You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Subbuteo
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
imperialdemon1821
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2005
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
εγω εχω(του αδερφου μου ειναι)μοκετα και κερκιδες και πινακα και ομαδες και αλλα
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.542
- Πόντοι
- 17.085
Θρησκεία λέμε. Subbuteo classic, όχι αυτή η παπαριά που έχει βγει τώρα...
Astropich το απόλυτο φετίχ.
Astropich το απόλυτο φετίχ.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
To θυμάστε? μιλάμε ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...Μονομαχίες αξέχαστες,άθλημα και παιχνίδι μαζι...
![]()
εγω εχω ακομη το κοντρα πλακε σπιτι μου μαζι με καμια 30ρια ομαδες......εθνικες κυριως!ατελειωτες ωρες παιχνιδιου....μεχρι και σε εισοδους πολυκατοικιας στρωναμε subbuteada(στρωματσαδα ενα πραμα) και καθομασταν με τις ωρεςςςςςς..............!
Τι απιστευτες αναμνησεις που φερατε στην μνημη , αγαπητοι φιλοι
. Ακομα το κραταω για να θυμαμαι τα παιδικα μου χρονια καπου εκει στα τελη των eighties.
Καναμε θυμαμαι τουρνουα και παιζαμε στα σπιτι του καθε παιδιου εκ περιτροπης . Ατομα απο το φροντιστηριο με τα οποια δεν καναμε παρεα , μεσα απο το Subbuteo γνωριστηκαμε καλυτερα.
θυμαμαι που ετρεχα απο ξυλουργο σε ξυλουργο για να βρω σανιδα να καρφωσω την τσοχα και την γκρινια των γερων μου για τον χωρο που επιανε η σανιδα στο σπιτι.
Τσαντιζομουν απιστευτα με την ευαισθησια που ειχαν οι παικτες , εσπαζαν ευκολα και δεν μπορουσες να βρεις αναπληρωματικους παρα μονο σε ενα κεντρικο παιχνιδαδικο στην Σταδιου.
Φετιχ οι ομαδες Βραζιλιας,Αργεντινης , οι μπαλες με το V καθως και τα τερματα που θυμιζαν το γηπεδο Κομουναλε της Γιουβε στο Τορινο.....Glory days....
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Καναμε θυμαμαι τουρνουα και παιζαμε στα σπιτι του καθε παιδιου εκ περιτροπης . Ατομα απο το φροντιστηριο με τα οποια δεν καναμε παρεα , μεσα απο το Subbuteo γνωριστηκαμε καλυτερα.
θυμαμαι που ετρεχα απο ξυλουργο σε ξυλουργο για να βρω σανιδα να καρφωσω την τσοχα και την γκρινια των γερων μου για τον χωρο που επιανε η σανιδα στο σπιτι.
Τσαντιζομουν απιστευτα με την ευαισθησια που ειχαν οι παικτες , εσπαζαν ευκολα και δεν μπορουσες να βρεις αναπληρωματικους παρα μονο σε ενα κεντρικο παιχνιδαδικο στην Σταδιου.
Φετιχ οι ομαδες Βραζιλιας,Αργεντινης , οι μπαλες με το V καθως και τα τερματα που θυμιζαν το γηπεδο Κομουναλε της Γιουβε στο Τορινο.....Glory days....
ρε μάγκες λες και τα έγραψα εγώ ολα αυτα..Ακριβώς τα ίδια ηθελα να γράψω αλλα καμια φορά δεν μπορεις να περιγράψεις τις όμορφες αναμνήσεις μεσα σε λίγες λέξεις ενός πόστ.Τότε όλα ηταν πιο ρομαντικά και μέσα στον ρομαντισμό και αυτο το ΤΕΛΕΙΟ παιχνιδάκι...
Ακόμα γίνονται τουρνουά.πρόσφατα η poep εκανε και ενα σεμινάριο(?) (κατι τέτοιο) επίδειξη για νέους παίκτες που δεν ξέρουν τι εστί σουμπούτεο...
Και εγώ τα έχω ακόμα όλα(και εγώ με κόλλημα στις εθνικές και τα όμορφα δίκτυα-μπάλες),σκεφτομαι να πάρω και κατι απο τα νέα(πχ απο astrobase μια μινιατούρα του wc για το σουμπούτεο) και να το ξαναθυμηθώ και ίσως κατέβω σε καποιον αγώνα τουρνουά για να γελάσει ο κάθε πικραμένος μαζί μου,γιατι ως γνωστόν λίγο να το αφήσεις-παει σε άφησε...
Ακόμα γίνονται τουρνουά.πρόσφατα η poep εκανε και ενα σεμινάριο(?) (κατι τέτοιο) επίδειξη για νέους παίκτες που δεν ξέρουν τι εστί σουμπούτεο...
Και εγώ τα έχω ακόμα όλα(και εγώ με κόλλημα στις εθνικές και τα όμορφα δίκτυα-μπάλες),σκεφτομαι να πάρω και κατι απο τα νέα(πχ απο astrobase μια μινιατούρα του wc για το σουμπούτεο) και να το ξαναθυμηθώ και ίσως κατέβω σε καποιον αγώνα τουρνουά για να γελάσει ο κάθε πικραμένος μαζί μου,γιατι ως γνωστόν λίγο να το αφήσεις-παει σε άφησε...
Ρε παιδιά υπάρχει κάποιο παιχνιδάδικο στην Αθήνα που να πουλάει ομάδες,τέρματα κλπ.Είμαι και εγώ φανατικός και αν και τριανταπεντάρησα ακόμα μαζευόμαστε καμιά φορά με τους κολλητούς και παίζουμε με τις ομάδες που είχαμε από πιτσιρικάδες.
loudowikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Πω πω αναμνήσεις! Το απόλυτο παιχνίδι. Μέσα 80ς το είχαμε φετιχ. Είχα τσόχα πάνω σε νοβοπάν, φράχτη για να μην κυλάει έξω η μπάλα, πίνακα σκορ, και ειδικούς παίκτες (αράουτ, κόρνερ). ʼμα λάχει θα δοκίμαζα πάλι για την συγκίνηση γιατί ως γνωστό οι άνδρες δεν ενηλικιώνονται ποτέ!
και ποιος δεν εχει παιξει. ωραιες αναμνησεις. μεχρι και πριν 4 χρονια παιζαμε ακομα με την παρεα.
στην ελλαδα παντως δεν υπαρχουν και πολλα μαγαζια που πουλνε ακοά εξοπλισμο.καποια στιγμη εφερνε ο Μοθστακας αλλα το κοψε. παντως στο σαιτ που ανεφερε πιο πανω ο συντροφος εχει μπολικες πληροφοριες για το που θα βρειτε εξοπλισμο και τα σχετικα
στην ελλαδα παντως δεν υπαρχουν και πολλα μαγαζια που πουλνε ακοά εξοπλισμο.καποια στιγμη εφερνε ο Μοθστακας αλλα το κοψε. παντως στο σαιτ που ανεφερε πιο πανω ο συντροφος εχει μπολικες πληροφοριες για το που θα βρειτε εξοπλισμο και τα σχετικα
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
μιλάμε για ΤΗΝ αρρώστια 80ς-μεσα 90ς...Κυρια κή καθιερωμένο,πρωί μπάλα αλάνα,μεσημέρι Σαραβάκο ,απόγευμα ματσάκι με φίλους subbuteo και να προσπαθούμε να κάνουμε όσα είδαμε στο γήπεδο και το βράδυ Αθλητική Κυριακή..
A ρε τι μου θύμισες! Συγκινήθηκα! Πσσσσσ!!! Ένας φίλος μου γαύρος στην Αγγλία γουστάρει την Τότεναμ ( που καλή ώρα αποκλείστηκε και βλέπω το ματς μαγνητοσκόπηση με τη Σεβίλλη τώρα ) από το Σουμπούτεο!
Tι μου θυμησατε και μπηκα στο τρυπακι να ψαξω .....
Βρηκα αυτο και ειναι οτι καλυτερο βρηκα ποτέ για το αγαπημενο μας παιχνιδι των "αγριων και αθωων" νιάτων μας :
www.facebook.com/pages/DIMITRIS-FILIPPIDIS-WORLD-WIDE-SUBBUTEO-EXPERT-SALESMAN-COLLECTOR/134633349943113]http://www.facebook.com/pages/DIMITRIS-FILIPPIDIS-WORLD-WIDE-SUBBUTEO-EXPERT-SALESMAN-COLLECTOR/134633349943113[/url[/video]]
Απίστευτο ιστορικο και φωτογραφικό αρχείο, φοβερά video αλλα και ομαδες, αξεσουαρ και σετ για να το ξαναστήσουμε !!!
Βρηκα αυτο και ειναι οτι καλυτερο βρηκα ποτέ για το αγαπημενο μας παιχνιδι των "αγριων και αθωων" νιάτων μας :
www.facebook.com/pages/DIMITRIS-FILIPPIDIS-WORLD-WIDE-SUBBUTEO-EXPERT-SALESMAN-COLLECTOR/134633349943113]http://www.facebook.com/pages/DIMITRIS-FILIPPIDIS-WORLD-WIDE-SUBBUTEO-EXPERT-SALESMAN-COLLECTOR/134633349943113[/url[/video]]
Απίστευτο ιστορικο και φωτογραφικό αρχείο, φοβερά video αλλα και ομαδες, αξεσουαρ και σετ για να το ξαναστήσουμε !!!
mixalis k.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 5.447
- Πόντοι
- 1.106
καλο, αλλα το αγαπημενο μου ηταν το Καστρα και Πολιορκητες
supernikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Φίλοι του subbuteo δειτε και εδω!!!
Tι μου θυμησατε και μπηκα στο τρυπακι να ψαξω .....
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Ξανακυκλοφόρησε ΚΑΙ στην Ελλάδα η παιχνιδάρα και όλοι οι φανατικοί έχουμε πάθει παράκρουση..
βγήκε σε πακετο με μέσα παο-οσφπ ή οσφπ-παοκ και άλλες 8 ομάδες να πωλούνται ξεχωριστά..
Προβλέπονται επικές μονομαχίες και εμάς να θυμόμαστε την εφηβεία μας!
Το καλύτερο ποδοσφαιρικό παιχνίδι που βγήκε ποτέ!
βγήκε σε πακετο με μέσα παο-οσφπ ή οσφπ-παοκ και άλλες 8 ομάδες να πωλούνται ξεχωριστά..
Προβλέπονται επικές μονομαχίες και εμάς να θυμόμαστε την εφηβεία μας!
Το καλύτερο ποδοσφαιρικό παιχνίδι που βγήκε ποτέ!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις