Διαγραμμένο μέλος 55325
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Η πιο κουλ γκομενα ηταν η ψηλη, κριμα που εφυγε.
Ο Πανάρας δεν είναι καρεκλοκένταυρος, έχει αποδείξει ότι μπορεί να συρθεί και στην άμμο εάν χρειαστεί.ο Πανο-μπαρακουντα,σερνοταν σαν το φιδι στο xθεσινο ματς' δειxνοντας ετσι,το κανονικο του προφιλ.
Αφου πρωτιστως εσπειρε ανεμους με τις δολοπλοκιες του.Ξαφνικα συνειδητοποιησε οτι αρxισε να θεριzει θυελλες.
Ετσι ξεκινησε να το αλλαzει.Δηλαδη να το παιzει δηθεν ενωτικος'για την ομαδα.Και υποδυεται τωρα,τον καλο σαμαρειτη.
Μηπως κ με αυτον τον τροπο' εξευμενισει την κατασταση.Γιατι καταλαβε οτι του γυρισε μπουμερανγκ' ολο αυτο..
Και αρχισε να τριzει κ εκεινου η καρεκλα.
Λογικό τύπε. Συμπάσχει ο κόσμος με το δράμα του Πανάρα.
Η πιο κουλ γκομενα ηταν η ψηλη, κριμα που εφυγε.
ναι οκ ο Παναρας ειναι ο μεσος ελληνας ενω τα αλλα τα χαπατα ειναι απο πιο προηγμένος χωρεςΟ Πανάρας αντιπροσωπεύει τον μέσο Έλληνα. Αυτόν που θα κάνει τα πάντα για το συμφέρον και την πάρτυ του.
ναι οκ ο Παναρας ειναι ο μεσος ελληνας τα αλλα τα χαπατα ειναι απο πιο προηγμένος χωρες
Αυτή ρε τυπε είναι πιο άντρας απο τον μπρατσερο... Παίζει να τον γαμαει με στραπον.εδώ δειτε τι γινεται για τον σφιχτη τον μποντιμπιλντερα...
Η Marierose Tarkmanian υποστηρίζει πως είναι η αγαπημένη του Κωνσταντίνου Βάσαλου και μάλιστα η personal trainer ανέβασε ένα video στα social media για να διαψεύσει δημόσια την Βασιλική Αγιαννοπούλου, η οποία δηλώνει και αυτή σύντροφος του παίκτη του Survivor.
Η γυμνάστρια από την Λάρνακα αναφέρει πως η Βασιλική είναι η πρώην του Κωνσταντίνου και απλά έχει εμμονή μαζί του και δεν αποκλείεται να κινηθεί και νομικά εναντίον της: «Εγώ είμαι αυτή που έχω σχέση μαζί με τον Κωνσταντίνο! Τον περιμένω να έρθει!», είπε η Μαριρόουζ!
Κλασσική απάντηση από μέσο Έλληνα... στα λόγια μου έρχεσαι
Ότι και να λες κουνάβι σαν τον Πανάρα δεν υπάρχει στο νησί. Δεν είπα ότι οι άλλοι είναι μοναχοί και καλόγριες αλλά τέτοιο πράγμα με την καμία.
Και ναι οι περισσότεροι είναι από άλλες ''χώρες''. Η Λάουρα είναι Γερμανίδα. Ο Σπαλιάρας που είναι ψυχούλα και έχει μυαλό 10χρονο τι σχέση έχει με τον πονηρό Έλληνα? Επειδή πάνω στον αυθορμητισμό του είπε μια ατάκα? Και εγώ αν είχα γυρίσει τις πασαρέλες σαν και αυτόν όχι 4000 αλλά 40000 θα είχα πηδήξει. Τι σχέση έχει η μιλφάρα Ειρήνη με την μέση Ελληνίδα στην ηλικία της? Η ψηλή Ελισάβετ τι σχέση έχει με τις περισσότερες Ελληνίδες που κυκλοφορούν έξω? Ο Χούτος που έμενε από 16 χρονών στο εξωτερικό τι σχέση έχει με τον Έλληνα που δεν έχει φύγει απ το χωριό του? Ο Χρανιώτης που είναι ηθοποιός και έχει διαβάσει 9-10 βιβλία τέχνης και έχει παίξει σε παραστάσεις τι σχέση με τον μέσο Έλληνα που άμα των ρωτήσεις τι είναι ο Άμλετ θα σου πει ότι είναι κάποια καφετέρια?
Για αυτό σου λέω άστο...
Φιλε ακου λοιπον δεν ειμαι fan του παναρα αλλα δεν ειναι ο μονος πονηρος εκει μεσα και στο λεω εγω που υποστηρίζω διασημους, και ο μισθοφόρος ειναι μεγαλος μαλακας σαν κλαψομουνα πουτανα κανει,ο κυπριος το κρεας και ο κινεζος ειναι τερμα κλικαδόροι και λενε για τους αλλους οτι κανουν κλικες.Παμε τωρα για της κοπελες η ψηλη ειναι χαμηλον τονον οπος πολλες ελληνηδες του ιδιου βελινικους.ΦΙΛΕ για τον κομπαρσο hypstera Χρανιοτι εισαι πολυ λαθος ειναι ο κεκαλα στημενος ελληναρας που κανει τα παντα και σε τιποτα δεν ειναι καλος για να λεει οτι το εχει κανει, εχει τρελλη σχεση με τον μεσο ελληνα ολοι οι barman βαριστες και αλλοι τετοιο στιλ εχουν.Η ολη φαση με τον Παναρα ειναι οτι ειναι ο τυπος που συναντας παντου απο το νηπιαγωγειο μεχρι το γεροκομειο ειναι αυτος που θα το παιζει αρχηγος χωρις να εχει ιδεα σε τιποτα ειναι αυτος που θα πει στο αφεντικο σου αυτα που δεν πρεπει να μαθει για εσενα ειναι αυτος που θα του πεις πια γομενα γουστατρεις και θα παει στα μουλοχτα να την γαμησει,απλα και αλλοι πaiχτες ειναι ετσυ απλα το κρυβουν ακομα καλα.Οσο για τον χουτο ελληναρας απο τους λΙγους με μπαμπα manager,προπονητη,δημοσιογραφο καλος μαλακας.ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ SURVIVOR KAI STO ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣΚλασσική απάντηση από μέσο Έλληνα... στα λόγια μου έρχεσαι
Ότι και να λες κουνάβι σαν τον Πανάρα δεν υπάρχει στο νησί. Δεν είπα ότι οι άλλοι είναι μοναχοί και καλόγριες αλλά τέτοιο πράγμα με την καμία.
Και ναι οι περισσότεροι είναι από άλλες ''χώρες''. Η Λάουρα είναι Γερμανίδα. Ο Σπαλιάρας που είναι ψυχούλα και έχει μυαλό 10χρονο τι σχέση έχει με τον πονηρό Έλληνα? Επειδή πάνω στον αυθορμητισμό του είπε μια ατάκα? Και εγώ αν είχα γυρίσει τις πασαρέλες σαν και αυτόν όχι 4000 αλλά 40000 θα είχα πηδήξει. Τι σχέση έχει η μιλφάρα Ειρήνη με την μέση Ελληνίδα στην ηλικία της? Η ψηλή Ελισάβετ τι σχέση έχει με τις περισσότερες Ελληνίδες που κυκλοφορούν έξω? Ο Χούτος που έμενε από 16 χρονών στο εξωτερικό τι σχέση έχει με τον Έλληνα που δεν έχει φύγει απ το χωριό του? Ο Χρανιώτης που είναι ηθοποιός και έχει διαβάσει 9-10 βιβλία τέχνης και έχει παίξει σε παραστάσεις τι σχέση με τον μέσο Έλληνα που άμα των ρωτήσεις τι είναι ο Άμλετ θα σου πει ότι είναι κάποια καφετέρια?
Για αυτό σου λέω άστο...
Οκ ρε παίδες, την άποψη μου λέω, τι να πω, μπορεί να είμαι και λάθος, θα δείξει στην συνέχεια.
Πάντως και εγώ είμαι με τον Γιώργο.
και να τον βγαλουν προτεινόμενο το κοινο τον θελει ειναι ο πιο ντομπρος και φερεται σωστα αρα θα εχει πολους ψηφους για να μεινει τον βλεπω ανετα τελικο μονο τον πουστοκυπριο φοβαμαι στης ψηφους αλλα αυτο θα το δουμε σε κανενα δίμηνο ολα αλλαζουν και εφτυχος που το κοινο ψηφιζει και θα φυγουν τα λαμογια καπια στιγμη.Ναι ρε μαν, κουβεντα κανουμε, ο Γιωργης ειναι αθληταρας και φιλοτιμος αλλα δε μ αρεσει αυτο γιατι θα τον εκμμεταλευτουν και θα τον διωξουν σα τον Βαλαση.
Και φαίνεται και καλο κορίτσι...Κρίμα άμα ψηφίζουν οι gay αυτά συμβαίνουν.Κρίμα για την ψηλή. Όλοι οι απέξω τουλάχιστον τη συμπαθήσαμε γιατί είναι μουνάρα και χαμηλών τόνων :'( >