You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στύση σε δημόσιο χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 138
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Nick the Dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Κλασσικό φαινόμενο νομίζω...
Το χειρότερο είναι όταν είσαι στο κ.τ.ε.λ,μεσημεράκι,σε βαράει ο ήλιος και είσαι μέσα στήν κάβλα και έχεις μια σάβρα απο δίπλα σου να σου πιάνει την κουβέντα.αι πνιξού μώρη,δεν με παρατάσ στήν κάβλα μου,πατσαβούρα,που έχεισ πιάσει και όλο το κάθισμα.ουστ!!!!
JohnMullins2005
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
δείτε την ταινία Crank...έχει βγει τώρα στους κινηματογράφους, ο τύπος μετά απο μια επιδρομή σε ένα νοσοκομείο ,μετά από ενέσεις αδρεναλίνης, σπέρνει τον πανικό κυριολεκτικά καυλωμένος!
Επισκέπτης
Μου τυχαίνει κι εμένα στο γραφείο. Κι αν φοράω κάνα υφασμάτινο παντελόνι... παλουκώνομαι εκεί στο γραφείο μου και δεν σηκώνομαι με τίποτα!
griegoathens
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Και καλά εσύ είσαι το αφεντικό ρε Πάνο, αλλοίμονο σε μας τα στελεχάκια που μπορεί να μας φωνάξουν για συνάντηση πάνω στην καύλα...και άντε να σηκωθείς αν φοράς στενό τζην...Αρκετές φορές ακόμα και στο χώρο της δουλειάς μου συμβαίνει κατα διαστήματα και προσπαθώ να μην είμαι κόζυ
Μου σηκώνεται και χωρίς λόγο μάλιστα αρκετές φορές. 'Οταν πάλι ήμουν μικρότερος μου σηκωνόταν πολύ περισσότερο!Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξυπνήσω κάθε πρωί και να την έχω κοντάρι!Μπορεί να φαίνεται αστείο αλλά μερικές φορές νιώθω πολύ άβολα
Επισκέπτης
στη δουλεια να σκαει μουναρα και να ζηταει τατουαζ στο μουνι η στη κωλαρα!!!εκει να δειτε καυλες!!
στη δουλεια να σκαει μουναρα και να ζηταει τατουαζ στο μουνι η στη κωλαρα!!!εκει να δειτε καυλες!!
Θα μου μάθεις την δουλειά; 0
Επισκέπτης
οχι αραια και που....συχνα !!!!
Επισκέπτης
προηγειται ο πανος!!!μετα οποιος αλλος θελει!!!
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Με οποια παντως το εχω συζητησει, ΛΕΕΙ οτι είναι μεγάλη ξεφτίλα. Α μωρή χαμούρα, καυλώνει ο άλλος για παρτη σου και σ ενοχλεί κιόλας.
Στη δουλεια ειναι προβλημα. Μια φορα πηρα υφισταμένη γυναίκα και οταν ειδε τις καυλες προσφερθηκε να βοηθησει, η δουλεια πηγαινε κατα διαόλου, οπότε από τότε μόνο άντρες προσλαμβάνω.
Στη δουλεια ειναι προβλημα. Μια φορα πηρα υφισταμένη γυναίκα και οταν ειδε τις καυλες προσφερθηκε να βοηθησει, η δουλεια πηγαινε κατα διαόλου, οπότε από τότε μόνο άντρες προσλαμβάνω.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Eγω παιδια καυλωνω στα λεωφορεια και τρολεϋ οταν ειμαι κοντα σε μουνακια και ακουμπαω λιγακι κωλαρακι και μπουτακι με το σωμα μου.Μια φορα στο τρολεϋ το 5 μου ειχε γινει τουμπανο με ενα πιτσιρικι και μια σκροφα με ειχε παρει χαμπαρι.Δεν ηξερα πως να ηρεμησω το π@@ο μου ρε παλικαρια ............... ;) ;)
billaras22
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
στην τριτη λυκειου στην αυλη με φορμα και μποξερακι για το μαθημα της γυμναστικης,εγω την εχω σηκωμενη,βλεπω 2 συμμαθητριες μου να μπανιζουν το φουσκωμα μου και 3 φιλους να με κανουν ρομπα...ξεφτιλιστηκα
Με οποια παντως το εχω συζητησει, ΛΕΕΙ οτι είναι μεγάλη ξεφτίλα. Α μωρή χαμούρα, καυλώνει ο άλλος για παρτη σου και σ ενοχλεί κιόλας.
Όταν αυτές κυκλοφορούν ξέκωλες δεν είναι μεγάλη ξεφτίλα... ιδού η υποκρισία του φεμινισμού >
Εγω συνυθως εχω αυτοελεγχο, εχω συγκρατηθει στη παραλια στο ντους με γυμνοστηθη βυζαρου milf διπλα μου αλλα παλι οταν μου ερχεται σε δημοσιο χωρο προσπαθω να βαζω κανα τσαντακι μπροστα και να περνω βαθιες ανασες. Παντως δε νομιζω να με εχουν παρει χαμπαρι ποτε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 93
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις