Νέα

Survivor 5

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    reality tv survivor
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Πόσα "ναυάγια" αντέχει αυτή η χώρα τελικά;;;;; ?

• Νέος Τριαντάφυλλος.. αποκλείεται να ξανά υπάρξει !

Ψήφοι: 66 59,5%
  • Silver Alert από το 2017 ψάχνουμε νέο Ντάνο !

Ψήφοι: 45 40,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
τυποι σχολιασε κανεις το τραβελι που ξεκινησε προταση με εγω ειμαι χειρουργημενη :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
βρμ να ψαχνω τοσες σελιδες......
Απογοητεύτηκες βλέπω, την ήθελες με πλήρη εξάρτηση... :confused: :confused: :confused: :alivedick::alivedick::alivedick:
Νικι τον παιρνει.png

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Έρχεται το ουκρανικό άτι να δώσει φρέσκο αέρα κ νικες στην ομάδα..
:takethis: :takethis::takethis::takethis::takethis:
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
Να δούμε δικαιολογίες έλι που θα εξακολουθήσει να φέρνει 1 νίκη στις 8 προσπάθειες..
:zombie::zombie::zombie:
:vomit::vomit::vomit:

mike.psolen

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
204
Πόντοι
0
Κατια Ταραμπανκο μωρο μου σου υποσχομαι οτι θα στελνω χιλια μηνυματα να σε κραταω μεσα
και
σου δινω ανετα 3 κ. για να "βγουμε.

Καυλα μου αρρωστη !

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Αποκλειστική είδηση για τα μελη του bou ,η Κατια Ταραμπανκο:bigdick: και Αρης Σοιλεδης βρίσκονται απο σήμερα στον Αγιο Δομίνικο και το survivor 5
Έμαθα από γνωστό μου που συνεργάζεται με ανθρώπους της εταιρείας παραγωγής του survivor, ότι ούτε η Ταραμπανκο ούτε κάποια άλλη γυναίκα θα μπει (προς το παρόν) στους διάσημους. Ο ποδοσφαιριστής μπαίνει γιατί θα πάρει τη θέση του ταμάμ που έφυγε από μόνος του. Για να μπει γυναίκα παίκτρια στους διάσημους θα πρέπει να αποχωρήσει οικειοθελώς μια από αυτές που είναι μέσα.
Αντίθετα είναι πολύ πιθανόν να μπει μια γυμνάστρια στους μαχητές γιατί περιμένουν την "Κρυσταλλια", την παίκτρια φάντασμα που βρίσκεται στο νοσοκομείο, να την πουλεψει λόγω τραυματισμού (ξέρω ότι θα σας λείψει :confused: )
Τώρα αν όλα αυτά ισχύουν, θα το δούμε.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646
H κρύσταλ πρέπει να έχει τρομερό βύσμα για να την έβαλαν μέσα. Κάτια :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick:

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
μυριελα με κωλοβλαχο κανει καραμπαμ εδώ και ήμερες οτι ειναι καραστημενο .... δεν στεκει λογικης και επειδη το παραέκαναν και τα δυο τα χαζα και μεσα σε 15-20 μερες (ούτε) εδειξαν οτι έδειξαν μαλλον τους το σφυριξαν απο την παραγωγη και μαζεύτηκαν λιγο ... (εξου και οι δηλωσεις της αρχιχαζής μυριέλας για τον συνεργάτη της john - κλαιω)
παντως τον κωλοβλαχο τον παραδεχομαι με τις καραγκιοζιες του εχει ήδη κοινό απο τους καμμενους τους φανατικούς του survivor ...
τωρα σαν γενικό σχόλιο τις γυναίκες των διασήμων τις παραδέχομαι παιζουν και πιο δυνατα και με τσαμπουκα απο τους αντρες ...
για τους μαχητες αν αρχισουν να χανουν αγωνες εκει θα δουμε τι φαση παιζει ... μεχρι τωρα ηταν ολοι προστατευμένοι απο την αμπαλίαση των διασήμων ....

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
μυριελα με κωλοβλαχο κανει καραμπαμ εδώ και ήμερες οτι ειναι καραστημενο .... δεν στεκει λογικης και επειδη το παραέκαναν και τα δυο τα χαζα και μεσα σε 15-20 μερες (ούτε) εδειξαν οτι έδειξαν μαλλον τους το σφυριξαν απο την παραγωγη και μαζεύτηκαν λιγο ... (εξου και οι δηλωσεις της αρχιχαζής μυριέλας για τον συνεργάτη της john - κλαιω)
παντως τον κωλοβλαχο τον παραδεχομαι με τις καραγκιοζιες του εχει ήδη κοινό απο τους καμμενους τους φανατικούς του survivor ...
τωρα σαν γενικό σχόλιο τις γυναίκες των διασήμων τις παραδέχομαι παιζουν και πιο δυνατα και με τσαμπουκα απο τους αντρες ...
για τους μαχητες αν αρχισουν να χανουν αγωνες εκει θα δουμε τι φαση παιζει ... μεχρι τωρα ηταν ολοι προστατευμένοι απο την αμπαλίαση των διασήμων ....
Οι γυναίκες των διασήμων όντως έχουν ανέβει πολύ αγωνιστικά και παίζουν με τσαμπουκα (ακόμα και η Ευρυδίκη). Για τους μαχητές προβλέπονται άσχημες μέρες. Ειδικά τώρα που μπαίνει ο Σολειδης στους διάσημους αντικαθιστώντας τη παλτουδια Χατζηγεωργίου και που αποχωρεί η βιγκαν, η καλύτερη γυναίκα των μαχητών (βέβαια η ίδια δεν την πάλευε ψυχολογικά).

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
O tempora o ψώλες... :tooth:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Απογοητεύτηκες βλέπω, την ήθελες με πλήρη εξάρτηση... :confused: :confused: :confused: :alivedick::alivedick::alivedick:
Νικι τον παιρνει.png

Νικι τον παιρνει.png
τυπε εσυ διατυμπανιζεις οτι εχεις πολλα λεφτα για τετοια ακριβα γουστα :confused: εγω ειμαι φτωχος για τετοια, μονο το ταπεινο 20αρακι φυλης δινω

Συνημμένα

• Screenshot 2022-01-11 at 18-07-50 ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα) - Page 5100.png
    Screenshot 2022-01-11 at 18-07-50 ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα) - Page 5100.png
    605,7 KB · Εμφανίσεις: 65
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
τυπε εσυ διατυμπανιζεις οτι εχεις πολλα λεφτα για τετοια ακριβα γουστα :confused: εγω ειμαι φτωχος για τετοια, μονο το ταπεινο 20αρακι φυλης δινω
Τρέμει το χέρι σου και κάνεις διπλή παράθεση μωρη πουτσορουφήχτρα... :tooth: :tooth: :tooth:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Τρέμει το χέρι σου και κάνεις διπλή παράθεση μωρη πουτσορουφήχτρα... :tooth: :tooth: :tooth:
σε δυο διαφορετικα νηματα τυπε μου :headbang:
εσυ κανεις διπλες σε ενα ποστ:2funny:
τρεμεις τοσο που εβαλες και κλωνο σημερα:confused:

Συνημμένα

• Screenshot 2022-01-11 at 18-07-50 ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα) - Page 5100.png
    Screenshot 2022-01-11 at 18-07-50 ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα) - Page 5100.png
    605,7 KB · Εμφανίσεις: 33
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
σε δυο διαφορετικα νηματα τυπε μου :headbang:
εσυ κανεις διπλες σε ενα ποστ:2funny:
τρεμεις τοσο που εβαλες και κλωνο σημερα:confused:
Το τραβέλι του σουρβιβορ καψουρεύτηκες μωρη Νικι..... :tooth: :tooth: :tooth: :alivedick: :alivedick: :alivedick:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86

Συνημμένα

605,7 KB · Εμφανίσεις: 34

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Έμαθα από γνωστό μου που συνεργάζεται με ανθρώπους της εταιρείας παραγωγής του survivor, ότι ούτε η Ταραμπανκο ούτε κάποια άλλη γυναίκα θα μπει (προς το παρόν) στους διάσημους. Ο ποδοσφαιριστής μπαίνει γιατί θα πάρει τη θέση του ταμάμ που έφυγε από μόνος του. Για να μπει γυναίκα παίκτρια στους διάσημους θα πρέπει να αποχωρήσει οικειοθελώς μια από αυτές που είναι μέσα.
Αντίθετα είναι πολύ πιθανόν να μπει μια γυμνάστρια στους μαχητές γιατί περιμένουν την "Κρυσταλλια", την παίκτρια φάντασμα που βρίσκεται στο νοσοκομείο, να την πουλεψει λόγω τραυματισμού (ξέρω ότι θα σας λείψει :confused: )
Τώρα αν όλα αυτά ισχύουν, θα το δούμε.
τυπε ο Αρης Σοιλεδης μπαίνει αμεσα η Κατια Ταραμπανκο ειναι και αυτη στον Αγιο Δομίνικο για να προσαρμοστη και θα μπει στης επόμενες ημερες μαζι ταξιδέψανε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom