Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πω ρε πουστη
Ρε συμπολεμιστή, μήπως σου κάνανε πρόταση για το Survivor? Και εφαρμόζεις "μέθοδο Κριστυ" να βάλεις +10 κιλά!Για βράδυ χτύπησα ένα κλάμπ με πατάτες και πείρα και μια κρέπα Μπουένος
Ωωχ... χάσαμε το "ορφανό του Καραγκούνια"/τον "Ματσετάκια", αυτός μόνος του θα έδινε τηλεθέαση +5% τουλάχιστον! Αυτό σημαίνει και πιθανή είσοδο ΤΑΚΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΙΑ!!!Ωχ…!!
Έφυγε ο Άγγελος.!!
(για λόγους υγείας)
Top3 κώλος Survivor? Ανετα...
Είμαι στον όγκο τώρα ρε τύπε και κάνω διατροφήΡε συμπολεμιστή, μήπως σου κάνανε πρόταση για το Survivor? Και εφαρμόζεις "μέθοδο Κριστυ" να βάλεις +10 κιλά!
Κωλος με ελαφρύ κυματισμό, 4 μποφώρ ανεμος.
Απο εκλεκτο σε εκλεκτό το παςΓια βράδυ χτύπησα ένα κλάμπ με πατάτες και πείρα και μια κρέπα Μπουένος
Τα κλασσικά μέχρι τώρα. Όχι κάτι αξιο αναφοράςφανηκε καμια ρωγα ή κωλοχαραδρα;καντε ανακεφαλαιωση
καλα κανω και δεν βλεπω λοιπονΤα κλασσικά μέχρι τώρα. Όχι κάτι αξιο αναφοράς
Δν ξέρω αν ειναι αξιο αναφοράς αλλα θυμήθηκε να παίξει η πουστρα των κόκκινων... Εφαγε σκωτσέζικο πεουλοκαλα κανω και δεν βλεπω λοιπον
δεν καταλαβαινω τι εννοειςΔν ξέρω αν ειναι αξιο αναφοράς αλλα θυμήθηκε να παίξει η πουστρα των κόκκινων... Εφαγε σκωτσέζικο πεουλο
Εννοεί ότι έπαιξε σε αγώνα το πουστακι ο Γκάνος και έφαγε πήδημα από το πουστρακι τον Σκοτσέζο τον rob!!! Ελπίζω να μεταφρασα καλάδεν καταλαβαινω τι εννοεις
πουστης γαμησε πουστη.Τι πιο συνηθεςΕννοεί ότι έπαιξε σε αγώνα το πουστακι ο Γκάνος και έφαγε πήδημα από το πουστρακι τον Σκοτσέζο τον rob!!! Ελπίζω να μεταφρασα καλά
Όλα φυσιολογικά απλά ο Σκοτσέζος μάλλον δεν είναι πουστης είναι κωλομπαραςπουστης γαμησε πουστη.Τι πιο συνηθες
αυτα πρεπει να αναγραφονται μαζι με τις ηλικιες,να μην μπερδευουμε τις ιδιοτητεςΌλα φυσιολογικά απλά ο Σκοτσέζος μάλλον δεν είναι πουστης είναι κωλομπαρας
Σιγά το σοκ...εγώ στον Στρατό είχα στον θάλαμο μου έναν που έφερε χαρτί γιατρού για να μην ξυρίζεται κάθε μέρα αλλά μέρα παρά μέρα.Η άλλη έφερε χαρτί γιατρού ότι δεν μπορεί τα αγωνίσματα στο νερό θα μας τρελάνουν
Ωχ…!!
Έφυγε ο Άγγελος.!!
(για λόγους υγείας)