erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Πιο πολύ "κλειτοριδικές" τις κόβω αυτές.
εγω εξακολουθω να τονιζω οτι ειπα μια παπαρια καλου κακου να προλαβω οσους εχουν σκοπο να εκτεθουν
Πιο πολύ "κλειτοριδικές" τις κόβω αυτές.
εγω εξακολουθω να τονιζω οτι ειπα μια παπαρια καλου κακου να προλαβω οσους εχουν σκοπο να εκτεθουν
Οσο και να ρουφανε το πουτσο αμα δεν δινουν κωλο δεν…Αυτο ελειπε να σε παρουμε και στα σοβαρα τι πινουμε? just pure scotchλετε μια αποψη για το καλυτερα και δεν την τεκμηριώνετε.
Καλυτερα γαμιοσανε αυτες που εχουν μεγαλα χειλη στο μουνι λεω εγω και ακομα κι αν δεν ειναι νυχτοβιες γιατι ρουφανε το πουτσο καλυτερα. μια μαλακια ειπα μην το παρετε σοβαρα
Ομοιως μια παπαριά πανω στην παπαριά πετάω.εγω εξακολουθω να τονιζω οτι ειπα μια παπαρια καλου κακου να προλαβω οσους εχουν σκοπο να εκτεθουν
3)Γαμήσι ονειρεμένο που σε καβλώνει τόσο που μπορείς να ... τραβήξεις μαλακία και μετά το γαμήσι:
Παντρεμένη με πολύ μεγαλύτερο τής άνδρα, ζάμπλουτη , πρώην γκομενά μου από το Λύκειο,
η οποία επαγγελματικώς ξύνει το μουνί της και την ξαναβρήκα μέσω fb.
προβληματίζομαι για το αν πρέπει να βάλω σε δημόσια συζήτηση,
τον προβληματισμό μου για μια γκόμενα , που είχα γνωρίσει
σε σχολική ηλικία (λύκειο)
η οποία για μένα είναι το Holy Grail του μουνιού,
αν τη γαμούσα δηλαδή , θα ήμουν έτοιμος να ... κόψω το γαμήσι
και να δωρίσω τον πούτσο μου ...........
είναι celebrity , μουνάρα , ζάμπλουτη , πανέξυπνη ...
αλλά πλέον είναι και χωρισμένη με παιδιά
και έχει περάσει και περιπέτεια υγείας .......
τότε που την ειχα γνώρισει ,
ήταν για μένα ό,τι ήταν η Νταίζη για το νεαρό Γκάτσμπυ,
ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗ ΝΤΑΙΖΗ ,
δηλαδή θα ήταν σχεδόν ιεροσυλία να της την πέσω ........
λόγω fb όμως, τα τελευταία χρόνια την ξαναβρήκα
και μου μπήκε η ιδέα
(μου άρεσε και η ουτοπία του j.gatchby)
Τυπε διαφωνω τα ανωμαλα γαμιασανανε τα κανουνανε κοκκινομαλλες βαμμενες οχι φυσικες με γαλλικο μανικιουρ και σπουδες στο φυσικομαθηματικονανε. Δε χρειαζεται να εχουν τελειωσει, απλα να εχουν παει 2-3 εξαμηνα. Αναγκαια συνθηκη να εχουν βγαλει τουλαχιστον 2 φρονιμιτεσνανε
Επισης γκομενες που το επωνυμονανε τους αρχιζει απο Ο
Με βάση δικές μου εμπειρίες (και διηγήσεις κολλητών) , περιπτώσεις:
1)Γαμιόταν ΣΠΟΥΔΑΙΑ:Επαρχιώτισσα φοιτήτρια, που δούλευε σε μπαρ και επιπλέον ήταν πότρια και είχε "τραύματα" από το μπαμπά της, που τον είχε πιάσει η μάνα της να γαμάει πουτάνες.Η γκόμενα ήταν κορυφή.
2)Γαμήσι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ:
Φοιτήτριες Ιατρικής&Οδοντιατρικής και γυναίκες Οδοντίατροι (ελληνίδες). Οι γυναίκες ιατροί μετά την ειδικότητα στρώνουν και από απαράδεκτες, γίνονται απλώς μέτριες- .
3)Γαμήσι ονειρεμένο που σε καβλώνει τόσο που μπορείς να ... τραβήξεις μαλακία και μετά το γαμήσι:
Παντρεμένη με πολύ μεγαλύτερο τής άνδρα, ζάμπλουτη , πρώην γκομενά μου από το Λύκειο,
η οποία επαγγελματικώς ξύνει το μουνί της και την ξαναβρήκα μέσω fb.
4)Καλά γαμήσια εώς πολύ καλά: Φοιτήτριες νομικής , ασκούμενες φίλων δικηγόρων , συμβολαιογράφοι , δικαστίνες πάσης φύσεως !
Τυπε λακη υπερβαλλεις και θα προκαλεσεις την υγρη απαξιωση απο τον Λοπεθ και δε θα φταιει αυτος
Τυπε λακη υπερβαλλεις και θα προκαλεσεις την υγρη απαξιωση απο τον Λοπεθ και δε θα φταιει αυτος
στην κυπρο δεν υπαρχουν offshore
lakis33 2014
δωστου ενα ωραιο προγραμμα και μια διατροφη για να καμει σωμα.ο χοντρος ειναι πιο ηλιθιος και απο κουραδα τριων ημερων στο πεζοδρομιο.
Να γίνω μαλάκας ή καρκινοπαθής ;;;;;δωστου ενα ωραιο προγραμμα και μια διατροφη για να καμει σωμα.