Νέα

Subbuteo

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
:dancing: To θυμάστε? μιλάμε ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...Μονομαχίες αξέχαστες,άθλημα και παιχνίδι μαζι... :dancing:

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
εγω εχω(του αδερφου μου ειναι)μοκετα και κερκιδες και πινακα και ομαδες και αλλα

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
μιλάμε για ΤΗΝ αρρώστια 80ς-μεσα 90ς...Κυριακή καθιερωμένο,πρωί μπάλα αλάνα,μεσημέρι Σαραβάκο ,απόγευμα ματσάκι με φίλους subbuteo και να προσπαθούμε να κάνουμε όσα είδαμε στο γήπεδο και το βράδυ Αθλητική Κυριακή..

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ήντα λες τώρα ρε κοπέλι;;;;;;;;
Τι μου θύμισες!!!!!!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.542
Πόντοι
17.085
Θρησκεία λέμε. Subbuteo classic, όχι αυτή η παπαριά που έχει βγει τώρα...
Astropich το απόλυτο φετίχ.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
:dancing: To θυμάστε? μιλάμε ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...Μονομαχίες αξέχαστες,άθλημα και παιχνίδι μαζι... :dancing:

εγω εχω ακομη το κοντρα πλακε σπιτι μου μαζι με καμια 30ρια ομαδες......εθνικες κυριως!ατελειωτες ωρες παιχνιδιου....μεχρι και σε εισοδους πολυκατοικιας στρωναμε subbuteada(στρωματσαδα ενα πραμα) και καθομασταν με τις ωρεςςςςςς..............!

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Τι απιστευτες αναμνησεις που φερατε στην μνημη  , αγαπητοι φιλοι  :dancing:. Ακομα το κραταω για να θυμαμαι τα παιδικα μου χρονια καπου εκει στα τελη των eighties.
Καναμε θυμαμαι τουρνουα και παιζαμε στα σπιτι του καθε παιδιου εκ περιτροπης . Ατομα απο το φροντιστηριο με τα οποια δεν καναμε παρεα , μεσα απο το  Subbuteo γνωριστηκαμε καλυτερα.
θυμαμαι που ετρεχα απο ξυλουργο σε ξυλουργο για να βρω σανιδα να καρφωσω την τσοχα και την γκρινια των γερων μου για τον χωρο που επιανε η σανιδα στο σπιτι.
Τσαντιζομουν απιστευτα με την ευαισθησια που ειχαν οι παικτες , εσπαζαν ευκολα και δεν μπορουσες να βρεις  αναπληρωματικους παρα μονο σε ενα κεντρικο παιχνιδαδικο στην Σταδιου.
Φετιχ οι ομαδες Βραζιλιας,Αργεντινης  ,  οι μπαλες με το V  καθως και τα τερματα που θυμιζαν το γηπεδο Κομουναλε της Γιουβε στο Τορινο.....Glory days....

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ρε μάγκες λες και τα έγραψα εγώ ολα αυτα..Ακριβώς τα ίδια ηθελα να γράψω αλλα καμια φορά δεν μπορεις να περιγράψεις τις όμορφες αναμνήσεις μεσα σε λίγες λέξεις ενός πόστ.Τότε όλα ηταν πιο ρομαντικά και μέσα στον ρομαντισμό και αυτο το ΤΕΛΕΙΟ παιχνιδάκι...
Ακόμα γίνονται τουρνουά.πρόσφατα η poep εκανε και ενα σεμινάριο(?) (κατι τέτοιο) επίδειξη για νέους παίκτες που δεν ξέρουν τι εστί σουμπούτεο...
Και εγώ τα έχω ακόμα όλα(και εγώ με κόλλημα στις εθνικές και τα όμορφα δίκτυα-μπάλες),σκεφτομαι να πάρω και κατι απο τα νέα(πχ απο astrobase μια μινιατούρα του wc για το σουμπούτεο) και να το ξαναθυμηθώ και ίσως κατέβω σε καποιον αγώνα τουρνουά για να γελάσει ο κάθε πικραμένος μαζί μου,γιατι ως γνωστόν λίγο να το αφήσεις-παει σε άφησε...

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά υπάρχει κάποιο παιχνιδάδικο στην Αθήνα που να πουλάει ομάδες,τέρματα κλπ.Είμαι και εγώ φανατικός και αν και τριανταπεντάρησα ακόμα μαζευόμαστε καμιά φορά με τους κολλητούς και παίζουμε με τις ομάδες που είχαμε από πιτσιρικάδες.

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Πω πω αναμνήσεις! Το απόλυτο παιχνίδι. Μέσα 80ς το είχαμε φετιχ. Είχα τσόχα πάνω σε νοβοπάν, φράχτη για να μην κυλάει έξω η μπάλα, πίνακα σκορ, και ειδικούς παίκτες (αράουτ, κόρνερ). ʼμα λάχει θα δοκίμαζα πάλι για την συγκίνηση γιατί ως γνωστό οι άνδρες δεν ενηλικιώνονται ποτέ!

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
και ποιος δεν εχει παιξει. ωραιες αναμνησεις. μεχρι και πριν 4 χρονια παιζαμε ακομα με την παρεα.
στην ελλαδα παντως δεν υπαρχουν και πολλα μαγαζια που πουλνε ακοά εξοπλισμο.καποια στιγμη εφερνε ο Μοθστακας αλλα το κοψε. παντως στο σαιτ που ανεφερε πιο πανω ο συντροφος εχει μπολικες πληροφοριες για το που θα βρειτε εξοπλισμο και τα σχετικα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
μιλάμε για ΤΗΝ αρρώστια 80ς-μεσα 90ς...Κυρια κή καθιερωμένο,πρωί μπάλα αλάνα,μεσημέρι Σαραβάκο ,απόγευμα ματσάκι με φίλους subbuteo και να προσπαθούμε να κάνουμε όσα είδαμε στο γήπεδο και το βράδυ Αθλητική Κυριακή..

A ρε τι μου θύμισες! Συγκινήθηκα! Πσσσσσ!!! Ένας φίλος μου γαύρος στην Αγγλία γουστάρει την Τότεναμ ( που καλή ώρα αποκλείστηκε και βλέπω το ματς μαγνητοσκόπηση με τη Σεβίλλη τώρα ) από το Σουμπούτεο!

subgr

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.447
Πόντοι
1.106
καλο, αλλα το αγαπημενο μου ηταν το Καστρα και Πολιορκητες

subgr

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Τρομερό παιχνίδι,αρκεί να ήξερες να το παίξεις!!!
Νομίζω,ότι η τσόχα θέλει λίγο σιδέρωμα!  :cheesy: :cheesy:

Συνημμένα

• Subbuteo 001.jpg
    Subbuteo 001.jpg
    175 KB · Εμφανίσεις: 43

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ακόμα μία......

Συνημμένα

• Subbuteo.jpg
    Subbuteo.jpg
    88,8 KB · Εμφανίσεις: 14

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Ξανακυκλοφόρησε ΚΑΙ στην Ελλάδα η παιχνιδάρα και όλοι οι φανατικοί έχουμε πάθει παράκρουση..
βγήκε σε πακετο με μέσα παο-οσφπ ή οσφπ-παοκ και άλλες 8 ομάδες να πωλούνται ξεχωριστά..
Προβλέπονται επικές μονομαχίες και εμάς να θυμόμαστε την εφηβεία μας!
Το καλύτερο ποδοσφαιρικό παιχνίδι που βγήκε ποτέ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom