baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.973
- Πόντοι
- 6.035
Εσύ θα φάς καλαμάρια ενώ οι άλλοι ούτε λέπι.Φ-20 για απρεπη χειρονομια
Εσύ θα φάς καλαμάρια ενώ οι άλλοι ούτε λέπι.Φ-20 για απρεπη χειρονομια
γουσταρει και ποσταρει ρε καθηκια....του αρεσει το σοουTi έγινε ρε γεροκαπετάνιες μπερδέυτηκες η αλτσχάιμερ και ποστάρεις εδώ.![]()
Ο Καπετάν ανδρέας ζέππος είναι.Θα περασεις απο το πειθαρχικο της Ομαδας Σκληρων Καριοληδων τυπε...ολα τα ανεχομαστε αλλα να γλυφεις τον Καπταιν Ιγκλο παραπαει. :S :S :S
υπογα? :S :S :S :S :S :SΘα περασεις απο το πειθαρχικο της Ομαδας Σκληρων Καριοληδων τυπε...ολα τα ανεχομαστε αλλα να γλυφεις τον Καπταιν Ιγκλο παραπαει. :S :S :S
γουσταρει και ποσταρει ρε καθηκια....του αρεσει το σοου
Αν του αρέσει το κωλοτρυπιδάκι σου να δώ τι θα κάνεις.γουσταρει και ποσταρει ρε καθηκια....του αρεσει το σοου
το μανταλενα του αρεσε καλυτεραΟ Καπετάν ανδρέας ζέππος είναι.![]()
Ο Καπετάν ανδρέας ζέππος είναι.![]()
Αλλός με τη βάρκα μας.το μανταλενα του αρεσε καλυτερα
Θα περασεις απο το πειθαρχικο της Ομαδας Σκληρων Καριοληδων τυπε...ολα τα ανεχομαστε αλλα να γλυφεις τον Καπταιν Ιγκλο παραπαει. :S :S :S
ντιγκινταγκες αερατοι ειναι οι καριοληδεςμονομελές με 3 μέλη και το πειθαρχικό?![]()
πισινα τυπε?Πάω φρεατύδα στο παπανικολή που κάποτε υπηρέτησε ο καρβουνιάρης.![]()
Θα είμαι πίσω στην ώρα μου για το νομαντς με το τυφώνα καλογρίδης. :coolcondom:πισινα τυπε?
ολο εκει γυρνας....ελλεειηνιδα παιζει?
πισινα τυπε?
ολο εκει γυρνας....ελλεειηνιδα παιζει?
φτου σου...σαν τον μικρομαλακα μπαροκ εχεις γινειΘα είμαι πίσω στην ώρα μου για το νομαντς με το τυφώνα καλογρίδης. :coolcondom:
μονομελές με 3 μέλη και το πειθαρχικό?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε καλα λες