You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor 5
- Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- reality tv survivor
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Πιο τούμπανο ήταν με Σόμμερ στην Κουρούτα
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.263
- Πόντοι
- 5.006
τα ιδια τυπε....οι μαχητες εξακολουθουν να τρεφονται με βολβούς και εχουν γινει σαν εκτοπισμενοι σομαλοι...ευριδικη εκλαψε 3 φορες χωρις δακρυα....ναυσικα μουναρος, οπως την αφησες....Μόλις μπήκα σπίτι. Δεν ξέρω τί παίχτηκε σήμερα με τα ναυάγια. Θα ενημερωθώ από την καλύτερους στο είδος εδώ μέσα.Ένα πράγμα ξέρω καί δηλώνω.
ΜΑΙΗ,ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ!??
Tι παιχνιδαρα επιβίωσης ήταν αυτή..Πιο τούμπανο ήταν με Σόμμερ στην Κουρούτα
Μόλις έπεφτε το σκοτάδι, ντελιβερι σουβλάκια από Καβάσιλα..
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Είχαμε ρίξει τρελό γέλιο και σκουπίδιασμα, νηματάρα.Tι παιχνιδαρα επιβίωσης ήταν αυτή..
Μόλις έπεφτε το σκοτάδι, ντελιβερι σουβλάκια από Καβάσιλα..
Befuddled
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2022
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
Έγκριτη καί πάντα εμπεριστατωμένη ανάλυση από τον ειδικό του είδους καί τής στατιστικής @raopau!τα ιδια τυπε....οι μαχητες εξακολουθουν να τρεφονται με βολβούς και εχουν γινει σαν εκτοπισμενοι σομαλοι...ευριδικη εκλαψε 3 φορες χωρις δακρυα....ναυσικα μουναρος, οπως την αφησες....
Ευχαριστώ τύπε!
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.408
- Πόντοι
- 456
Ώπα συνάδελφε έρχεσαι δεύτερος.Μόλις μπήκα σπίτι. Δεν ξέρω τί παίχτηκε με τα ναυάγια σήμερα. Θα ενημερωθώ από την καλύτερους ανταποκριτές εδώ μέσα. Ένα πράγμα ξέρω καί δηλώνω.
ΜΑΙΗ,ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ!??
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.927
- Πόντοι
- 10.411
Μόλις μπήκα σπίτι. Δεν ξέρω τί παίχτηκε με τα ναυάγια σήμερα. Θα ενημερωθώ από την καλύτερους ανταποκριτές εδώ μέσα. Ένα πράγμα ξέρω καί δηλώνω.
ΜΑΙΗ,ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ!??
Ώπα συνάδελφε έρχεσαι δεύτερος.
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.408
- Πόντοι
- 456
Η Μαίη είναι;
Befuddled
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2022
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
Έχεις δίκιο συνάδελφε. Εκδήλωσες πρώτος ενδιαφέρον για την Θωμαΐδα. Μου θόλωσε το μυαλό η συγκεκριμένη. Σεβασμός στην προτεραιότητα πάνω από όλα.Ώπα συνάδελφε έρχεσαι δεύτερος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εννοείται!Η Μαίη είναι;
Τελευταία τροποποίηση:
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.927
- Πόντοι
- 10.411
Η Μαίη είναι;
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.408
- Πόντοι
- 456
Μεταξύ συναδέλφων αλληλεγγύη.Έχεις δίκιο συνάδελφε. Εκδηλώσες πρώτος ενδιαφέρον για την Θωμαΐδα. Μου θόλωσε το μυαλό η συγκεκριμένη. Σεβασμός στην προτεραιότητα πάνω από όλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εννοείται!
Δεν θέλω αποκλειστικότητες.
Απλά με είπαν βιτσιόζο όταν την επεσήμανα.
Befuddled
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2022
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
Δεν ξέρω για τους άλλους. Από εμένα πάντως έχεις την αμέριστη στήριξη καί συμπαράστασή μου, συνάδελφε!Μεταξύ συναδέλφων αλληλεγγύη.
Δεν θέλω αποκλειστικότητες.
Απλά με είπαν βιτσιόζο όταν την επεσήμανα.
Ακολουθεί η συνολική κριτική μου για το Survivor.
Αθηνά: Άνευ σχολίων
Μυριέλλα: Ο ορισμός της μέτριας/αδιάφορης γκόμενας.
Ασημίνα: Έχει ένα χαμόγελο, μια κάποια θηλυκότητα. Πηδήξιμη υπό προϋποθέσεις.
Ευρυδίκη: Στην αρχή λόγω στήθους τη γουστάρα περισσότερο, αλλά τώρα έχει αρχίσει να με χαλάει η φάτσα, πολύ σπασμένη.
Ναυσικά: Θεωρητικά τα έχει όλα (σώμα, πρόσωπο, χαρακτήρα) αλλά για κάποιο λόγο δε μου κάνει ιδιαίτερο κλικ.
Πελαγία: Αν δεις απλώς φωτογραφίες είναι η κορυφαία. Αλλά όταν τη βλέπεις σε βίντεο, έχει παντελή έλλειψη πάθους. Πιστεύω και στο κρεβάτι θα είναι έτσι, βαριεστημένη.
Θωμαΐς: Πολύ καλή περίπτωση. Ωραίο προσωπάκι και χαμόγελο, το σώμα λίγο παραπάνω φουσκωτό από όσο πρέπει, αλλά είναι θηλυκό.
Σοφιάννα: Φατσούλα, κωλαράκι, μπρίο, κέφι. Φαίνεται να κάνει και για σχέση και για σεξ.
Βρισηίδα: Έμενα με φτιάχνει περισσότερο από όλες τώρα τελευταία. Έχει αυτό το στυλάκι bitch που με εξιτάρει. Δεν είναι για σχέση βέβαια, θα σε τρεελάγγγξγή. Αλλά για λίγες ώρες, αν την έχεις στα όπα όπα, θα περάσεις σούπερ πιστεύω στο κρεβάτι.
Υ.Γ: Υπήρχε και μία Παρασκευή στην αρχή που κάτι έλεγε αλλά δεν θυμάμαι πολλά πλέον.
Ευρυδίκη: Στην αρχή λόγω στήθους τη γουστάρα περισσότερο, αλλά τώρα έχει αρχίσει να με χαλάει η φάτσα, πολύ σπασμένη.
Ναυσικά: Θεωρητικά τα έχει όλα (σώμα, πρόσωπο, χαρακτήρα) αλλά για κάποιο λόγο δε μου κάνει ιδιαίτερο κλικ.
Πελαγία: Αν δεις απλώς φωτογραφίες είναι η κορυφαία. Αλλά όταν τη βλέπεις σε βίντεο, έχει παντελή έλλειψη πάθους. Πιστεύω και στο κρεβάτι θα είναι έτσι, βαριεστημένη.
Θωμαΐς: Πολύ καλή περίπτωση. Ωραίο προσωπάκι και χαμόγελο, το σώμα λίγο παραπάνω φουσκωτό από όσο πρέπει, αλλά είναι θηλυκό.
Σοφιάννα: Φατσούλα, κωλαράκι, μπρίο, κέφι. Φαίνεται να κάνει και για σχέση και για σεξ.
Βρισηίδα: Έμενα με φτιάχνει περισσότερο από όλες τώρα τελευταία. Έχει αυτό το στυλάκι bitch που με εξιτάρει. Δεν είναι για σχέση βέβαια, θα σε τρεελάγγγξγή. Αλλά για λίγες ώρες, αν την έχεις στα όπα όπα, θα περάσεις σούπερ πιστεύω στο κρεβάτι.
Υ.Γ: Υπήρχε και μία Παρασκευή στην αρχή που κάτι έλεγε αλλά δεν θυμάμαι πολλά πλέον.
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.408
- Πόντοι
- 456
Ήταν Black Friday γι' αυτό.Ακολουθεί η συνολική κριτική μου για το Survivor.
Την Άσπα ξέχασες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7K
- Εμφανίσεις
- 153K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 48