Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Σε κανα μηνα ισως μπει και μπογδανος μεσα

konstantinosbogdanos.jpg

:rockon: :rockon:

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τι υψος εχει ο χανταμπακης;

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
προσεξε επικροτεις ανακριβειες ο πανος δεν εκλαψε ποτε ο μισθοφλωρος εκλαιγε
Εγω τον είδα να κλαίει. Και αν δεν συνέβη στη πραγματικότητα, το είδα με τα μάτια της ψυχής μου.

dreamevil

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
29
Πόντοι
0
Πάνος και Ορέστης είναι σαν μεσημεριανό γεύμα στο στρατό..πούστη με κινέζο

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
εκτος αν εννοεις τα δακρυα χαρας την ωρα της νικης
Τύπε ο Πάνος με συγκινεί πολύ. Όχι μόνο εμένα. Είχε πιάσει τον Κύπριο (αρκετά συμπαθής και αυτός, δεν ξέρω γιατί πολλοί δεν τον συμπαθατε) και τον φιλούσε για ένα ολοκληρο λεπτό. Είχε χωσει τη νυφίτσια μουσούδα του στα γένια του Κύπριου και του ψυθιριζε λογακια κλαίγοντας από χαρά και από πόνο και από περηφανια.

Πιστεύω ήταν η συγκινητικοτερη στιγμή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Το βρωμοκαναλο της διαπλοκής όμως είναι εμφανές ότι κάνει πολεμο στον Πανό και δεν εστιασε σε αυτο. Το πέρασε στο ντουκου.

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Τύπε ο Πάνος με συγκινεί πολύ. Όχι μόνο εμένα. Είχε πιάσει τον Κύπριο (αρκετά συμπαθής και αυτός, δεν ξέρω γιατί πολλοί δεν τον συμπαθατε) και τον φιλούσε για ένα ολοκληρο λεπτό. Είχε χωσει τη νυφίτσια μουσούδα του στα γένια του Κύπριου και του ψυθιριζε λογακια κλαίγοντας από χαρά και από πόνο και από περηφανια.

Πιστεύω ήταν η συγκινητικοτερη στιγμή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

φιλε νομιζω οτι το πονηρο και πουστικο μυαλο σου βλεπει ο,τι θελει να δει ειναι φανερο οτι προσπαθεις να σπηλωσεις το ονομα του μανατζερ βγαζοντας αγνες αντρικες στιγμες φιλιας και ομαδικοτητας σε κατι που μονο ενα βρωμικο μυαλο σαν το δικο σου θα μπορουσε να σκεφτει και να γραψει με τοσο ανατριχιαστικες και αηδιαστικες λεπτομερειες

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
φιλε νομιζω οτι το πονηρο και πουστικο μυαλο σου βλεπει ο,τι θελει να δει ειναι φανερο οτι προσπαθεις να σπηλωσεις το ονομα του μανατζερ βγαζοντας αγνες αντρικες στιγμες φιλιας και ομαδικοτητας σε κατι που μονο ενα βρωμικο μυαλο σαν το δικο σου θα μπορουσε να σκεφτει και να γραψει με τοσο ανατριχιαστικες και αηδιαστικες λεπτομερειες
Τύπε δε με ξέρεις καθόλου δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση. Δεν ήθελα να μειώσω τον Πάνο μας, τον υπερασπίζομαι από την αρχή όταν όλοι τον βρίζανε.

Το να κλαίει ο αδιαμφισβήτητος αρχηγός της ομάδας στον ώμο ενός απλου στρατιώτη του, είναι ότι πολυτιμότερο μπορεί να μας διδάξει αυτός ο πανάξιος γίγαντας με οψη νυφίτσας  :rockon:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

Tυπε ο τυπος Puchas Grachias ειναι κι αυτος μανατζερικος

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Τύπε δε με ξέρεις καθόλου δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση. Δεν ήθελα να μειώσω τον Πάνο μας, τον υπερασπίζομαι από την αρχή όταν όλοι τον βρίζανε.

Το να κλαίει ο αδιαμφισβήτητος αρχηγός της ομάδας στον ώμο ενός απλου στρατιώτη του, είναι ότι πολυτιμότερο μπορεί να μας διδάξει αυτός ο πανάξιος γίγαντας με οψη νυφίτσας  :rockon:

τωρα το διατυπωσες καλυτερα φιλε, ο χρονος θα δειξει αν σε παρεξηγησα η οχι :sunglasses:

Punteras

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Like
15
Πόντοι
1
Πόσοι σε περίπτωση πολέμου θα θέλατε να πολεμάει δίπλα σας ο μάναντζερ;

Stories

Νέο!

Stories