iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
ειχε βγει στον σκαι και μοιραζε κωλοδαχτυλα τυπε...σκληρος καργιολης ο παππους..
ξεροχυνω τυπε , μελος του bou σιγουρα
ειχε βγει στον σκαι και μοιραζε κωλοδαχτυλα τυπε...σκληρος καργιολης ο παππους..
Σήμερα ξαναείδα Survivor στο συμβούλιο του νησιού. Την Αθηνά την έδειχνε ανφάς αυτή τη φορά και ήταν λίγο τρομακτικό το θέαμα, ως συνήθως. Οπότε φαίνεται το ξεπέρασα το θέμα, χωρίς να μου τα φάνε οι γιατροί! ?Τυπε ανευ παρεξηγησεως μαλλον χρειαζεσαι το παρακατω
θα γουσταρες να σε κουβαλησει ο τραβελος τυπε ?Σήμερα ξαναείδα Survivor στο συμβούλιο του νησιού. Την Αθηνά την έδειχνε ανφάς αυτή τη φορά και ήταν λίγο τρομακτικό το θέαμα, ως συνήθως. Οπότε φαίνεται το ξεπέρασα το θέμα, χωρίς να μου τα φάνε οι γιατροί! ?
Γενικεύοντας το θέμα, επειδή χθες στη συγκεκριμένη λήψη όντως μου φάνηκε καλή, πόσο εύκολο είναι να την πατήσεις και να παραπλανηθείς από 1-2 φωτογραφίες; Είδα και αυτό το άρθρο σήμερα όπου όντως φαίνεται ωραία γυναίκα σε παλιές φωτογραφίες.
Τι λέτε. Είναι photoshop ή όντως παλιά είχε θηλυκότητα αλλά καταστράφηκε από τα αναβολικά και "αντρικές" ορμόνες λόγω πρωταθλητισμού;
θα γουσταρες να σε κουβαλησει ο τραβελος τυπε ?
θα του σπασω τα ποδια του πιπιλογαμουλη
Εδώ υπάρχει (;;) έρωτας μεγάλος....Τουλάχιστον δεν είναι σάπιο δήθεν φλέρτ σαν το μπάζο την Σαυριέλλα με τον Βυσσνή...και δεν μας πρίζουν και τα καλαμπαλίκια.θα
38,5 πυρετό το μωρό μου
Αυτή που βλέπω στο Survivor του 2022, ούτε με σφαίρες.
Αυτή που βλέπω σε κάτι φωτογραφίες από το 2014, σαφώς και ναι.
Οπότε ρωτάω οι φώτο του 2014 είναι Photoshop ή ήταν όντως έτσι αλλά καταστράφηκε από τη ντόπα;
εγω πιστευω την εφαγε η ντοπα
Οπότε ρωτάω οι φώτο του 2014 είναι Photoshop ή ήταν όντως έτσι αλλά καταστράφηκε από τη ντόπα;
Δυνατό νέο τυπε , επιτέλους να μπει ένα φοβερό μουνετο με αθλητικό πνεύμα , ποδαρες και έμφυτο ταλέντο στα σπαγκατα , περιμένουμε με αγωνία να μπει Κάτια στο Σουρβαιβο4 Αποκλειστικά πράγματα θα τα μάθετε πρώτοι εδω 1) η Κατια ειναι στον αγιο Δομίνικο 19 -2 θα εμφανιστή στο παιχνίδι 2) η Μαχητες κερδίζουν και σήμερα 3) 99% φεύγει η Αθηνα 4) μπαίνει ακομα και ενας παικτης στους Μαχητες