Νέα

Survivor 5

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    reality tv survivor
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πόσα "ναυάγια" αντέχει αυτή η χώρα τελικά;;;;; ?

• Νέος Τριαντάφυλλος.. αποκλείεται να ξανά υπάρξει !

Ψήφοι: 66 59,5%
  • Silver Alert από το 2017 ψάχνουμε νέο Ντάνο !

Ψήφοι: 45 40,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

Cooper S

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Απρ 2021
Κριτικές
31
Like
3.978
Πόντοι
2.846
Δυνατό νέο τυπε , επιτέλους να μπει ένα φοβερό μουνετο με αθλητικό πνεύμα , ποδαρες και έμφυτο ταλέντο στα σπαγκατα , περιμένουμε με αγωνία να μπει Κάτια στο Σουρβαιβο

ελπίζουμε να μην μπει παίκτης στους μαχητές αλλά παίκτρια.

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Χθες εντωμεταξύ εάν δεν έπαιρνε ασυλία η Βρισηιδα θα την ψήφιζαν όλοι προς αποχώρηση ενώ η κοπέλα με βάση τα στατιστικά είναι η δεύτερη καλύτερη των κόκκινων

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
απορω με το ποσες ανασφαλειες κουβαλανε μερικες και ποσο αδυναμο χαρακτηρα εχουν, ωστε απο ομορφες κοπελες που ηταν στην αρχη, να πηγαινουν και να γινονται πλαστικοποιημενες αηδιαστικες σαυρες.
και να νομιζουν οτι ετσι, ειναι πιο ομορφες και πιο αρεστες απο πριν.
:confused:
Φιλος δεν ειναι μονο οι πλαστικές
Εχει κουμπώσει χάπια ορμόνες
Μπαμ κανει

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
4 Αποκλειστικά πράγματα θα τα μάθετε πρώτοι εδω 1) η Κατια ειναι στον αγιο Δομίνικο 19 -2 θα εμφανιστή στο παιχνίδι 2) η Μαχητες κερδίζουν και σήμερα 3) 99% φεύγει η Αθηνα 4) μπαίνει ακομα και ενας παικτης στους Μαχητες
Ρε τυπε έχεις μούτρα και ποστάρεις πάλι εδώ τα φίδια σου; ?
Γελάει όλο το θέμα μαζί σου που έλεγες ότι ήξερες την Κάτια Προσωπικά, ότι μιλάτε στο τηλέφωνο και ότι έμπαινε μέσα πριν κάτι βδομάδες. ?

Αφού φάνηκε ότι δεν ξέρεις την τύφλα σου για την Κάτια, πώς μπαίνεις και γράφεις πάλι τις ιστορίες σου; ??

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Χθες εντωμεταξύ εάν δεν έπαιρνε ασυλία η Βρισηιδα θα την ψήφιζαν όλοι προς αποχώρηση ενώ η κοπέλα με βάση τα στατιστικά είναι η δεύτερη καλύτερη των κόκκινων
ναι τα μουνοπανα εχουν κανει κλικα για να προστατέψουν την μαλακισμενη Μυριελλα :confused:

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Ρε τυπε έχεις μούτρα και ποστάρεις πάλι εδώ τα φίδια σου; ?
Γελάει όλο το θέμα μαζί σου που έλεγες ότι ήξερες την Κάτια Προσωπικά, ότι μιλάτε στο τηλέφωνο και ότι έμπαινε μέσα πριν κάτι βδομάδες. ?

Αφού φάνηκε ότι δεν ξέρεις την τύφλα σου για την Κάτια, πώς μπαίνεις και γράφεις πάλι τις ιστορίες σου; ??
και μετα ξύπνησες απο το ονειρο :2funny:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
μα το ειπε οτι πηρε ορμόνες λογο του αθλήματος που κανει :confused:
εχουν μουρλοποιηθει ολοι απο τα γαμωσοσιαλ και τους αποτυχημενους ζωης γυφτοσελεμπριτις.
οι αντρες θελουν να γινουν γυναικες και οι γυναικες αντρες.
και πιστευουν οτι ετσι ειναι πιο αρεστοι :confused:
how i met your mother GIF

• Λύπη
Αντιδράσεις: shadow

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
και μετα ξύπνησες απο το ονειρο :2funny:
Έλα λεγε πάλι τι σου είπε η Κάτια που τα λέγατε και στο τηλέφωνο πριν κάτι βδομάδες ότι έκανε είσοδο και τελικά δεν βγήκε ποτέ.

Μήπως τελικά δεν τα λέτε στο τηλέφωνο, αλλά βλέπεις υγρά όνειρα και μας τα μεταφέρεις ως αληθινά;

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Έλα λεγε πάλι τι σου είπε η Κάτια που τα λέγατε και στο τηλέφωνο πριν κάτι βδομάδες ότι έκανε είσοδο και τελικά δεν βγήκε ποτέ.

Μήπως τελικά δεν τα λέτε στο τηλέφωνο, αλλά βλέπεις υγρά όνειρα και μας τα μεταφέρεις ως αληθινά;
στο ειπε τυπε κανε ονειρα κατι κατι τυποι σαν εσενα που δεν εχουν ζωη κανουν ονειρα οτι δεν εχουν και αλλη ,οταν θα μπει θα κλαις .

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.724
Πόντοι
11.956
Ποιος ήρωας έχει γκομενα την βρησιηδα...θα του λέει χυσεμε...γιατί με έχυσες...έτσι θα με γαμας αυτό είναι καλό τιπς για να χύσω ....και στα έλεγα εγώ όχι πισοκωλητα...στο πλάι χύνω .... ήρωας!!!!!

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.074
Πόντοι
1.056
Ποιος ήρωας έχει γκομενα την βρησιηδα...θα του λέει χυσεμε...γιατί με έχυσες...έτσι θα με γαμας αυτό είναι καλό τιπς για να χύσω ....και στα έλεγα εγώ όχι πισοκωλητα...στο πλάι χύνω .... ήρωας!!!!!
Έχει δηλώσει ότι δεν έχει σχέση... Λογικό το βρίσκω, δεν αντέχεται η γκρίνια της, ειδικά στην ηχητική συχνότητα που εκπέμπει ?

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.724
Πόντοι
11.956
Έχει δηλώσει ότι δεν έχει σχέση... Λογικό το βρίσκω, δεν αντέχεται η γκρίνια της, ειδικά στην ηχητική συχνότητα που εκπέμπει ?
Ωραια γυναίκα αλλά είναι ακόμα λίγο μικρή και έχει αυτό τον Τσαμπουκα εγώ τα ξέρω όλα τι μου λέτε τώρα ...εγώ εκεί το βλέπω .... διπολική και αυτή όπως η Ευριδίκη...εκεί που γελάει κλαίει....αλλά είναι μουναρα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Ωραια γυναίκα αλλά είναι ακόμα λίγο μικρή και έχει αυτό τον Τσαμπουκα εγώ τα ξέρω όλα τι μου λέτε τώρα ...εγώ εκεί το βλέπω .... διπολική και αυτή όπως η Ευριδίκη...εκεί που γελάει κλαίει....αλλά είναι μουναρα
πιστευεις με ενα σκληρο πρωκτικο, θα γινει πιο μπάσα η φωνη της?
:think:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506
Ποιά είναι μουνάρα ρε τύπε, η βρισιήδα;

Ρε, πόσο καιρό έχετε να γαμήσετε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom