Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
κριμα παντως για τον πλειμομπιλ...ασχημος τραυματισμος....και ηταν απ τους καλυτερους των μαχητων

Επισκέπτης
Κλαίω.......τι σούργελο είναι αυτό, έτσι έγινε "διάσημη" αυτή;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απο την εκπομπη Το Πρωινο ειναι αυτο που ο αρχιδοΛιαγκας ειχε βρει τη ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ και την εβαζε να κανει διαφορες μαλακιες για να γελαει ο κοσμος μαζι της...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.132
Πόντοι
5.506
Απο την εκπομπη Το Πρωινο ειναι αυτο που ο αρχιδοΛιαγκας ειχε βρει τη ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ και την εβαζε να κανει διαφορες μαλακιες για να γελαει ο κοσμος μαζι της...

Μνημόνια μέχρι να καεί η κόλαση.  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Τύπε, πέρα από την πλάκα, ειλικρινά στα @@ μου έφευγε/έμενε. Ούτε τα λεφτά μου σου ζητάω πίσω που έφυγε, ούτε αν έμενε θα έβγαζα διπλά χρήματα. Δε μπορώ να καταλάβω πως το παίρνετε τόσο σοβαρά αυτό που οι 9 στους 10 το τρολάρουμε.
Προφανώς φίλε και σε μένα στα τέτοια μου το σερβάιβορ, η Λάουρα και οι καρύδες. Γι' αυτό άλλωστε το βρήκα χαζό και άσκοπο να μου την πείτε για ένα θέμα της πλάκας. Παρακάτω ......

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
:jerking: :jerking: :jerking:

[video] [video]https://www.youtube.com/watch?v=1vdNHuLoTUw[/video[/video]]

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
100
Πόντοι
6
Προφανώς φίλε και σε μένα στα τέτοια μου το σερβάιβορ, η Λάουρα και οι καρύδες. Γι' αυτό άλλωστε το βρήκα χαζό και άσκοπο να μου την πείτε για ένα θέμα της πλάκας. Παρακάτω ......

Kinky παραδεχομαι για την ειδηση. Ασε που βρισκω αδερφιστικη τη συμπεριφορα να σε κραζουν και οταν αποδειχθει οτι ειχαν φαουλ να το παιζουν κινεζες. Δηλαδη πας να βγαλεις μια ειδηση που εχεις αξιοπιστη πηγη και βρισκεις και τον μπελα σου. Συμβουλη γραψε στ αρχιδια σου ολα τα τρολια και αν εχεις αξιοπιστη ειδηση ανεβασε την στο θρεντ survivor spoilers. Υπαρχουν ατομα που θα σε διαβασουν και δεν θα σε κραξουν.

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
100
Πόντοι
6
Ασε που εδω μεσα δεν μπαινουν μονο μπουρδελιαρηδες ουτε μονο τρολ. Παρακατω κι απο μενα.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
ρε παιδιά χωρίς πλάκα τώρα....
εμένα με πονάει λίγο η μέση μου από πέρυσι και ένα χρόνο αν σηκώσω μεγάλο βάρος ή σκύψω πολύ με πονάει η μέση, και αυτός που μας λέγανε ότι έσπασε κλείδα και πλευρά μετά από δύο εβδομάδες μπαίνει στο σωσίβιο και σκάει με δύναμη στο νερό και διπλώνεται ολόκληρος...

:2funny: :2funny: :2funny:

να ψοφήσει το σίχαμα ο βρωμοκύπριος που μας κοροϊδεύει κιόλας.  :S

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Mια χαρα ειναι η καργιολα ο κυπριος τιποτα δεν ειχε ενα μικροτρανταγμα απλα οπως ολοι οι αλλοι

καινουργια  μπλουζα γιατι του δωσανε η αλλη χαθηκε στην μεταφραση?  :think:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
παίδες αν βλέπατε σήμερα τη Λαμπίρη, που είδα λίγο τυχαία όσο μαγείρευα  :effemine:
θα βλέπατε, ότι τελικά τα άτομα που πήραν στο survivor το δικό μας, τα πήραν με βάση ένα πρώτυπο/template και γι αυτό είναι ότι να ναι...

δηλαδή από λίγα πλάνα που είδαμε (το σχολίασαν και στη Μενεγάκη μόλις) φαίνονταν παίχτες που έμοιαζαν εξωτερικά πάρα πολύ με τους δικούς μας.
βλέπαμε δηλαδή στους μαχητές, ένα παιδί να στέκεται όπως ο βασάλος, μία κοπέλα ξανθιά που αν την έβλεπες χωρίς πρόσωπο έλεγες ότι είναι η ελισάβετ, έναν με μούσια αντίστοιχο του μισθοφόρου και έναν μυγά, που θύμιζε κινέζο, κάτι σαν τον ορέστη....

φαντάσου δηλαδή... και αναρωτιόμαστε εμείς, πως τους επέλεξαν και γιατί πήραν τη Λάουρα.
αυτοί λογικά θα ξέρανε και από πριν ποιός παίχτης/ρόλος θα είναι ο νικητής, αφού μοιάζει όλο το παιχνίδι σαν μία δοκιμασμένη συνταγή.

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Mια χαρα ειναι η καργιολα ο κυπριος τιποτα δεν ειχε ενα μικροτρανταγμα απλα οπως ολοι οι αλλοι

καινουργια  μπλουζα γιατι του δωσανε η αλλη χαθηκε στην μεταφραση?  :think:
Όλοι και όλα δουλεύουν για να πάρει το χαλούμι τα λεφτά....και να βγουν και σωστά τα προγνωστικά των στοιχημάτων

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.458
Πόντοι
786
Ερχεται η απαντηση στο Survivor που θα το τσακισει σε ακροαματικοτητα...το ΓΥΦΤΟ-SURVIVOR!!!

[facebook] ]

:rockon:

R-2837424-1324785561.jpeg.jpg

Nikntaras2

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Η Λάουρα είναι εκεί μόνο για τον κώλο της. Και απο μερα σε μέρα θα φύγει και αυτή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom