Έχει κουράσει ναιΗ κλαψομουνα -σπαστικια -κομπλεξική -σιχαμα Μυριελλα δεν την αντέχω αλλο μου εχει πρηξει τα αρχι@@
Αν και έχει αρκετούς funs...
Έχει κουράσει ναιΗ κλαψομουνα -σπαστικια -κομπλεξική -σιχαμα Μυριελλα δεν την αντέχω αλλο μου εχει πρηξει τα αρχι@@
Ναι εχει αρκετους φανς....τα λεσια της ακροαριστεραςΈχει κουράσει ναι
Αν και έχει αρκετούς funs...
Απογοητεύτηκες βλέπω, την ήθελες με πλήρη εξάρτηση...τυποι σχολιασε κανεις το τραβελι που ξεκινησε προταση με εγω ειμαι χειρουργημενη
βρμ να ψαχνω τοσες σελιδες......
Έμαθα από γνωστό μου που συνεργάζεται με ανθρώπους της εταιρείας παραγωγής του survivor, ότι ούτε η Ταραμπανκο ούτε κάποια άλλη γυναίκα θα μπει (προς το παρόν) στους διάσημους. Ο ποδοσφαιριστής μπαίνει γιατί θα πάρει τη θέση του ταμάμ που έφυγε από μόνος του. Για να μπει γυναίκα παίκτρια στους διάσημους θα πρέπει να αποχωρήσει οικειοθελώς μια από αυτές που είναι μέσα.Αποκλειστική είδηση για τα μελη του bou ,η Κατια Ταραμπανκο και Αρης Σοιλεδης βρίσκονται απο σήμερα στον Αγιο Δομίνικο και το survivor 5
Οι γυναίκες των διασήμων όντως έχουν ανέβει πολύ αγωνιστικά και παίζουν με τσαμπουκα (ακόμα και η Ευρυδίκη). Για τους μαχητές προβλέπονται άσχημες μέρες. Ειδικά τώρα που μπαίνει ο Σολειδης στους διάσημους αντικαθιστώντας τη παλτουδια Χατζηγεωργίου και που αποχωρεί η βιγκαν, η καλύτερη γυναίκα των μαχητών (βέβαια η ίδια δεν την πάλευε ψυχολογικά).μυριελα με κωλοβλαχο κανει καραμπαμ εδώ και ήμερες οτι ειναι καραστημενο .... δεν στεκει λογικης και επειδη το παραέκαναν και τα δυο τα χαζα και μεσα σε 15-20 μερες (ούτε) εδειξαν οτι έδειξαν μαλλον τους το σφυριξαν απο την παραγωγη και μαζεύτηκαν λιγο ... (εξου και οι δηλωσεις της αρχιχαζής μυριέλας για τον συνεργάτη της john - κλαιω)
παντως τον κωλοβλαχο τον παραδεχομαι με τις καραγκιοζιες του εχει ήδη κοινό απο τους καμμενους τους φανατικούς του survivor ...
τωρα σαν γενικό σχόλιο τις γυναίκες των διασήμων τις παραδέχομαι παιζουν και πιο δυνατα και με τσαμπουκα απο τους αντρες ...
για τους μαχητες αν αρχισουν να χανουν αγωνες εκει θα δουμε τι φαση παιζει ... μεχρι τωρα ηταν ολοι προστατευμένοι απο την αμπαλίαση των διασήμων ....
Μαζι σου στη στήριξηΣτηρίζω
Απογοητεύτηκες βλέπω, την ήθελες με πλήρη εξάρτηση...
τυπε εσυ διατυμπανιζεις οτι εχεις πολλα λεφτα για τετοια ακριβα γουστα εγω ειμαι φτωχος για τετοια, μονο το ταπεινο 20αρακι φυλης δινωΑπογοητεύτηκες βλέπω, την ήθελες με πλήρη εξάρτηση...
Τρέμει το χέρι σου και κάνεις διπλή παράθεση μωρη πουτσορουφήχτρα...τυπε εσυ διατυμπανιζεις οτι εχεις πολλα λεφτα για τετοια ακριβα γουστα εγω ειμαι φτωχος για τετοια, μονο το ταπεινο 20αρακι φυλης δινω
σε δυο διαφορετικα νηματα τυπε μουΤρέμει το χέρι σου και κάνεις διπλή παράθεση μωρη πουτσορουφήχτρα...
Το τραβέλι του σουρβιβορ καψουρεύτηκες μωρη Νικι.....σε δυο διαφορετικα νηματα τυπε μου
εσυ κανεις διπλες σε ενα ποστ
τρεμεις τοσο που εβαλες και κλωνο σημερα
αντιθετα οπως θα δεις απο αλλα μηνυματα σαν νορμαλ ανθρωπος δεν μπορω να βλεπω τραβελια.Το τραβέλι του σουρβιβορ καψουρεύτηκες μωρη Νικι.....
τυπε ο Αρης Σοιλεδης μπαίνει αμεσα η Κατια Ταραμπανκο ειναι και αυτη στον Αγιο Δομίνικο για να προσαρμοστη και θα μπει στης επόμενες ημερες μαζι ταξιδέψανε...Έμαθα από γνωστό μου που συνεργάζεται με ανθρώπους της εταιρείας παραγωγής του survivor, ότι ούτε η Ταραμπανκο ούτε κάποια άλλη γυναίκα θα μπει (προς το παρόν) στους διάσημους. Ο ποδοσφαιριστής μπαίνει γιατί θα πάρει τη θέση του ταμάμ που έφυγε από μόνος του. Για να μπει γυναίκα παίκτρια στους διάσημους θα πρέπει να αποχωρήσει οικειοθελώς μια από αυτές που είναι μέσα.
Αντίθετα είναι πολύ πιθανόν να μπει μια γυμνάστρια στους μαχητές γιατί περιμένουν την "Κρυσταλλια", την παίκτρια φάντασμα που βρίσκεται στο νοσοκομείο, να την πουλεψει λόγω τραυματισμού (ξέρω ότι θα σας λείψει )
Τώρα αν όλα αυτά ισχύουν, θα το δούμε.