BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 4.174
- Πόντοι
- 456
Επίσης το Le Grande κάπου στο Σύνταγμα για Sandwich! Μισό κιλό λαγάνα με απ'όλα μέσα, μιλάμε και "του πουλιού το γάλα" έβαζε μέσα.
ΕτσιΕπίσης το Le Grande κάπου στο Σύνταγμα για Sandwich! Μισό κιλό λαγάνα με απ'όλα μέσα, μιλάμε και "του πουλιού το γάλα" έβαζε μέσα.
Επαρχία είμαι, παραλιακά! Αθήνα η καλύτερη pizza ήταν στο Βύρωνα, "La nostra trattoria" δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.
Εγώ τύποι μια μερίδα κοντοσούβλι χοιρινό μια κοντοσούβλι κοτόπουλο πατάτες σαλάτα και ενάμισι λίτρο κόκα κόλα
Kαλα παςΕγώ τύποι μια μερίδα κοντοσούβλι χοιρινό μια κοντοσούβλι κοτόπουλο πατάτες σαλάτα και ενάμισι λίτρο κόκα κόλα
Για βράδυ χτύπησα ένα κλάμπ με πατάτες και πείρα και μια κρέπα ΜπουένοςKαλα πας![]()
Εγώ προεδρο κεμπαπ σαλάτες μπυρες σουτζουκια κτλΓια βράδυ χτύπησα ένα κλάμπ με πατάτες και πείρα και μια κρέπα Μπουένος
Και τα ναυάγια στο σαρβαιβορ θα φάνε φακές και χαίρονταιΕγώ προεδρο κεμπαπ σαλάτες μπυρες σουτζουκια κτλ
Και τα ναυάγια στο σαρβαιβορ θα φάνε φακές και χαίρονται![]()
Και παιδάκι μανΆκουσα ότι εκείνο το ανδρογυναικο η Αφροδίτη Σκαφιδά από το προηγούμενο survivor παντρεύτηκε τον Πύρρο Δήμα.
Να τη χαίρεται.
Πω ρε πουστη
Ρε συμπολεμιστή, μήπως σου κάνανε πρόταση για το Survivor? Και εφαρμόζεις "μέθοδο Κριστυ" να βάλεις +10 κιλά!Για βράδυ χτύπησα ένα κλάμπ με πατάτες και πείρα και μια κρέπα Μπουένος
Ωωχ... χάσαμε το "ορφανό του Καραγκούνια"/τον "Ματσετάκια", αυτός μόνος του θα έδινε τηλεθέαση +5% τουλάχιστον! Αυτό σημαίνει και πιθανή είσοδο ΤΑΚΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΙΑ!!!Ωχ…!!
Έφυγε ο Άγγελος.!!
(για λόγους υγείας)
![]()
Top3 κώλος Survivor? Ανετα...
Είμαι στον όγκο τώρα ρε τύπε και κάνω διατροφήΡε συμπολεμιστή, μήπως σου κάνανε πρόταση για το Survivor? Και εφαρμόζεις "μέθοδο Κριστυ" να βάλεις +10 κιλά!
Κωλος με ελαφρύ κυματισμό, 4 μποφώρ ανεμος.