Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506
Έλα μαλάκες, το παρατραβήξατε με το κοριτσάκι.

kr1.png

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
το αγελαδα με ποδια τι το περιεργο εχει?

λες και συνηθως εχουν ερπυστριες ξερω γω...

:S

Επισκέπτης
Αυτος ο Μουρουτσος πρεπει να κυκλοφορει με κουκουλα απο τη ντροπη...

Επισκέπτης
Ο Χανταπουστρακης που βλεπαμε να κλαιγεται και να οδυρεται για τα παιδακια του που τοσο πολυ του λειπουν δεχτηκε να κατσει 10 μερες με πληρωμενα απο τη παραγωγη εξοδα να κανει διακοπες στον Αγ.Δομηνικο....την ιδια ωρα η Παπαδοπουλου που της κανανε την ιδια προταση ειπε οχι και πηρε το πρωτο αεροπλανο και γυρισε πισω.

Και αυτη δεν εχει παιδακια....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6
Σιγά ρε τύπε, μας έγραψε ο κινκυς ότι έγραφαν όλα τα θρασοσαητ και κάποια στιγμή επαληθεύτηκε. Δηλαδή αν έφευγε σε 2 εβδομάδες πάλι θα του χρωστούσαμε συγνώμη;

Τώρα, θα έκανα τον κόπο να σου δείξω αν έχω αλλά αυτό το σώβρακο που βλέπεις πλέον βγαίνει μόνο όπως και η μπλούζα του μουνόΠανου με τα αστέρια, με εγχείρηση.  :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι αλλα δεν εφυγε σε 2 βδομαδες εφυγε τωρα. Κι εσυ υποσχεθηκες εαν κανει λαθος να τον κραξεις κι αν οχι να πεις ενα οκ ειχες δικαιο.
Ελα τωρα δεν θελω μιζερια. Εσεις οι γκει ειστε λαρτζ ατομα.

Για το 2ο για τη μπλουζα του πανικα και το σωβρακο αγνοτητας γελαω ακομα.

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Που εισαι barock. Μηπως χρωστας κι εσυ ενα "παραδεχομαι ειχες δικαιο για την αποχωρηση της παπαδοπουλου" στον kinky-boy?
Οι αντρες με αρχιδια ετσι κανουν αναγνωριζουν τα λαθη τους.
Μη μου πεις οτι εσυ δεν εχεις.  :2funny: :2funny: :2funny:
kudos

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6
Ο Χανταπουστρακης που βλεπαμε να κλαιγεται και να οδυρεται για τα παιδακια του που τοσο πολυ του λειπουν δεχτηκε να κατσει 10 μερες με πληρωμενα απο τη παραγωγη εξοδα να κανει διακοπες στον Αγ.Δομηνικο....την ιδια ωρα η Παπαδοπουλου που της κανανε την ιδια προταση ειπε οχι και πηρε το πρωτο αεροπλανο και γυρισε πισω.

Και αυτη δεν εχει παιδακια....

Κουραδα ανθρωπομορφη ο χαζαμπακης τυπε. Αυτα που λενε ενα παιχνιδι ειναι και καλα ειναι μαλακιες. Σε δυσκολες συνθηκες πεφτουν οι μασκες και ο ανθρωπος δειχνει ποιος πραγματικα ειναι και απο τι ειναι φτιαγμενος.Το ιδιο εγινε κι εδω.

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Σιγά ρε τύπε, μας έγραψε ο κινκυς ότι έγραφαν όλα τα θρασοσαητ και κάποια στιγμή επαληθεύτηκε. Δηλαδή αν έφευγε σε 2 εβδομάδες πάλι θα του χρωστούσαμε συγνώμη;

Τώρα, θα έκανα τον κόπο να σου δείξω αν έχω αλλά αυτό το σώβρακο που βλέπεις πλέον βγαίνει μόνο όπως και η μπλούζα του μουνόΠανου με τα αστέρια, με εγχείρηση.  :2funny: :2funny: :2funny:

Κάτσε ρε φίλε. Πραγματικά δεν διεκδικώ κανένα πούλιτζερ για την πληροφόρηση, σιγά τα αυγά δηλαδή, αλλά έχω κάποιες απορίες:
- Πρώτα μου την είπατε, επίσης εάν δεν αποχωρούσε πάλι θα με κράζατε, αλλά τώρα που "βγήκε" ως πληροφορία δεν τρέχει τίποτα? Μονά - ζυγά δικά μας δηλαδή?
- Αν έφευγε σε 2 εβδομάδες δεν θα με έκραζες? Θα έλεγες ότι επαληθεύθηκα, σοβαρά μιλάς?

Επίσης τα διάφορα κολοσάιτ έχουν βγάλει 100αδες παπάτζες με ποσοστό επαλήθευσης 1 στα δέκα, ειλικρινά πιστεύεις ότι εκεί στηρίχθηκα ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506
Ναι αλλα δεν εφυγε σε 2 βδομαδες εφυγε τωρα. Κι εσυ υποσχεθηκες εαν κανει λαθος να τον κραξεις κι αν οχι να πεις ενα οκ ειχες δικαιο.
Ελα τωρα δεν θελω μιζερια. Εσεις οι γκει ειστε λαρτζ ατομα.

Για το 2ο για τη μπλουζα του πανικα και το σωβρακο αγνοτητας γελαω ακομα.

Μη γαμιέσαι πατόκορφα τώρα.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Ατομα που τον βλεπουνε στην καθημερινοτητα του  ειχανε γραψει οτι τα παιδια του τα ειχε ψιλοχεσμενα και ολο ετρεχε βολτες με την αλλη την λουλο την κολλητη του :effemine:

και ξαφνικα με το που πηγε στο survivor  αρχισε να το παιζει ο καλος πατερας   :vomit:

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
ειναι πολυ ατυχος ο μισθοφορος...φαινεται οτι κολλησε το ποδι του στην αμμο την ωρα που γυρνουσε το σωμα του..... αν δεν εχει ριξη χιαστων τοτε μιλαμε για θαυμα.....πολυ σοβαρο χτυπημα....δυσκολο να γλυτωσει χειρουργειο .... εδω υπεργυμνασμενοι αθλητες την πατανε και δεν πατανε το ποδι τους  για 2-3 μηνες, φαντασου εδω ...... κριμα.. τον πηγαινα τον τυπο .

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506
Κάτσε ρε φίλε. Πραγματικά δεν διεκδικώ κανένα πούλιτζερ για την πληροφόρηση, σιγά τα αυγά δηλαδή, αλλά έχω κάποιες απορίες:
- Πρώτα μου την είπατε, επίσης εάν δεν αποχωρούσε πάλι θα με κράζατε, αλλά τώρα που "βγήκε" ως πληροφορία δεν τρέχει τίποτα? Μονά - ζυγά δικά μας δηλαδή?
- Αν έφευγε σε 2 εβδομάδες δεν θα με έκραζες? Θα έλεγες ότι επαληθεύθηκα, σοβαρά μιλάς?

Επίσης τα διάφορα κολοσάιτ έχουν βγάλει 100αδες παπάτζες με ποσοστό επαλήθευσης 1 στα δέκα, ειλικρινά πιστεύεις ότι εκεί στηρίχθηκα ....

Τύπε, πέρα από την πλάκα, ειλικρινά στα @@ μου έφευγε/έμενε. Ούτε τα λεφτά μου σου ζητάω πίσω που έφυγε, ούτε αν έμενε θα έβγαζα διπλά χρήματα. Δε μπορώ να καταλάβω πως το παίρνετε τόσο σοβαρά αυτό που οι 9 στους 10 το τρολάρουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom