tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.485
- Πόντοι
- 201
Από τις κιμωλιες που έπινε με τον άλλο το μλκ το φιφιρικοΤα ρουθούνια της ψωλους της δαλακας γιατί γέρνουν μονοπαντα?
Τελευταία τροποποίηση:
Από τις κιμωλιες που έπινε με τον άλλο το μλκ το φιφιρικοΤα ρουθούνια της ψωλους της δαλακας γιατί γέρνουν μονοπαντα?
Τουλάχιστον γάμουσε το μιλφοτσιγγανο Ηλιάδη που ψωφαει για σπερμαΓκέτσογλου γύφτος ήταν και MVP! Γελάνε και τα καβούρια στο Santo Domingo
Από τις κακαρες που έπινε με τον άλλο το μλκ το φιφιρικο
Μάλλον ο Αλβανός την κάνει σήμερα
Δημήτρης ΦιντιρικοςΠως τον λένε κανονικά αυτόν τον λιμοκοντόρο;
Δημήτρης Φιντιρικος
Μου έστειλε μήνυμα ο τύπος Νιπλης στο viber το έχει παίξει τεράστιο χρηματικό ποσόΔιάβασες spoiler τύπε;
Ο Αλβαν την κανειΜου έστειλε μήνυμα ο τύπος Νιπλης στο viber το έχει παίξει τεράστιο χρηματικό ποσό
Μου έστειλε μήνυμα ο τύπος Νιπλης στο viber το έχει παίξει τεράστιο χρηματικό ποσό
Δεν είχε κάτι άλλο να δώσει.Λαμαι: ο ορισμός του σκατά.
Μόνο λόγια, ψευτομαγκας, μόνο σε μια μονομαχία συμμετείχε και πήρε τον πούλο με τη μία.
Άχρηστος όσο δεν πάει. Μόνο ότι είναι άνδρας ξέρει να πει ότι είναι και από πράξεις τίποτε.
Να χάνεις από τον Ρομπ ρε Αλβανε;;
Ιδού η νηματάρα που έσπασε τα ταμεία! Η νηματάρα που είναι υποψήφια για χρυσό φοίνικα! Απολαύστε υπεύθυνα!Έχει ανοίξει θεματάρα το πουλεν μου ο @Ωρίων
Θα απαντήσει όμως αύριο γιατί τον έχω βάλει για ύπνο τώρα.
Ιδού η νηματάρα που έσπασε τα ταμεία! Η νηματάρα που είναι υποψήφια για χρυσό φοίνικα! Απολαύστε υπεύθυνα!
Thread "Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!" Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται! - bourdela.com forum
Ο Ρομπ τον κατούρησε με το σκωτσέζικο ψυχή του. Έχει το πνεύμα του Γουίλιαμ Γουάλας μέσα του. Είναι ο ορισμός του μαχητήΛαμαι: ο ορισμός του σκατά.
Μόνο λόγια, ψευτομαγκας, μόνο σε μια μονομαχία συμμετείχε και πήρε τον πούλο με τη μία.
Άχρηστος όσο δεν πάει. Μόνο ότι είναι άνδρας ξέρει να πει ότι είναι και από πράξεις τίποτε.
Να χάνεις από τον Ρομπ ρε Αλβανε;;