troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.933
- Πόντοι
- 5.506
τυπε ξερω εισαι ευγενικος....πριν ερθεις σπιτι περνας για μια καλησπερα απο τους αλλουςελα μαν...ξεχαστηκα στο μια σταιλ ροκς...
τυπε ξερω εισαι ευγενικος....πριν ερθεις σπιτι περνας για μια καλησπερα απο τους αλλουςελα μαν...ξεχαστηκα στο μια σταιλ ροκς...
εμετος αιβαζης μαν...χαλαραΘρουμπ είδες τη πωλίνα που είπε ότι τις τα έχωσε ο πουστρέτζο αιβάζης όταν πήγαν στη καλύβα :S :S :S
Θρουμπ είδες τη πωλίνα που είπε ότι τις τα έχωσε ο πουστρέτζο αιβάζης όταν πήγαν στη καλύβα :S :S :S
πολυ καλοι βυζοιΑυτο το κοντοκαυλι η Στελα παντως τυποι ειναι για να παθεις αφυδατωση το κοντοπουτανο...![]()
τι δουλειες ρε μαν?28% ανεργια εχουμε.ολοι του σικρετς ειναι οι δουλευταραδες?
Αν κρινω απο το ποσο ευκολα παρεξηγειται η πλαστικοποιημενη γκομενα το πιο πιθανο ειναι να της ειπε "Αντε να χαθεις μωρη πλαστικουρα".... :S :S :S
εγω απο την αλλη νομιζω οτι της ζητησε νατου γαργαλησει την μουνοχαραδρα λιγο μετην ρογα και φρικαρε η αλλη λιγοΔεν νομίζω τύπε θα της τα έχωσε με χοντρά πουστριλίκια ο σκατόπουστας του κερατά :S :S :S
εγω απο την αλλη νομιζω οτι της ζητησε νατου γαργαλησει την μουνοχαραδρα λιγο μετην ρογα και φρικαρε η αλλη λιγο
εβελινα φιλιτσα τωρα λαιβ....
κλαινε οι καρετα καρετα στο ιονιο
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :
μολις ξεπεράσαμε κατα μια σελιδα το νημα του σταρ ακαδεμυ..συγκινητικη στιγμη...
ημασταν λιγοι αλλα σφιχτοδεμένοι, σαν κουραδα φανταρου που τρωει 1 μηνα σερι γκοτζιλα....πλεον ημαστε αμετρητοι, σαν τα φλοκια που ριχνω καθημερινα για το μουναροθεομουνο...
κιπ γκοινγκ μαδα φακα![]()
![]()
![]()
![]()
ΖΗΤΩ ρε ροπαο...ακριβως οπως τα ειπες....ριχνω κλαμα σαν τον μαυριδη τωρα μα την παναγιαΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :
μολις ξεπεράσαμε κατα μια σελιδα το νημα του σταρ ακαδεμυ..συγκινητικη στιγμη...
ημασταν λιγοι αλλα σφιχτοδεμένοι, σαν κουραδα φανταρου που τρωει 1 μηνα σερι γκοτζιλα....πλεον ημαστε αμετρητοι, σαν τα φλοκια που ριχνω καθημερινα για το μουναροθεομουνο...
κιπ γκοινγκ μαδα φακα![]()
![]()
![]()
![]()
ΖΗΤΩ ρε ροπαο...ακριβως οπως τα ειπες....ριχνω κλαμα σαν τον μαυριδη τωρα μα την παναγια
σταματα...δεν μπορω αλλο...λυγισα....οι εχθροι μας είναι σε απογνωση ρε μαλακα
![]()