Καλησπέρα σας. Είμαι 2 μήνες με κάποια κοπέλα. Παρά τις αρκετές διαφορές μας σε θέματα προτιμήσεων κλπ τα πάμε αρκετά καλά, υπάρχει συναίσθημα,συμβατότητα χαρακτήρων κλπ. Από ένα σημείο και μετά κατά τη διάρκεια του σεξ μαζί της ερεθιζομουν και εκσπερματωνα μονο αν την φαντασιωνομουν να το κανει με καποιον αλλο, ενω το εκανα με αυτην. Ανησυχώ μήπως δε μου αρκεί στο κρεβάτι, παρότι κάνουμε συχνά και με έντονο πάθος σεξ. Δεν της το έχω πει γιατί δεν είναι ιδιαίτερα δεκτική σε τέτοιες ιδέες και εν μέρει το θεωρεί μειωτικό να είναι μαζί μου και να κάνει σεξ με άλλον.
Την τελευταία φορά που συνευρεθήκαμε όμως δεν είχα διάθεση για σεξ και γινόταν σχεδόν καταναγκαστικά. Ιδίως τη μία απ τις φορές ο,τι και να έκανε και σκεφτόμουν είχα απόλυτη άρνηση στο να ερεθιστώ.
Το <<ελαφρυντικό>> μου είναι πως όσο ήμουν μακριά της είχα ενδοιασμούς για το πώς να ερμηνεύσω ορισμένες συμπεριφορές της -εκτος σεξ- ως προς εμένα και στην υπόνοια να ήταν άσχημες, ξενέρωνα. Αυτό λύθηκε μέσω διαλόγου μαζί της. Μετά από μια μέρα μακριά της δεν έχω -γενικώς απ ο,τι φαίνεται- ιδιαίτερη διάθεση για να ερεθιστώ και μόνος μου. Το θέμα άρα δεν είναι εκ φύσεως αλλά ψυχολογικό. Δεν ξέρω κατά πόσον το να καταφύγω σε διάφορα "ματζούνια" θα βοηθήσει.
Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας αλλά χωρίς ειρωνείες αν θέλετε διότι είμαι αρκετά προβληματισμένος. Ευχαριστώ.