Νέα

Survival Etv

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 157K
  • Ετικέτες
    reality tv
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια η σκέψη σας για το νεο reality?

• Θα εχει 3.000.000 τηλεθεατές σαν το StarAcademy

Ψήφοι: 55 23,3%
  • Τι μκας ειναι αυτος ο Μενιος

Ψήφοι: 58 24,6%
  • Αντιγραφη φουλ θελουμε το original

Ψήφοι: 41 17,4%
  • Θα μας πρηξουν τ αρχιδ** με τα reality

Ψήφοι: 82 34,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    236

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.406
Πόντοι
5.006
Εγω βλεπω στο σταρ με τη Καγια που εχει κατι γκομενες που τρεχουν στα μαγαζια να κανουν τα ψωνια τους και η καλυτερη κερδιζει. Ειχε χθες μια ψηλη αθλητρια μελαχρινη πανεμορφη αλλο πραγμα  που χτυπησε το ποδι της και δε μπορουσε να συνεχισει. Εχει φοιτητριες, νοικοκυρες, τσουπωτες, αδυνατες, ποικιλια.
που το χτυπησε το ποδι της τυπε?Στο δοκιμαστηριο? :think:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.075
Πόντοι
5.506
πανω στην αλλαγη στρινγκ

noir

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
142
Πόντοι
1
αφου μας οδηγει το κατω κεφαλι κατευθειαν στο μουναροθεομουνο τυπε...τι να καμουμε, θα στηριξουμς αναγκαστικα.. :dunno:

Δεν ήταν τόσο κουλτουριάρικα τα κίνητρα μου τύπε, αλλά μιας και στο νήμα είμαστε μπετόν αρμέ θα συνταχθώ

noir

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
142
Πόντοι
1
Εγω βλεπω στο σταρ με τη Καγια που εχει κατι γκομενες που τρεχουν στα μαγαζια να κανουν τα ψωνια τους και η καλυτερη κερδιζει. Ειχε χθες μια ψηλη αθλητρια μελαχρινη πανεμορφη αλλο πραγμα  που χτυπησε το ποδι της και δε μπορουσε να συνεχισει. Εχει φοιτητριες, νοικοκυρες, τσουπωτες, αδυνατες, ποικιλια.

Πχοιοτικό και το σοπινγκ σταρ, αλλά πρέπει να στηρίζουμε και τις νέες προσπάθειες απροκάλυπτης έκθεσης της γυναικείας χαζομάρας

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.406
Πόντοι
5.006
Δεν ήταν τόσο κουλτουριάρικα τα κίνητρα μου τύπε, αλλά μιας και στο νήμα είμαστε μπετόν αρμέ θα συνταχθώ

αφου μου ισοπεδωσε το εγω μου το μουναροθεομουνο τυπε, τι να κανω....επαθα εμπλοκη και εμβολη, μου επρηστησαν τα αρχιδια, εχασα το φως μου απο την πρωτη στιγμη που την ειδα...μαλλον πρεπει να ηταν καρμικο.. :takethis:

OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.445
Πόντοι
2.456
αφου μου ισοπεδωσε το εγω μου το μουναροθεομουνο τυπε, τι να κανω....επαθα εμπλοκη και εμβολη, μου επρηστησαν τα αρχιδια, εχασα το φως μου απο την πρωτη στιγμη που την ειδα...μαλλον πρεπει να ηταν καρμικο.. :takethis:
Φίλε ευτυχώς που έχεις τ αρχιδια σου ακόμα!

OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.445
Πόντοι
2.456
Μην το φοβάσαι έχει νεφρο

Επισκέπτης
------------------------------------------------------------------------------------------------

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού σχολίαζαν την αποχώρηση του Γιάννη Αϊβάζη από το Survival Secret.  :undecided: :S :S :S

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε ότι, από όταν άκουσε το ότι θα συμμετάσχει στο ριάλιτι, της είχε φανεί παράξενο, καθώς ξέρει ότι είναι ένας πολύ νευρικός άνθρωπος, :badair: θα ήταν δύσκολο να συμβιώσει υπό τόσο δύσκολες συνθήκες.

Ο Νίκος Γεωργιάδης, ωστόσο, αποκάλυψε ότι έρχεται κι άλλη αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων, που θα συζητηθεί.

«Κι άλλη αποχώρηση μπορεί να γίνει σύντομα, μαθαίνω. Υπάρχει ένα παρασκήνιο, ένα κλίμα, ένας εκνευρισμός, τώρα άρχισαν και τα κρύα, είναι ζόρικα τα πράγματα!» αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Οι φήμες για άγριο σουτάρισμα του Μένιου μας απο το Ε ξέρει κάποιος αν έχουν βάση?
Ένα σκληρό καργιόλη έχει ο Σαββίδης και θέλει να τον διώξει?
Πιστό σκληρό σκυλί θα είναι ο Μένιος για να βγαίνει στο γυαλί με το κουνάβι στο κεφάλι!!!
Και τον είχα για έξυπνο το ρώσο...

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Οι φήμες για άγριο σουτάρισμα του Μένιου μας απο το Ε ξέρει κάποιος αν έχουν βάση?
Ένα σκληρό καργιόλη έχει ο Σαββίδης και θέλει να τον διώξει?
Πιστό σκληρό σκυλί θα είναι ο Μένιος για να βγαίνει στο γυαλί με το κουνάβι στο κεφάλι!!!
Και τον είχα για έξυπνο το ρώσο...

Δεν πάει πουθενά ο μένιος τύπε, έτσι κ φύγει (δηλαδή ποτέ) πάει για κλείσιμο το κανάλι  :S :S :S

Ο Μένιος Φουρθιώτης δεν δίστασε να ξεσπάσει στην εκπομπή του, για τα διάφορα σενάρια που ακούγονται αναφορικά με τον ίδιο και την εκπομπή του, λέγοντας ότι δεν θα διστάσει να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

«Να στείλουμε σε ένα μήνυμα. Είπα από τον Αύγουστο να μη μιλήσω για τα δημοσιεύματα. Θέλω να πω ότι, αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω, να κάνουν τη δουλειά που υποτίθεται ότι έχουν σπουδάσει.

Να φέρουν στοιχεία και αποδείξεις για όσα έχουν αν κάνουν για μένα, και εγώ θα τα παρουσιάσω πρώτος μέσα από την εκπομπή μου. Για τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που γράφετε για μένα και ανησυχείτε όλο τον κόσμο που εργάζεται για την εκπομπή. Διαβάστε παρακάτω…

Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η ελληνική δικαιοσύνη, για να σταματήσει η παραφιλολογία για όσα γράφονται και λέγονται, όποιος έχει ρεπορτάζ να το φέρει να το δείξουμε εδώ.

Για να τελειώνουμε λίγο με το αστειάκι, και για να μην αγχώνεστε, θα μείνω στην τηλεόραση με τα «Αποκαλυπτικά» όσο ο κόσμος επιλέγει να τη βλέπει!»

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Δεν πάει πουθενά ο μένιος τύπε, έτσι κ φύγει (δηλαδή ποτέ) πάει για κλείσιμο το κανάλι  :S :S :S

Ο Μένιος Φουρθιώτης δεν δίστασε να ξεσπάσει στην εκπομπή του, για τα διάφορα σενάρια που ακούγονται αναφορικά με τον ίδιο και την εκπομπή του, λέγοντας ότι δεν θα διστάσει να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

«Να στείλουμε σε ένα μήνυμα. Είπα από τον Αύγουστο να μη μιλήσω για τα δημοσιεύματα. Θέλω να πω ότι, αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω, να κάνουν τη δουλειά που υποτίθεται ότι έχουν σπουδάσει.

Να φέρουν στοιχεία και αποδείξεις για όσα έχουν αν κάνουν για μένα, και εγώ θα τα παρουσιάσω πρώτος μέσα από την εκπομπή μου. Για τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που γράφετε για μένα και ανησυχείτε όλο τον κόσμο που εργάζεται για την εκπομπή. Διαβάστε παρακάτω…

Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η ελληνική δικαιοσύνη, για να σταματήσει η παραφιλολογία για όσα γράφονται και λέγονται, όποιος έχει ρεπορτάζ να το φέρει να το δείξουμε εδώ.

Για να τελειώνουμε λίγο με το αστειάκι, και για να μην αγχώνεστε, θα μείνω στην τηλεόραση με τα «Αποκαλυπτικά» όσο ο κόσμος επιλέγει να τη βλέπει!»

Μάλιστα... Άρα τον πούλο για το χαρούμενο αγόρι με το κουνάβι στο κεφάλι...
Τον βλέπω να επιστρέφει στις πιάτσες και να μαλιοτραβιέται με τα άλλα κορίτσια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom