Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Παίδες το sexaki.com στη διαφήμιση κάτω το έχετε επισκεφτεί? Έχουν αρχίσει και ανεβάζουν προφίλ κάτι cross και τέτοια, δεν ξέρω αν θέλουν χρήματα ή όχι, αλλά γενικά έχετε το υπόψη.  :hi:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
γενικως παντως κανενας νικητης ριαλιτι δεν εκανε προκοπη..

με τα μυαλα που κουβαλανε και πολυ καιρο τα κρατανε τα λεφτα.

τα λεφτα μενουνε μονο με οσους ξερουνε να τα διαχειριστουνε

Στην Ελλαδα υπαρχει επισης η αστεια εκφραση "κανω οικονομιες"

ειναι ψεμα οποιος το εχει πει. δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.

ειτε ξερεις να διαχειριζεται τα χρηματα σου ειτε δεν θα κανεις προκοπη ποτε.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
:S :S :S

Μη τα λέτε αυτά! Ζηλεύω καταρχάς και δεύτερον... εγώ τόσο καιρό σας λέω να το δούμε μαζί :( έστω εκεί που γαμάτε τη γκόμενα, να παίρνω μάτι....
τεσπα, ελπίζω να περάσατε ωραία  :hi:
αμα ειναι να την ρωτησω ρε χυσολαγνε :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Όχι απλά αυτά που κάνει η μάνα μου, δεν τρώγονται!!! Θέλω να φύγω από το σπίτι, περισσότερο από ότι θα ήθελα να φάω τώρα τα χύσια από 5 άτομα μαζί... για να καταλάβετε δηλαδή.  :S
τι φαι εκανε χθες η μανα σου τεντι :think: :S :S :S

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
193
Πόντοι
1
Παίδες το sexaki.com στη διαφήμιση κάτω το έχετε επισκεφτεί? Έχουν αρχίσει και ανεβάζουν προφίλ κάτι cross και τέτοια, δεν ξέρω αν θέλουν χρήματα ή όχι, αλλά γενικά έχετε το υπόψη.  :hi:
Έχεις αναβάσει προφίλ εκεί,έτσι;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Όχι δεν ξέρω να μαγειρεύω, αλλά τεσπα... τι να λέω τώρα εδώ. Όταν φεύγουν καμία φορά για χωρίο μαγειρεύω κάτι κι εγώ - και τρώω.

Κύριε Duke την ψηφοφορία!!!
απο ποιο χωριο εισαι χυσολαγνε; :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
αχχχ να έβρισκα εγώ τόσα λεφτά θα αγόραζα ένα σπίτι όπου θα έφτιαχνα δωματιάκι με gloryhole στο χολ για να μπορεί να έρχεται όποιος θέλει...
(θα γράψω στο θρεντ μου κάποια στιγμή γι αυτή την ιδέα) ή θα τα μοίραζα σε εσάς σαν κίνητρο για να με κερνάτε ;)
εχει gloryhole στο σταθμο των τρενων στη Θεσσαλονικη τεντι.τραβα εκει,εχει κατι ραμολι που περιμενουν μπουκι απο δροσερους νεαρους :zombie: :priest: :zombie: :S :S :S

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
193
Πόντοι
1
αχχχ να έβρισκα εγώ τόσα λεφτά θα αγόραζα ένα σπίτι όπου θα έφτιαχνα δωματιάκι με gloryhole στο χολ για να μπορεί να έρχεται όποιος θέλει...
(θα γράψω στο θρεντ μου κάποια στιγμή γι αυτή την ιδέα) ή θα τα μοίραζα σε εσάς σαν κίνητρο για να με κερνάτε ;)
Εκτός απο Σαλόνικα παίζει και στο Ηράκλειο κάτι τέτοιο....

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγω παίδες πιστεύω ότι είναι στημενες οι αποχωρήσεις.
Αν δεν εφευγε ο Γιλης, το παιχνίδι θα κρεμαγε αφου μετα θα ξεραμε οτι θα εφευγαν ελοσαβετ ειρηνη μισθοφόρος κ θα γινοταν πανισχυρη η κλικα του σχιστοματη με τον Τιτανα Πανο.
Υπαρχουν πουθενα τα αποτελεσματα της δηθεν ψηφοφοριας του κοινου?
Νομιζω το δηθεν κοινο ειναι ο ευκολος τροπος να ελεγχει η παραγωγη ποιος φευεγι ποιος μενει κ να μην γινεται παντοδυναμη καμια κλικα γιατι μετα το παιχνιδι δεν εχει ενδιαφερον κ τελικα φτανει να ξεφτυλιζεται η ιδια η παραγωγή,  η οποια αναγκαστικα ή βαζει αγωνισματα κουτι για τους αδυναμους ή αλλαζει αιφνιδιαστικα τους κανονες τιυ παιχνιδιού για να δώσει καποιο ενδιαφέρον
Την ψηφοφορια μπορει και την ελεγχει η παραγωγη ως εξης:
1ον και σπουδαιοτερο βγαζει 3 υποψηφιους αντι των 2 που βγαζουν τα περισσοτερα ρεαλιτυ ετσι διασπωνται οι ψηφοι
2ον Ειναι θετικη η ψηφος δλδ φευγει αυτος με τις λιγοτερες... Αν ηταν αρνητικη θα μπορουσαν οι haters καπου να τον ψηφισουν μαζικα και να 'φευγε νωρις... Ετσι θα εφευγαν τις 2 πρωτες βδομαδες Κωστας και Πανος και στην πρωτη αποτυχια στην ατομικη ασυλια ο Τσανγκ και χωρις αυτους μεσα αντε να δουμε που θα κατρακυλουσε η τηλεθεαση!
3ον Διαρκει μονο 30" Αρα ψηφιζουν κανα-δυο χιλιαδες ισως και λιγοτεροι! Αρα η αποχωρηση μπορει να κριθει για μερικες δεκαδες ψηφους... Οποτε μπορει η παραγωγη στα τελευταια λεπτα να ριξει μερικα ΣΜΣ υπερ του τελευταιου και να περασει τον προτελευταιο

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
εχω στεναχωρια παιδια !
θελω να ριξω ενα μανικι στην ντουβλη και δεν μπορω !

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Έχεις αναβάσει προφίλ εκεί,έτσι;

φυσικά, τι περιμένατε? αλλά γιατί ρωτάτε? Εγώ σας είπα αν το έχετε δει, γιατί βλέπω έχουν αρχίσει και ανεβάζουν φώτος πολλές γυναίκες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom