Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.194
Πόντοι
2.477
ειμαι και εγω ενας απλος φανατικος στρατιωτης του Παναρα.
Μερικες φορες ομως με απογοητευει με ορισμενες σκηνες που του ξεφευγουν.
Κατι αλλο που με απογοητευσε ηταν στην ατομικη του συνεντευξη για το πως πηγε στο αγωνισμα,απο την λαχταρα του να τα πει ΟΛΑ μονομιας ειχε σαλιο στο κατω χειλος του και φαινοταν σαν χυσοχυμος.

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Tυπε ο τυπος Puchas Grachias ειναι κι αυτος μανατζερικος

δεν αντιλεγω απλα παντα σε καθε ποστ μας και γενικοτερα στο γραπτο λογο υπαρχει μια λεπτη γραμμη περιγραφικοτητας που αν την ξεπερασουμε αλαζουμε το νοημα ολων οσων θελουμε να πουμε καπου εκει πιστευω εγινε η παρεξηγηση

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
δεν αντιλεγω απλα παντα σε καθε ποστ μας και γενικοτερα στο γραπτο λογο υπαρχει μια λεπτη γραμμη περιγραφικοτητας που αν την ξεπερασουμε αλαζουμε το νοημα ολων οσων θελουμε να πουμε καπου εκει πιστευω εγινε η παρεξηγηση

Τυπε ας τα λυσουμε αυτα οσο ειναι καιρος και να συσπειρωθουμε γιατι οι αντιμανατζερικοι μας περιμενουν στη γωνια

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Πόσοι σε περίπτωση πολέμου θα θέλατε να πολεμάει δίπλα σας ο μάναντζερ;

Ο Πανος ξερει να παιρνει απ τον καθε στρατιωτη το καλυτερο του και να το βαζει για το καλο της ομαδας, ειναι ενας σωστος μανατζερ, τιμη μου να συστρατευτω μαζι του.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
Χαιρομαι ειλικρινα που βλεπω τοσους φιλους του Μεγαλου Μανατζερ  :rockon: :rockon: και μην ανυσηχειτε για τους "τραυματισμους"...ολα ειναι μερος του σχεδιου,οταν χρειαστει ο Παναρας θα πεταει φωτιες  ;)

HotGirlxx

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλά καμιά γυναίκα δε γράφει εδώ? Και γυναίκες το βλέπουμε πάντως.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Αρχίσανε τα χτυπήματα κάτω από τη μέση για τον Πάνο μας. Λένε ότι τάχα μου έκανε θέατρο και άλλα τέτοια. Δεν απαντάμε σε αυτού του είδους τις επιθέσεις.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Εγω τον είδα να κλαίει. Και αν δεν συνέβη στη πραγματικότητα, το είδα με τα μάτια της ψυχής μου.

:hi:

Στις ψυχες ολων μας μιλησε ο Πανος χθες οταν σερνοταν ανυμπορος για να συμμετασχει στου πανηγυρισμους της ομαδας

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
Στο πλεϋστεϊσιον εκανε καριερα ως μισθοφορος  ο Γιωτας  :grin:

16939128_1229698613779275_4856945111827412184_n.jpg

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Βαθμολογία γυναικών:

Διάσημες:

Ευριδίκη: αρκετά όμορφη και δυνατή στα αθλήματα - 7.
Λάουρα: ωραίος μεγάλος κωλος, άχρηστη ως αθλήτρια - 6.
Παπαδοπούλου: φρικιό, ούτε για κατούρημα - 1.
Σόφη: ψεύτικο χαμόγελο, μέτρια αθλήτρια - 4.

Κοινές θνητές:

Ελισάβετ Ψηλή: υψηλής ποιότητας κορίτσι, ευγενική, πανεμορφη, καλή ψυχή - 10.
Ελισάβετ δίδυμη: έχει ωραίο τρόπο ομιλίας και έκφρασης, μέτρια αθλήτρια, ύποπτη για κλικου (συμμετέχουσα σε κλικες) - 6.
Ελένη Δαρρά: αρκετά άσχημη αλλά καλό παιδί και αθλήτρια - 6.
Εσκενάζυ: ίδια ασχήμια με την παραπάνω αλλά προσπαθεί - 5.
Ειρήνη Μιλφ: τούμπανο και αθόρυβη, σταθερότητα - 7.

Εγγρ.
23 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Χαιρομαι ειλικρινα που βλεπω τοσους φιλους του Μεγαλου Μανατζερ  :rockon: :rockon: και μην ανυσηχειτε για τους "τραυματισμους"...ολα ειναι μερος του σχεδιου,οταν χρειαστει ο Παναρας θα πεταει φωτιες  ;)

Ξεφτιλισμένος μέχρι αηδίας... όλοι καταλάβαμε από τον τρόπο που ''χτύπησε'' ότι είναι θέατρο.

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Καλα πρεπει να ειναι λιγακι χαζος, πουστακος,λαμογιο για να υποστιρηξει τον παναρα καποιος η απλος τον θελει μεσα στο παιχνιδι για να γελαει,ο τυπος εχεις μουρι γλιτσσα μιλαει σαν γυναικα ειναι λαμογιο ειναι γιοτας και το παιζει αρχηγος εχει ερθει σε επαφη με τον γιατρο καθημερινα,εχει τον κινεζο και το κρεας στην κλικα του εχει κανει να φενονται οι διασημοι λες και ειναι τα καλυτερα παιδια πραγματικα ποιος θα τον θελει να μηνει στο παιχνιδι,μετα ο πιο βλαμενος ειναι αυτο το κακομοιρο παιδι απο τον πυργο ο μισθοφορος αλλα ο Παναρας εχει καταφερει ειναι ο πιο μισητος και το παιχνιδι το εχει κανει bb

H κλικα των γκεη θα στηριξει σθεναρα Παναρα οταν τεθει υποψηφιος προς αποχωρηση.

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Στα τελευταια επεισοδια ολο και με πιο αδερφιστικη φωνη μιλαει. Η γνωμη μου ειναι οτι το κανει επιτηδες για να τον στηριξουν οι γκεη τηλεθεατες.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.122
Πόντοι
6.256
Η Λαουρα εντελως χλαπατσα, φυσικη κατασταση περιπτερους

Stories