msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Έχει κάνει ήδη πλαστική στη μύτη.
Αφού ΔΕΝ έφταναν να κόψει παπάρι...
Έχει κάνει ήδη πλαστική στη μύτη.
Όντως και οι δύο που βγήκαν υποψήφιοι παρακαλάνε να φύγουν. Στο τέλος αυτοί θα πλακωνονται μεταξύ τους για το ποιος θα πρωτοφυγειMαλακες κραζετε τους διασημους αλλα τα μεγαλυτερα ναυαγια ειναι οι μαχητες.Ηδη και 2 απο αυτους παρακαλανε για να βγουν....
Πάμε και ένα Stone Roses να γουστάρουμεΤην έκανα αλάνια...Τέλος το σκουπίδιασμα για σήμερα..Πήραμε το μάτι μας, κουράσαμε τα αυτιά μας με τις γκρίνιες, είπαμε τα δικά μας εδώ.. Προσωπικά χωρίς να ξέρω κανέναν, σας θεωρώ γαμάτη παρεούλα και περνάει ευχάριστα η ώρα
εγω τυπε , αν με δεις στο δρομο με κανα γκομενακι μην ντραπεις ελα να μου πεις ενα γεια.Την έκανα αλάνια...Τέλος το σκουπίδιασμα για σήμερα..Πήραμε το μάτι μας, κουράσαμε τα αυτιά μας με τις γκρίνιες, είπαμε τα δικά μας εδώ.. Προσωπικά χωρίς να ξέρω κανέναν, σας θεωρώ γαμάτη παρεούλα και περνάει ευχάριστα η ώρα
Ο φαλάκρας από την Ρόδο τα είδε όλα. Θα παρακαλέσει τον μογγολο να τον διάολο στείλει..Όντως και οι δύο που βγήκαν υποψήφιοι παρακαλάνε να φύγουν. Στο τέλος αυτοί θα πλακωνονται μεταξύ τους για το ποιος θα πρωτοφυγει
Τρομερο μουνι... Το μεγαλυτερο προβλημα με αυτή είναι αν μιλησει.
Τυπε και αυτός και η βιγκαν δεν την παλεύουν εκεί μέσα. Ο Αντζουν εντωμεταξυ πρέπει να τους έχει βάλει ρήτρα για να αποφύγει οικειοθελεις αποχωρήσεις.Ο φαλάκρας από την Ρόδο τα είδε όλα. Θα παρακαλέσει τον μογγολο να τον διάολο στείλει..
Ποιά είναι αυτή η κωλάρα ;;;κωλος ευρυδικης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι ρε. Αυτό είναι σίγουρο. Γι αυτό και κλαίγονται στην κάμερα και λένε αυτά που λένε. Το λένε ανοιχτά ψηφίστε με γιατί δεν την παλεύω.Τυπε και αυτός και η βιγκαν δεν την παλεύουν εκεί μέσα. Ο Αντζουν εντωμεταξυ πρέπει να τους έχει βάλει ρήτρα για να αποφύγει οικειοθελεις αποχωρήσεις.
Αν ισχύει ότι θα μπει η Ταραμπάνκο που λένε συνεχώς κάτι άρθρα (ο Θεός να τα κάνει), θα πέσει μαδομούνι επιπλέον
Καλα τα έγραψες τυπε. Το καλύτερο μουνι και το πιο ταπεινό και με σωστή ομιλία και πάνω απ όλα τρόπους είναι η ανιψιά του Συριζαιου βουλευτή. Όλες οι άλλες είναι για το ψυχιατρείο. Πλεμπα.... όπως τα έγραψες πολυ σωστά.Με τετοιο σαγονι και στυλακι ουτε για αστειο.
Εκεί να δεις στήριξη...Δεν θα φύγει ποτέ!!ξεροχυνω ασχημα τυπε
Η από πάνω κωλαρα είναι η Ευριδίκη και η από κάτω κωλαρα είναι η Σοφιανα.Ποιά είναι αυτή η κωλάρα ;;;
Ρε φίλε κι εγώ αυτο έβλεπα , τελευταίο πλάνο πριν τους τιτλους τέλους .Sideboob από Παρασκευή έτσι για να κλείσει η βραδιά...Άντε καλό βράδυ μύστες
Τυπε τέτοιο άνοιγμα σε κωλομερια, ο μασερανο σε τάκλιν στον τελικό Αργεντινής Γερμανίας το 2014..ποναγε για μια βδομάδα από ότι είχε πει...ποια χουφτωνει καλυτερα τυποι? Καλιτζακης ή καρολινα ?
Ωραίος, από ό,τι είδα είναι κ πολύ όμορφη η Σοφιάνα.Η από πάνω κωλαρα είναι η Ευριδίκη και η από κάτω κωλαρα είναι η Σοφιανα.
Μαλλον κάτι τέτοιο..τετοιο τυπε ?