Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν είχε κάτι άλλο να δώσει.Λαμαι: ο ορισμός του σκατά.
Μόνο λόγια, ψευτομαγκας, μόνο σε μια μονομαχία συμμετείχε και πήρε τον πούλο με τη μία.
Άχρηστος όσο δεν πάει. Μόνο ότι είναι άνδρας ξέρει να πει ότι είναι και από πράξεις τίποτε.
Να χάνεις από τον Ρομπ ρε Αλβανε;;
Ιδού η νηματάρα που έσπασε τα ταμεία! Η νηματάρα που είναι υποψήφια για χρυσό φοίνικα! Απολαύστε υπεύθυνα!Έχει ανοίξει θεματάρα το πουλεν μου ο @Ωρίων
Θα απαντήσει όμως αύριο γιατί τον έχω βάλει για ύπνο τώρα.
Ιδού η νηματάρα που έσπασε τα ταμεία! Η νηματάρα που είναι υποψήφια για χρυσό φοίνικα! Απολαύστε υπεύθυνα!
Thread "Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!" Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται! - bourdela.com forum
Ο Ρομπ τον κατούρησε με το σκωτσέζικο ψυχή του. Έχει το πνεύμα του Γουίλιαμ Γουάλας μέσα του. Είναι ο ορισμός του μαχητήΛαμαι: ο ορισμός του σκατά.
Μόνο λόγια, ψευτομαγκας, μόνο σε μια μονομαχία συμμετείχε και πήρε τον πούλο με τη μία.
Άχρηστος όσο δεν πάει. Μόνο ότι είναι άνδρας ξέρει να πει ότι είναι και από πράξεις τίποτε.
Λαμαι: ο ορισμός του σκατά.
Ο Ρομπ τον κατούρησε με το σκωτσέζικο ψυχή του. Έχει το πνεύμα του Γουίλιαμ Γουάλας μέσα του. Είναι ο ορισμός του μαχητή
Γύριζα από clubbing!Τι έκανες παιδί μου στις 6 το πρωί;
Για κυνήγι πηγές;
Μου έστειλε μήνυμα ο τύπος Νιπλης στο viber το έχει παίξει τεράστιο χρηματικό ποσό
Γύριζα από clubbing!
Χθές σε εσένα
Mε ξενερώνει λίγο όταν μιλάει γιατί γλωσσευει την μπερδα της αλλά κατά τα άλλα έχει κατακτήσει με την αξία της μια θέση στο στόχαστρο μου...
Mε ξενερώνει λίγο όταν μιλάει γιατί γλωσσευει την μπερδα της αλλά κατά τα άλλα έχει κατακτήσει με την αξία της μια θέση στο στόχαστρο μου...
Λαμαι: ο ορισμός του σκατά.
Ξερεις ποσοι δημοσιογράφοι δεν έχουν καλή εκφορά λόγου;Δεν την έχω παρακολουθήσει.
Είχα την εντύπωση ότι τα λέει μιας και είναι δημοσιογράφος.
Ηθοποιοί όλοι.Αυτοί μέχρι χθες μπινελίκιαζαν ο ένας τον άλλο και τώρα κλαίνε που φεύγει;