Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ελευθερος ξυρισματος,ακου μαλακια.Εγω ειχα εναν τρομπα που ηταν αοπλος και φορουσε αθλητικα λογω πλατυποδιας υποτιθεταιΣιγά το σοκ...εγώ στον Στρατό είχα στον θάλαμο μου έναν που έφερε χαρτί γιατρού για να μην ξυρίζεται κάθε μέρα αλλά μέρα παρά μέρα.
Top3 κώλος Survivor? Ανετα...
Τα κλασσικά μέχρι τώρα. Όχι κάτι αξιο αναφοράς
Έχω δει το ίδιο πράγμα στον στρατό αλλά όχι με αθλητικά αυτός φορούσε παντόφλεςελευθερος ξυρισματος,ακου μαλακια.Εγω ειχα εναν τρομπα που ηταν αοπλος και φορουσε αθλητικα λογω πλατυποδιας υποτιθεται
Οι περιπτώσεις με αθλητικά που ήξερα εγώ ήταν γιωταδες ΚΑΙ με ψυχολογικά ...ελευθερος ξυρισματος,ακου μαλακια.Εγω ειχα εναν τρομπα που ηταν αοπλος και φορουσε αθλητικα λογω πλατυποδιας υποτιθεται
ελευθερος ξυρισματος,ακου μαλακια.Εγω ειχα εναν τρομπα που ηταν αοπλος και φορουσε αθλητικα λογω πλατυποδιας υποτιθεται
γιωταδες λογω τεμπελιας τα μαλακιστηρια,τριπλο κωλοδαχτυλο ηθελαν για να στρωσουνΟι περιπτώσεις με αθλητικά που ήξερα εγώ ήταν γιωταδες ΚΑΙ με ψυχολογικά ...
Έχω δει το ίδιο πράγμα στον στρατό αλλά όχι με αθλητικά αυτός φορούσε παντόφλες
Φαντασου Κασσελακη με τις καφέ κλασσικές φανταροπαντόφλες.......κλάνω στο γέλιο από τώρα!!!Έχω δει το ίδιο πράγμα στον στρατό αλλά όχι με αθλητικά αυτός φορούσε παντόφλες
Το μουνί της ass trainer!
Χαρτί να φοράει συνέχεια γυαλιά ηλίου έχετε ακούσει;
Έσκαγε σαν στρατηγός στην αναφορά ο τύπος.
Τι πουστριλικια είναι αυτά;ελευθερος ξυρισματος,ακου μαλακια.Εγω ειχα εναν τρομπα που ηταν αοπλος και φορουσε αθλητικα λογω πλατυποδιας υποτιθεται
Mi scusiΕίδες @Michael Scott που λες ότι δεν έχουν παίξει highlights