κάνει τα πάντα για το συμφέρον και την πάρτυ του.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Ο Πανάρας αντιπροσωπεύει τον μέσο Έλληνα. Αυτόν που θα κάνει τα πάντα για το συμφέρον και την πάρτυ του.
ναι οκ ο Παναρας ειναι ο μεσος ελληνας ενω τα αλλα τα χαπατα ειναι απο πιο προηγμένος χωρες  :jerking:

Εγγρ.
23 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
1
ναι οκ ο Παναρας ειναι ο μεσος ελληνας τα αλλα τα χαπατα ειναι απο πιο προηγμένος χωρες  :jerking:

Κλασσική απάντηση από μέσο Έλληνα... στα λόγια μου έρχεσαι

Ότι και να λες κουνάβι σαν τον Πανάρα δεν υπάρχει στο νησί. Δεν είπα ότι οι άλλοι είναι μοναχοί και καλόγριες αλλά τέτοιο πράγμα με την καμία.

Και ναι οι περισσότεροι είναι από άλλες ''χώρες''. Η Λάουρα είναι Γερμανίδα. Ο Σπαλιάρας που είναι ψυχούλα και έχει μυαλό 10χρονο τι σχέση έχει με τον πονηρό Έλληνα? Επειδή πάνω στον αυθορμητισμό του είπε μια ατάκα? Και εγώ αν είχα γυρίσει τις πασαρέλες σαν και αυτόν όχι 4000 αλλά 40000 θα είχα πηδήξει. Τι σχέση έχει η μιλφάρα Ειρήνη με την μέση Ελληνίδα στην ηλικία της? Η ψηλή Ελισάβετ τι σχέση έχει με τις περισσότερες Ελληνίδες που κυκλοφορούν έξω? Ο Χούτος που έμενε από 16 χρονών στο εξωτερικό τι σχέση έχει με τον Έλληνα που δεν έχει φύγει απ το χωριό του? Ο Χρανιώτης που είναι ηθοποιός και έχει διαβάσει 9-10 βιβλία τέχνης και έχει παίξει σε παραστάσεις τι σχέση με τον μέσο Έλληνα που άμα των ρωτήσεις τι είναι ο Άμλετ θα σου πει ότι είναι κάποια καφετέρια?

Για αυτό σου λέω άστο...

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
193
Πόντοι
1
εδώ δειτε τι γινεται για τον σφιχτη τον μποντιμπιλντερα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η Marierose Tarkmanian υποστηρίζει πως είναι η αγαπημένη του Κωνσταντίνου Βάσαλου και μάλιστα η personal trainer ανέβασε ένα video στα social media για να διαψεύσει δημόσια την Βασιλική Αγιαννοπούλου, η οποία δηλώνει και αυτή σύντροφος του παίκτη του Survivor.
Η γυμνάστρια από την Λάρνακα αναφέρει πως η Βασιλική είναι η πρώην του Κωνσταντίνου και απλά έχει εμμονή μαζί του και δεν αποκλείεται να κινηθεί και νομικά εναντίον της: «Εγώ είμαι αυτή που έχω σχέση μαζί με τον Κωνσταντίνο! Τον περιμένω να έρθει!», είπε η Μαριρόουζ!
Αυτή ρε τυπε είναι πιο άντρας απο τον μπρατσερο... Παίζει να τον γαμαει με στραπον.

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Σφαζονται στα ποδια του παιδιου η γυναικες

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

Ότι και να λες κουνάβι σαν τον Πανάρα δεν υπάρχει στο νησί. Δεν είπα ότι οι άλλοι είναι μοναχοί και καλόγριες αλλά τέτοιο πράγμα με την καμία.

Και ναι οι περισσότεροι είναι από άλλες ''χώρες''. Η Λάουρα είναι Γερμανίδα. Ο Σπαλιάρας που είναι ψυχούλα και έχει μυαλό 10χρονο τι σχέση έχει με τον πονηρό Έλληνα? Επειδή πάνω στον αυθορμητισμό του είπε μια ατάκα? Και εγώ αν είχα γυρίσει τις πασαρέλες σαν και αυτόν όχι 4000 αλλά 40000 θα είχα πηδήξει. Τι σχέση έχει η μιλφάρα Ειρήνη με την μέση Ελληνίδα στην ηλικία της? Η ψηλή Ελισάβετ τι σχέση έχει με τις περισσότερες Ελληνίδες που κυκλοφορούν έξω? Ο Χούτος που έμενε από 16 χρονών στο εξωτερικό τι σχέση έχει με τον Έλληνα που δεν έχει φύγει απ το χωριό του? Ο Χρανιώτης που είναι ηθοποιός και έχει διαβάσει 9-10 βιβλία τέχνης και έχει παίξει σε παραστάσεις τι σχέση με τον μέσο Έλληνα που άμα των ρωτήσεις τι είναι ο Άμλετ θα σου πει ότι είναι κάποια καφετέρια?

Για αυτό σου λέω άστο...

Ενταξει ρε τυπε ολοι αυτοι διαφερουν απ τον μεσο ορο του ελληνα-ελληνιδας γι αυτο και επιλεχτηκαν. Ο ανεργος που ηταν ενας κλασσικος τυπος ελληνα δεν αντεξε ουτε μερα. Ολοι οι αλλοι εχουν ενα στοιχειο που τους διαφοροποιει απ τον μεσο ορο γι αυτο και επιβιωνουν. Εμεις οι μανατζερικοι δε λεμε οτι ο Πανος δεν εχει τακτικη, αλλα λεμε οτι και ολοι εκει μεσα εχουν. Κανεις δε μιλαει για τον μισθοφορο που απο το χιλτον ακομα που ξεκινησαν ειχαν κανονισει τη κλικα τους (αυτο τα ειπε ο ανεργος οχι εγω). Τωρα οι διασημοι εχουν αλλο σκοπο εκει μεσα, αυτον της προβολης αλλα κι αυτοι σιγα σιγα δειχνουν το αληθινο προσωπο τους και θα σχηματισουν τις κλικες τους.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306

Για αυτό σου λέω άστο...
Φιλε ακου λοιπον δεν ειμαι fan του παναρα αλλα δεν ειναι ο μονος πονηρος εκει μεσα και στο λεω εγω που υποστηρίζω  διασημους, και ο μισθοφόρος ειναι μεγαλος μαλακας σαν κλαψομουνα πουτανα κανει,ο κυπριος το κρεας και ο κινεζος ειναι τερμα κλικαδόροι και λενε για τους αλλους οτι κανουν κλικες.Παμε τωρα για της κοπελες η ψηλη ειναι χαμηλον τονον οπος πολλες ελληνηδες του ιδιου βελινικους.ΦΙΛΕ για τον κομπαρσο hypstera Χρανιοτι εισαι πολυ λαθος ειναι ο κεκαλα στημενος ελληναρας που κανει τα παντα και σε τιποτα δεν ειναι καλος για να λεει οτι το εχει κανει, εχει τρελλη σχεση με τον μεσο ελληνα ολοι οι barman βαριστες και αλλοι τετοιο στιλ εχουν.Η ολη φαση με τον Παναρα ειναι οτι ειναι ο τυπος που συναντας παντου απο το νηπιαγωγειο μεχρι το γεροκομειο ειναι αυτος που θα το παιζει αρχηγος χωρις να εχει ιδεα σε τιποτα ειναι αυτος που θα πει στο αφεντικο σου αυτα που δεν πρεπει να μαθει για εσενα ειναι αυτος που θα του πεις πια γομενα γουστατρεις και θα παει στα μουλοχτα να την γαμησει,απλα και αλλοι πaiχτες ειναι ετσυ απλα το κρυβουν ακομα καλα.Οσο για τον χουτο ελληναρας απο τους λΙγους με μπαμπα manager,προπονητη,δημοσιογραφο καλος μαλακας.ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ SURVIVOR KAI STO ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Εγγρ.
23 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Οκ ρε παίδες, την άποψη μου λέω, τι να πω, μπορεί να είμαι και λάθος, θα δείξει στην συνέχεια.

Πάντως και εγώ είμαι με τον Γιώργο.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Οκ ρε παίδες, την άποψη μου λέω, τι να πω, μπορεί να είμαι και λάθος, θα δείξει στην συνέχεια.

Πάντως και εγώ είμαι με τον Γιώργο.

Ναι ρε μαν, κουβεντα κανουμε, ο Γιωργης ειναι αθληταρας και φιλοτιμος αλλα δε μ αρεσει αυτο γιατι θα τον εκμμεταλευτουν και θα τον διωξουν σα τον Βαλαση.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Θα μας τον ματιαξουνε παλι τον αρχηγο οι χεϊτερζ  :S Ετσι ειναι οταν εισαι ψηλα προκαλεις τον φθονο

16864737_635789853273905_4705100148004778563_n.png

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Ranking Παιχτων με βαση τις νικες στα 3 τελευταια παιχνιδια

Διασημοι

χουτος                4-0
αγγελοπουλος  4-1
κοκκινακης        3-2
σπαλιαρας        1-1
χανταμπακης    2-3
χρανιωτης          1-4
μπο                    1-4

βαλαβανη            3-1
πασχαλη            3-3
παπαδοπουλου  1-1
λαουρα                2-3

Ασημοι

κυπριος                4-1
μανατζερ              3-3
τσανγκ                  2-2
τουμπανος          2-3
μισθοφλωρος      2-3
γουιλι                  2-4

σαρα      3-3
μιλφ        1-1
διδυμη    1-3
θεια        0-2

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Ναι ρε μαν, κουβεντα κανουμε, ο Γιωργης ειναι αθληταρας και φιλοτιμος αλλα δε μ αρεσει αυτο γιατι θα τον εκμμεταλευτουν και θα τον διωξουν σα τον Βαλαση.
και να τον βγαλουν προτεινόμενο το κοινο τον θελει ειναι ο πιο ντομπρος και φερεται σωστα αρα θα εχει πολους ψηφους για να μεινει  τον βλεπω ανετα τελικο μονο τον πουστοκυπριο φοβαμαι στης ψηφους αλλα αυτο θα το δουμε σε κανενα δίμηνο ολα αλλαζουν και εφτυχος που το κοινο ψηφιζει και θα φυγουν τα λαμογια καπια στιγμη.

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Ο γιωργος ειναι ο ποιο αυθεντικος και πιστευω θα ειναι και ο νικητης ο κοσμος δεν προκειται να τον βγαλει

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Κρίμα για την ψηλή. Όλοι οι απέξω τουλάχιστον τη συμπαθήσαμε γιατί είναι μουνάρα και χαμηλών τόνων  :'( >:(
Και φαίνεται και καλο κορίτσι...Κρίμα άμα ψηφίζουν οι gay αυτά συμβαίνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom