master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ε δεν πας καλα οποιος ειναι φιτ ειναι καρκινοπαθης και οποιος ειναι χοντρος ειναι υγιης θες να μας πεις; :SΝα γίνω μαλάκας ή καρκινοπαθής ;;;;;
Ε δεν πας καλα οποιος ειναι φιτ ειναι καρκινοπαθης και οποιος ειναι χοντρος ειναι υγιης θες να μας πεις; :SΝα γίνω μαλάκας ή καρκινοπαθής ;;;;;
Ε δεν πας καλα οποιος ειναι φιτ ειναι καρκινοπαθης
Δεν ειπαμε να παρεις τετοια πραγματα,μια διατροφουλα να κανεις.όσοι πίνουν μαλακίες συπληρώματα για να γίνουν σφίκτες,
καταλήγουν συχνά σε μεταξά, άγιο σάββα ......
Δεν ειπαμε να παρεις τετοια πραγματα,μια διατροφουλα να κανεις.
λακη να παιρνεις μονο ω3 και μια βιταμινη c χιλιαρα,αντε και κανενα εβιολ για μνημη προστατη κλπ και να τρως συμφωνα με την διαιτα μαρηόσοι πίνουν μαλακίες συπληρώματα για να γίνουν σφίκτες,
καταλήγουν συχνά σε μεταξά, άγιο σάββα ......
Μα δεν ποντάρω στην εμφάνισή μου για να γαμάω !!!!
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ;;;;;;;;
Και σαν τον Καραμανλή να γίνω (τον ανιψιό , όχι το θείο)
ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΑΜΑΩ ΑΒΕΡΤΑ.
Μπορείς να το αντιληφθείς αυτό ;;;;;;;
Την εμφάνιση την κοιτάνε οι προ 20ετίας βάτραχοι ,
που τώρα κάνουν μαθήματα scuba σε 75χρονες ιταλιάνες στη Ρόδο.
Μπας και τους κάτσει καμιά χήρα , γριά ........
εδώ μας λέει για τα λεφτά και τα αμάξια που έχει και ψάχνει συγκάτοικο για να μεταναστεύσει,τι να λέμε.μεχρι προτινος δηλωνες βατραχος καμαρωτος και μετα το ξεβρακωμα εγιναν φτου κακα μακρια οι βατραχοι ε? μπουχεσαααααααααα εισαι ο μεγαλυτερος εχθρος του εαυτου σου στο ξεβρακωμα
Ενταξει επι πληρωμη γαμανε ολοι λακη.Μα δεν ποντάρω στην εμφάνισή μου για να γαμάω !!!!
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ;;;;;;;;
Και σαν τον Καραμανλή να γίνω (τον ανιψιό , όχι το θείο)
ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΑΜΑΩ ΑΒΕΡΤΑ.
Μπορείς να το αντιληφθείς αυτό ;;;;;;;
Την εμφάνιση την κοιτάνε οι προ 20ετίας βάτραχοι ,
που τώρα κάνουν μαθήματα scuba σε 75χρονες ιταλιάνες στη Ρόδο.
Μπας και τους κάτσει καμιά χήρα , γριά ........
οι δικαστινες δεν γαμιουνται να το ξες. Σπανιες περιφτωσεις. Ειδικα αν δεν κατάφεραν να μπλέξουν νωρίς πριν μπουν δικαστικό τα πράγματα δυσκολεύουν.οι υπόλοιπες του κλαδου ειναι μετριες καικι ξενερωτες κατα κοινη ομολογια .Με βάση δικές μου εμπειρίες (και διηγήσεις κολλητών) , περιπτώσεις:
1)Γαμιόταν ΣΠΟΥΔΑΙΑ:Επαρχιώτισσα φοιτήτρια, που δούλευε σε μπαρ και επιπλέον ήταν πότρια και είχε "τραύματα" από το μπαμπά της, που τον είχε πιάσει η μάνα της να γαμάει πουτάνες.Η γκόμενα ήταν κορυφή.
2)Γαμήσι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ:
Φοιτήτριες Ιατρικής&Οδοντιατρικής και γυναίκες Οδοντίατροι (ελληνίδες). Οι γυναίκες ιατροί μετά την ειδικότητα στρώνουν και από απαράδεκτες, γίνονται απλώς μέτριες- .
3)Γαμήσι ονειρεμένο που σε καβλώνει τόσο που μπορείς να ... τραβήξεις μαλακία και μετά το γαμήσι:
Παντρεμένη με πολύ μεγαλύτερο τής άνδρα, ζάμπλουτη , πρώην γκομενά μου από το Λύκειο,
η οποία επαγγελματικώς ξύνει το μουνί της και την ξαναβρήκα μέσω fb.
4)Καλά γαμήσια εώς πολύ καλά: Φοιτήτριες νομικής , ασκούμενες φίλων δικηγόρων , συμβολαιογράφοι , δικαστίνες πάσης φύσεως !
Με βάση δικές μου εμπειρίες (και διηγήσεις κολλητών) , περιπτώσεις:
1)Γαμιόταν ΣΠΟΥΔΑΙΑ:Επαρχιώτισσα φοιτήτρια, που δούλευε σε μπαρ και επιπλέον ήταν πότρια και είχε "τραύματα" από το μπαμπά της, που τον είχε πιάσει η μάνα της να γαμάει πουτάνες.Η γκόμενα ήταν κορυφή.
πιπες κανουν καλες....στο γαμησι ειναι ατσουμπαλεςΤα καλυτερα γαμησια παντως τα εχω κανει με χοντρουλα.
Αν εννοούμε απλά γεματούλα-καμπυλάτη ΣΥΜΦΩΝΩ. Η χαρά των χεριών και του στόματος, να μην χορτάινεις να χουφτώνεις και να "δαγκώνεις"..... οτιδήποτε παραπάνω όμως σε κιλά.......όχι !Τα καλυτερα γαμησια παντως τα εχω κανει με χοντρουλα.
Αν εννοούμε απλά γεματούλα-καμπυλάτη ΣΥΜΦΩΝΩ. Η χαρά των χεριών και του στόματος, να μην χορτάινεις να χουφτώνεις και να "δαγκώνεις"..... οτιδήποτε παραπάνω όμως σε κιλά.......όχι !
για ανωμαλα γαμισιονε λεμε και συ μου λες για ευγενικες και πνευματωδ[size=14pt]η[/size]ς.
εδώ μας λέει για τα λεφτά και τα αμάξια που έχει και ψάχνει συγκάτοικο για να μεταναστεύσει,τι να λέμε.
Αυτες Λακη ειναι για 2-3 γαμησια το πολυ. Μπορει να πηδιονται καλα, αλλα εχουν πολλη αρνητικη ενεργεια. Γινονται κολητσιδες, εχουν απροβλεπτη συμπεριφορα, ειναι πολυ ζηλιαρες ιδιαιτερα αν στο bar που δουλευουν, δουλευει και η "επισημη" γκομενα. Εχω "καει" απο τετοια περιπτωση.