iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Θα στενοχωρηθει ο ποδολαγνος ομως
χαχα ρε τρελε, ακριβως το ιδιο σκεφτηκα με την θεια μου ειναι ολοιδιος!!!σαν τη θεια μου την Ολγα εχει γινει
Παρτυ θα κανεις με εναμιση εκατομυριο ανεργους στην ελλαδα
Φίλε μου έχω πει ότι εγώ τρελαίνομαι και τρίτος ο άνεργος
Παρτυ θα κανεις με εναμιση εκατομυριο ανεργους στην ελλαδα
Δε θα μαλωσουμε ποτε, ξεροχυνω για Ναργες,:S :S :S χαζά αστεία...
αυτός μου αρέσει, με την κοιλίτσα, την τρίχα και ο τρόπος που μιλάει, και η φατσούλα του
Δε θα μαλωσουμε ποτε, ξεροχυνω για Ναργες,
Αλλα να την εχω στην ψαρου μαζι με μοχιτο
H Λαουρίτσα ειναι η Ναργες βρε ανθρωπεΠοια είναι η Ναργες? είδα που το ξαναγράφατε είτε εσείς είτε και άλλος, αλλά δεν ξέρω για πια λέτε.
Δεν προσέχω και πολύ τις γυναίκες στο survivor, εκτός την Λαουρίτσα που είναι η πιο όμορφη και πιο καλή κοπέλα εκεί μέσα <3
χαχα γαμησε τα..Παντως χτες που το παρακολουθησα μλκ μου αυτος ο Χουτος με τον γαμησα 4000 γκομενακια τι παλτα ειναι ρε?H Λαουρίτσα ειναι η Ναργες βρε ανθρωπε
Φίλε μου έχω πει ότι εγώ τρελαίνομαι για τον άντρακλα τον Bo, με φτιάχνει πολύ αυτό το σώμα, μετά ο καυλιάρης που ψαρεύει που έδιωξαν οι μαχητές και τρίτος ο άνεργος
H Λαουρίτσα ειναι η Ναργες βρε ανθρωπε
Ρε το ΓΙΩΡΓΑΚΗ...ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ...Πολυ καλο παιδι,τον ξερω προσωπικα.
Παλιος ποδοσφαιριστης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ..
Ρε το ΓΙΩΡΓΑΚΗ...
Φιρμα εγινε!!!!
ρε πουστη μου τωρα εφαγα μεσημεριανο :S :S :SΠαίδες εγώ χύνω ασταμάτητα με αυτόν τον άντρακλα!!!
Και μόνο από τη φωνή, από τη φάτσα, ανεβάζει και το σορτσάκι που φοράει ο καυλιάρης και τρελαίνομαι, δεν αντέχω....
και επίσης με το σώμα του Μπο, σκέφτομαι ειδικά εκεί, άπλυτος και όταν έχει ήλιο που θα στάζει κουβάδες ιδρώτα, να ήμουν εκεί και να έγλυφα.... από μασχάλες μέχρι κωλάρα, να κάθεται πάνω στη μάπα μου και να μη μπορώ να αναπνεύσω