aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.754
- Πόντοι
- 11.956
Δεν σου αρέσει?Ποιά είναι μουνάρα ρε τύπε, η βρισιήδα;
Ρε, πόσο καιρό έχετε να γαμήσετε;
Δεν σου αρέσει?Ποιά είναι μουνάρα ρε τύπε, η βρισιήδα;
Ρε, πόσο καιρό έχετε να γαμήσετε;
Μπα, εμένα δε μου λέει τίποτα σα γυναίκα. Σοφιάννα μόνο βλέπω!!Ωραια γυναίκα αλλά είναι ακόμα λίγο μικρή και έχει αυτό τον Τσαμπουκα εγώ τα ξέρω όλα τι μου λέτε τώρα ...εγώ εκεί το βλέπω .... διπολική και αυτή όπως η Ευριδίκη...εκεί που γελάει κλαίει....αλλά είναι μουναρα
Οκ αυτό το ξέρουμε....αλλά είναι αδιάφορη? Δεν νομίζω ...ας δούμε τι θα πουν στο νήμα οι συναγωνιστές...Μπα, εμένα δε μου λέει τίποτα σα γυναίκα. Σοφιάννα μόνο βλέπω!!
Τύπε, ξέρεις τι λέμε μουνάρα;Δεν σου αρέσει?
Δείξε μου μικρός είμαι θα μάθω όλοι κάνουν λάθοςΤύπε, ξέρεις τι λέμε μουνάρα;
Για μένα δεν είναι απλά αδιάφορη, αλλά ΔΕΝ μου αρέσει καθόλου...Οκ αυτό το ξέρουμε....αλλά είναι αδιάφορη? Δεν νομίζω ...ας δούμε τι θα πουν στο νήμα οι συναγωνιστές...
Αλλα δεν έχω δει ουσία να έχουμε αντιπαράθεση για την βρησιηδα...έχεις άλλη άποψη έχω άλλη τσάμπα θα προσπαθήσει ο ένας μας να πείσει τον άλλονΔείξε μου μικρός είμαι θα μάθω όλοι κάνουν λάθος
Τύπε μου, μιλάμε για ένα 25χρονο σαμιαμίδι που είναι στο μέσο όρο που θα δεις μερικές χιλιάδες αντίστοιχα βγαίνοντας μια μέρα στο δρόμο. Τίποτα το ιδιαίτερο δεν έχει, χώρια που είναι κακομαθημένο χαζοβιόλικο, έχει σπαστική φωνή και πρήζει μπάλες με τη στενομυαλιά του. Αν σου αρέσει, χαλάλι σου, αλλά όχι και μουνάρα, έλεος.Δείξε μου μικρός είμαι θα μάθω όλοι κάνουν λάθος
Και επειδή είδα πόσο παλιό μέλος είσαι πόσα μύνημα να έχεις κτλ δεν το συνεχίζω εγώ νέο μέλος εδώ μια άποψη είπαΤύπε, ξέρεις τι λέμε μουνάρα;
Βρε μη δίνεις σημασία σε παλιά και νέα μέλη, ναυάγια είμαστε όλοι εδώ μέσα, στ αρχίδια μας ποιός έχει γραφτεί παλιότερα ή πιο πρόσφατα αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ η βρισιήδα.Και επειδή είδα πόσο παλιό μέλος είσαι πόσα μύνημα να έχεις κτλ δεν το συνεχίζω εγώ νέο μέλος εδώ μια άποψη είπα
Όχι φίλε πρέπει πάντα να υπάρχει σεβασμός στους παλιούς και δεν κάνω πλάκα ούτε το λέω για να το πω ...οκ εμένα μου αρέσει αν και είναι πολύ μικρή για μέναΒρε μη δίνεις σημασία σε παλιά και νέα μέλη, ναυάγια είμαστε όλοι εδώ μέσα, στ αρχίδια μας ποιός έχει γραφτεί παλιότερα ή πιο πρόσφατα αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ η βρισιήδα.
Θα με κάνεις να βγω από τα ρούχα μου και όπως βλέπεις δε φοράω και πολλά.
Μουναρα δεν ειναι αλλα ειναι μια ωραια κοπελα.Βρε μη δίνεις σημασία σε παλιά και νέα μέλη, ναυάγια είμαστε όλοι εδώ μέσα, στ αρχίδια μας ποιός έχει γραφτεί παλιότερα ή πιο πρόσφατα αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ η βρισιήδα.
Θα με κάνεις να βγω από τα ρούχα μου και όπως βλέπεις δε φοράω και πολλά.
Μέσος όρος, χιλιάδες σαν και αυτή κυκλοφορούν στο δρόμο. Και φυσικά εμείς τα μέλη του μπου, ούτε να μας τον δουν.Μουναρα δεν ειναι αλλα ειναι μια ωραια κοπελα.
Μοντέλο δεν είναι;Σε λιγο θα ακουσουμε οτι ειναι και κανα μπαζο η βρισηιδα και δεν θα μας τον σηκωνε ποτέ..
Αντικειμενικα ειναι μια πολυ γλυκια κοπελα,μουναρα δεν μπορεις να την χαρακτηρισεις..Για εμενα ειναι μαζι με Ναυσικα και Πελαγια οι καλυτερες εκει μεσα..Επισης δεν ειναι λεζαντα να ψαχνει την καμερα να παρει ποζα σαν την Σοφιαννα το ψωνιο..
Σας το έλεγα ότι η Θωμαΐς είναι κρυφό ταλέντο.ελα σημερα θα εχουμε πεσιμο θωμαϊδας σε αμπαλο πυροσβεστη και σκηνη με μουτρα απο σοφιανα.
κατι μου θυμιζει αυτο, αλλα οκ...