Νέα

Survivor 5

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    reality tv survivor
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα "ναυάγια" αντέχει αυτή η χώρα τελικά;;;;; ?

• Νέος Τριαντάφυλλος.. αποκλείεται να ξανά υπάρξει !

Ψήφοι: 66 59,5%
  • Silver Alert από το 2017 ψάχνουμε νέο Ντάνο !

Ψήφοι: 45 40,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.080
Πόντοι
1.056
Ωραια γυναίκα αλλά είναι ακόμα λίγο μικρή και έχει αυτό τον Τσαμπουκα εγώ τα ξέρω όλα τι μου λέτε τώρα ...εγώ εκεί το βλέπω .... διπολική και αυτή όπως η Ευριδίκη...εκεί που γελάει κλαίει....αλλά είναι μουναρα
Μπα, εμένα δε μου λέει τίποτα σα γυναίκα. Σοφιάννα μόνο βλέπω!!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.754
Πόντοι
11.956
Μπα, εμένα δε μου λέει τίποτα σα γυναίκα. Σοφιάννα μόνο βλέπω!!
Οκ αυτό το ξέρουμε....αλλά είναι αδιάφορη? Δεν νομίζω ...ας δούμε τι θα πουν στο νήμα οι συναγωνιστές...

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.080
Πόντοι
1.056

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.754
Πόντοι
11.956
Δείξε μου μικρός είμαι θα μάθω όλοι κάνουν λάθος
Αλλα δεν έχω δει ουσία να έχουμε αντιπαράθεση για την βρησιηδα...έχεις άλλη άποψη έχω άλλη τσάμπα θα προσπαθήσει ο ένας μας να πείσει τον άλλον

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
Δείξε μου μικρός είμαι θα μάθω όλοι κάνουν λάθος
Τύπε μου, μιλάμε για ένα 25χρονο σαμιαμίδι που είναι στο μέσο όρο που θα δεις μερικές χιλιάδες αντίστοιχα βγαίνοντας μια μέρα στο δρόμο. Τίποτα το ιδιαίτερο δεν έχει, χώρια που είναι κακομαθημένο χαζοβιόλικο, έχει σπαστική φωνή και πρήζει μπάλες με τη στενομυαλιά του. Αν σου αρέσει, χαλάλι σου, αλλά όχι και μουνάρα, έλεος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
Και επειδή είδα πόσο παλιό μέλος είσαι πόσα μύνημα να έχεις κτλ δεν το συνεχίζω εγώ νέο μέλος εδώ μια άποψη είπα
Βρε μη δίνεις σημασία σε παλιά και νέα μέλη, ναυάγια είμαστε όλοι εδώ μέσα, στ αρχίδια μας ποιός έχει γραφτεί παλιότερα ή πιο πρόσφατα αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ η βρισιήδα.

Θα με κάνεις να βγω από τα ρούχα μου και όπως βλέπεις δε φοράω και πολλά. :confused: :confused: :confused:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.754
Πόντοι
11.956
Βρε μη δίνεις σημασία σε παλιά και νέα μέλη, ναυάγια είμαστε όλοι εδώ μέσα, στ αρχίδια μας ποιός έχει γραφτεί παλιότερα ή πιο πρόσφατα αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ η βρισιήδα.

Θα με κάνεις να βγω από τα ρούχα μου και όπως βλέπεις δε φοράω και πολλά. :confused: :confused: :confused:
Όχι φίλε πρέπει πάντα να υπάρχει σεβασμός στους παλιούς και δεν κάνω πλάκα ούτε το λέω για να το πω ...οκ εμένα μου αρέσει αν και είναι πολύ μικρή για μένα

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456

Μουναρα δεν ειναι αλλα ειναι μια ωραια κοπελα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
Μουναρα δεν ειναι αλλα ειναι μια ωραια κοπελα.
Μέσος όρος, χιλιάδες σαν και αυτή κυκλοφορούν στο δρόμο. Και φυσικά εμείς τα μέλη του μπου, ούτε να μας τον δουν.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
θα ανεβει βαθμους αν παρει κιλα. το ιδιο ισχυει και για μυριελλα

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.471
Πόντοι
2.306
Μουνάρα δεν είναι συμφωνώ και εγώ αν και για τον φιλο μπορεί να είναι μουνάρα. Από εκεί και πέρα το αν αρέσει η όχι σε κάποιον είναι θέμα γούστου. Πάντως νομίζω είναι γαμεύσιμη και δεν πιστεύω να χάλαγε κάποιον να της ρίξει ένα μανίκι...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Σε λιγο θα ακουσουμε οτι ειναι και κανα μπαζο η βρισηιδα και δεν θα μας τον σηκωνε ποτέ.. :confused:
Αντικειμενικα ειναι μια πολυ γλυκια κοπελα,μουναρα δεν μπορεις να την χαρακτηρισεις..Για εμενα ειναι μαζι με Ναυσικα και Πελαγια οι καλυτερες εκει μεσα..Επισης δεν ειναι λεζαντα να ψαχνει την καμερα να παρει ποζα σαν την Σοφιαννα το ψωνιο..

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Σε λιγο θα ακουσουμε οτι ειναι και κανα μπαζο η βρισηιδα και δεν θα μας τον σηκωνε ποτέ.. :confused:
Αντικειμενικα ειναι μια πολυ γλυκια κοπελα,μουναρα δεν μπορεις να την χαρακτηρισεις..Για εμενα ειναι μαζι με Ναυσικα και Πελαγια οι καλυτερες εκει μεσα..Επισης δεν ειναι λεζαντα να ψαχνει την καμερα να παρει ποζα σαν την Σοφιαννα το ψωνιο..
Μοντέλο δεν είναι;
Τι συζητάμε;
Η κοπελα είναι ένα ωραίο κοριτσάκι και μέχρι εκεί.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
ελα σημερα θα εχουμε πεσιμο θωμαϊδας σε αμπαλο πυροσβεστη και σκηνη με μουτρα απο σοφιανα.
κατι μου θυμιζει αυτο, αλλα οκ...:confused:

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.444
Πόντοι
456
ελα σημερα θα εχουμε πεσιμο θωμαϊδας σε αμπαλο πυροσβεστη και σκηνη με μουτρα απο σοφιανα.
κατι μου θυμιζει αυτο, αλλα οκ...:confused:
Σας το έλεγα ότι η Θωμαΐς είναι κρυφό ταλέντο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom