kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.411
- Πόντοι
- 6.256
Θα στενοχωρηθει ο ποδολαγνος ομωςΛετε να διωξουν σπαλιαρα;
Θα στενοχωρηθει ο ποδολαγνος ομωςΛετε να διωξουν σπαλιαρα;
Εγώ αν πήγαινα θα δήλωνα βοηθός Μπάτμαν.το πιο εμετικο στο survivor ειναι πως δεν υπαρχει ουτε ΕΝΑΣ με ΚΑΝΟΝΙΚΗ δουλεια...
κατι προπονητες σκι,Manager ραγκμπι,Personal trainer κλπ ειδα τα οποια ομως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ αλλα part time γιαουρτωμα..
Γιατι δεν εβαζαν πχ ηλεκτρονικο,δικηγορο,γιατρο κλπ?
Τι παρουσιαζουν στον κοσμο?μια μαζα ταττου που περνανε τον χρονο τους στα γυμναστηρια και ψαχνουν την ευτυχια στην εικονα?
τυπε ειναι πιασμενη απο τον ρομπινΕγώ αν πήγαινα θα δήλωνα βοηθός Μπάτμαν.
Σιχαίνομαι απίστευτα τους ''άσημους'' ,εύχομαι τα χειρότερα για δαύτους.Ειδικά αυτό το σκουπίδι γλοιώδες σιχαμα που υποτίθεται πως είναι και μάνατζερ ραγμπυ ελπίζω την επόμενη φορά όχι απλά να στραμπουλήξει το πόδι του αλλά να του το ξεριζώσει καρχαρίας οταν κάνει μπάνιο.
Από διάσημους ο Σπαλιάρας μεγάλο παλτό αλλά θέλω να φύγει πρώτα ο Bo και ο βολλευμπολίστας.Η Νάργες αν και λίγο γιωτόμπαλο πισμώνει και είναι καλή κοπέλα.Ο Γιώργης μου είναι από τους πιο συμπαθητικούς,είναι ψαράς αλλά στα αθλήματα δεν τα πολυπάει καλά λόγο του στόχου.
Άντε να δούμε ποιος θα φύγει πρώτος.Οι γυναίκες πάντως ωραίες είναι οι περισσότερες,οι άντρες έχουν τα χάλια τους.
Η Βαλαβάνη βυζί μηδέν. Ο άνεργος το εχει πιο μεγάλο.
Ειδατε που δεν εδειξαν τι εκανε μετα το γλιστρημα. Απλα δεν ξερουμε ποσες αποχωρησεις ειναι στημενες και ποσες οχι
μπο και φραπεδακιΜαθαμε και το μπο.
Α ρε ελλαδαρα,
Μονο το τιποτα παει μπροστα
Γιατι το λες αυτο τυπεΜαθαμε και το μπο.
Α ρε ελλαδαρα,
Μονο το τιποτα παει μπροστα
τυπε τελειωνε με τους αεργους,σε χρειαζομαστε στις σκηνες ζηλειας :S :S :S
τεκμηριωμενη απαντησηΤυπε αργησε να σηκωσει την σημαια γιατι κυνηγούσε τον κρικο :S :S :S