Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

fidji

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Like
2
Πόντοι
0
αμα της ενοιαζε το παιδι της να μην ξεσπιτωνοταν στην άλλη ακρη του κοσμου να τρωει καρυδες....ας εβγαινε στην βιζιτα και εμεις μια χαρα θα την στηριζαμε και αυτή και το παιδι της..

Χαχαχαχαχαχαχα
Έτσι ακριβώς!.
Εγώ στηριζα άνετα αν το αποφασίσει!.

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Xθες εκανε ρεκορ ο τανιμανιδης στο να λεει "ο τρελος κυπριος" καθε φορα που πηγαινε να παρουσιασει η να απευθυνθει στον κυπριο

μπορει να βγηκε και το over 3.5

σε καλα επιπεδα και το "θεσσαλονικιος κινεζος" που πληρωσε οσους το παιξανε

καλυτερο στανταρακι  ηταν το goal/goal δηλαδη να πει και το "τρελος κυπριος" και το "θεσσαλονικιος κινεζος" εστω μια φορα

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
τυπε σορυ,πηγα σε μια γκομενα να γαμησω .βλεπαμε κλεφτα εννοειται αλλα δεν μπορουσα να μπω να σχολιασω .μπηκα σαν πρεζακι τωρα που γυρισα :dunno: :S :S :S

:S :S :S

Μη τα λέτε αυτά! Ζηλεύω καταρχάς και δεύτερον... εγώ τόσο καιρό σας λέω να το δούμε μαζί :( έστω εκεί που γαμάτε τη γκόμενα, να παίρνω μάτι....
τεσπα, ελπίζω να περάσατε ωραία  :hi:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
χυσολαγνε ολο πιτσες και σουβλακια,σκορβουτο θα παθεις :S :S ξερω τι θα πεις,'ταιστε με εσεις χυσια να παρω βιταμινες' κλπ :S :S :S

Όχι απλά αυτά που κάνει η μάνα μου, δεν τρώγονται!!! Θέλω να φύγω από το σπίτι, περισσότερο από ότι θα ήθελα να φάω τώρα τα χύσια από 5 άτομα μαζί... για να καταλάβετε δηλαδή.  :S

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Xθες εκανε ρεκορ ο τανιμανιδης στο να λεει "ο τρελος κυπριος" καθε φορα που πηγαινε να παρουσιασει η να απευθυνθει στον κυπριο

μπορει να βγηκε και το over 3.5

σε καλα επιπεδα και το "θεσσαλονικιος κινεζος" που πληρωσε οσους το παιξανε

καλυτερο στανταρακι  ηταν το goal/goal δηλαδη να πει και το "τρελος κυπριος" και το "θεσσαλονικιος κινεζος" εστω μια φορα

:hi:

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Όχι απλά αυτά που κάνει η μάνα μου, δεν τρώγονται!!! Θέλω να φύγω από το σπίτι, περισσότερο από ότι θα ήθελα να φάω τώρα τα χύσια από 5 άτομα μαζί... για να καταλάβετε δηλαδή.  :S

Τέντυ δεν μαγειρεύεις εσύ???

ΥΓ ¨Μην το γυρίσεις πάλι στο πονηρό......!!!! :knuppel: :knuppel: :knuppel:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Για τις γυμνες φωτογραφησεις και τα φραγκα που εβγαλε μεσω survivor, εκει δεν καταστραφηκε η ζωη της? Ασε μας κουκλιτσα μου. Ενα δραμα ζεις κι εσυ.

Αν έχει πάει στα δικαστήρια, λογικό είναι να μιλάει παντού έτσι για το survivor, μάλλον δεν τις έφτασαν τα χρήματα.

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Τέντυ δεν μαγειρεύεις εσύ???

ΥΓ ¨Μην το γυρίσεις πάλι στο πονηρό......!!!! :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Όχι δεν ξέρω να μαγειρεύω, αλλά τεσπα... τι να λέω τώρα εδώ. Όταν φεύγουν καμία φορά για χωρίο μαγειρεύω κάτι κι εγώ - και τρώω.

Κύριε Duke την ψηφοφορία!!!

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

Τη μεγαλη στρατηγικη πατατα την εκανε ο Γουιλυ οταν μπηκε στο παιχνιδι και ειπε σε ολους τι λεει ο κοσμος και οτι το παιχνιδι εχει επιτυχια. Αμεσως χρησιμοποιησε τις πληροφοριες προς οφελος της η αλαζονικη ζωντοχηρα. Και εδωσε εντολη στον μινιον επιβητορα να σταματησει να τραμπουκιζει Παναρα και να το παιζει καλο παιδι.

Θυμηθειτε που εβαλε ολες τις γυναικες και τον Γκιμλι μπροστα στην καμερα να πουν προβαρισμενα λογακια. Και τον ρωτησε σα δασκαλα Δημοτικου πες και εσυ Κωστακη τη γνωμη σου για το οτι ειμαι υποψηφια. Και απαντησε ο Κωστακης σα μικρο παιδακι, Εγω κυλια αυτο δε νομιζω οτι ειναι δικαιο.

Κανονικα ρε Γουιλι επρεπε να πεις "ναι ενταξει, το βλεπει ο κοσμος το παιχνιδι, αλλα πιο πολυ ασχολειται με τους διασημους που κερδιζουν και κανουν βλακειες στην παραλια. Απο εσας δεν εχει ξεχωρισει κανεναν". Επρεπε να το παιξεις ετσι ρε Γουιλι. Μετα να μπεις στην κλικα και να τους πιασεις μυστικα και να πεις μαγκες, σκιζει το παιχνιδι, οι αντιπαλοι εχουν κανει αυτα τα λαθη, υπογραμμιστε τα, εσεις αυτα, διορθωστε τα, να γινουν οι αλλοι αντιπαθητικοι στο κοινο.

:2funny: :2funny: :2funny:

O Γιλι εκανε εντελως λανθασμενη στρατηγικη δε του αξιζ θεση διπλα στον Πανο

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Η Ευαγγελια οταν ηταν στο παιχνιδι μυξοκλαιγοταν για τα λεφτα οτι τα θελει για το παιδακι της και οταν τα πηρε πηγε και εβαλε βυζια  :tits: :tits2:

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Η Ευαγγελια οταν ηταν στο παιχνιδι μυξοκλαιγοταν για τα λεφτα οτι τα θελει για το παιδακι της και οταν τα πηρε πηγε και εβαλε βυζια  :tits: :tits2:
γενικως παντως κανενας νικητης ριαλιτι δεν εκανε προκοπη..

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
γενικως παντως κανενας νικητης ριαλιτι δεν εκανε προκοπη..

αχχχ να έβρισκα εγώ τόσα λεφτά θα αγόραζα ένα σπίτι όπου θα έφτιαχνα δωματιάκι με gloryhole στο χολ για να μπορεί να έρχεται όποιος θέλει...
(θα γράψω στο θρεντ μου κάποια στιγμή γι αυτή την ιδέα) ή θα τα μοίραζα σε εσάς σαν κίνητρο για να με κερνάτε ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom