Φίλε όταν γκουγκλάρω ''μπεκατώρου-εκλογές'' και στα 10 πρώτα αποτελέσματα μου βγάζει άρθρα ''ήττα της Μπεκατώρου στις εκλογες'' θεωρείς ότι γράφω επίτηδες ψέματα ή ότι είμαι ηλίθιος?
Είτε κατέβηκε, είτε δεν κατέβηκε στις εκλογές, η ουσία είναι ότι με μια απλή καταγγελία της, χωρίς αποδείξεις, ο άλλος καταστράφηκε και εκείνη έγινε ηρωίδα.
Εσύ που παρακολουθείς καλύτερα την πορεία της, ξέρεις αν έχει βολευτεί πουθενά αλλού?
Απο τη στιγμή που στα 10 πρώτα αποτελέσματα γράφει ότι είτε δεν κατέβηκε στις εκλογές είτε ότι ηττήθηκε η παράταξη που τη στήριξε στις καταγγελίες, πες μας εσύ τι από τα δύο συμβαίνει.
Φέρεται να είπε η Βρισηίδα στην Μυριέλλα για τη Ναυσικά: «Τι δουλειά έχει εδώ μέσα μια π… πολυτελείας στο Survivor. Εγώ ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έχω κάνει με το σπαθί μου και όχι με το …».
Φέρεται να είπε η Βρισηίδα στην Μυριέλλα για τη Ναυσικά: «Τι δουλειά έχει εδώ μέσα μια π… πολυτελείας στο Survivor. Εγώ ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έχω κάνει με το σπαθί μου και όχι με το …».
Σοφιάνα μου,έχεις νευράκια με την May αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ζήλια για τα μάτια του πυροσβέστη ...Μην σκας μανάρι μου.Εδώ είμαι...Άσε τον πυροσβέστη και έλα σε εμένα!!
ΣΑΥΡΙΕΛΛΑ ΣΚΑΣΕ...Δεν εννούσα,δεν κατάλαβες,δεν ξέρεις τί έχει γίνει από πίσω,δεν ξέρεις αυτό,δεν είναι έτσι,δεν ξέρεις πώς έγινε και τί προηγήθηκε...ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ!