Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.928
- Πόντοι
- 10.411
Τι θα δούμε πάλι απόψε;
Τι θα δούμε πάλι απόψε;
Εγώ σαλάτα Caprese και η τυχερή μου pizza Hawai με Ανανά!Κυριακή έχω πάντα ψάρι ψητό με σαλάτα.
Εσύ;
Εγώ σαλάτα Caprese και η τυχερή μου pizza Hawai με Ανανά!
Τα ναυάγια όταν βυθίζονται, προκαλούν τσουναμι.
Αν και όμορφη την κάνω για τρελό παλτό στο κρεβάτι
Επαρχία είμαι, παραλιακά! Αθήνα η καλύτερη pizza ήταν στο Βύρωνα, "La nostra trattoria" δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.Από που μαν ;
ΕτσιΕπίσης το Le Grande κάπου στο Σύνταγμα για Sandwich! Μισό κιλό λαγάνα με απ'όλα μέσα, μιλάμε και "του πουλιού το γάλα" έβαζε μέσα.
Επαρχία είμαι, παραλιακά! Αθήνα η καλύτερη pizza ήταν στο Βύρωνα, "La nostra trattoria" δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.
Εγώ τύποι μια μερίδα κοντοσούβλι χοιρινό μια κοντοσούβλι κοτόπουλο πατάτες σαλάτα και ενάμισι λίτρο κόκα κόλα
Kαλα παςΕγώ τύποι μια μερίδα κοντοσούβλι χοιρινό μια κοντοσούβλι κοτόπουλο πατάτες σαλάτα και ενάμισι λίτρο κόκα κόλα
Για βράδυ χτύπησα ένα κλάμπ με πατάτες και πείρα και μια κρέπα ΜπουένοςKαλα πας
Εγώ προεδρο κεμπαπ σαλάτες μπυρες σουτζουκια κτλΓια βράδυ χτύπησα ένα κλάμπ με πατάτες και πείρα και μια κρέπα Μπουένος
Και τα ναυάγια στο σαρβαιβορ θα φάνε φακές και χαίρονταιΕγώ προεδρο κεμπαπ σαλάτες μπυρες σουτζουκια κτλ
Και τα ναυάγια στο σαρβαιβορ θα φάνε φακές και χαίρονται
Και παιδάκι μανΆκουσα ότι εκείνο το ανδρογυναικο η Αφροδίτη Σκαφιδά από το προηγούμενο survivor παντρεύτηκε τον Πύρρο Δήμα.
Να τη χαίρεται.