Νέα

Στυλ γκομενας που κανουν τα πιο ανωμαλα γαμησιανε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dr_Prokto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ελα γραφτε τωρα και για τις ελεεινιδες
να δεσει καλα η κουβεντα  :sunglasses:

OP
OP
D

Dr_Prokto

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
0
λετε μια αποψη για το καλυτερα και δεν την τεκμηριώνετε.

Καλυτερα γαμιοσανε αυτες που εχουν μεγαλα χειλη στο μουνι λεω εγω και ακομα κι αν δεν ειναι νυχτοβιες γιατι ρουφανε το πουτσο καλυτερα.  :grin:  μια μαλακια ειπα μην το παρετε σοβαρα  :2funny:
Οσο και να ρουφανε το πουτσο αμα δεν δινουν κωλο δεν…Αυτο ελειπε να σε παρουμε και στα σοβαρα τι πινουμε? just pure scotch  :2funny:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
εγω εξακολουθω να τονιζω οτι ειπα μια παπαρια καλου κακου να προλαβω οσους εχουν σκοπο να εκτεθουν :tits2:
Ομοιως μια παπαριά πανω στην παπαριά πετάω.
Διότι το παραπάνω παπαροσκεπτικό λέει ότι τα χείλη "παιζουν" την κλιτορίδα καθώς "αρπάζουν" το πέος που μπαινοβγαίνει και επέρχεται ο οργασμός...  :rolleyes:

Επισκέπτης
Με βάση δικές μου εμπειρίες (και διηγήσεις κολλητών) , περιπτώσεις:

1)Γαμιόταν ΣΠΟΥΔΑΙΑ:Επαρχιώτισσα φοιτήτρια, που δούλευε σε μπαρ και επιπλέον ήταν πότρια και είχε "τραύματα" από το μπαμπά της, που τον είχε πιάσει η μάνα της να γαμάει πουτάνες.Η γκόμενα ήταν κορυφή.

2)Γαμήσι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ:
Φοιτήτριες Ιατρικής&Οδοντιατρικής και γυναίκες Οδοντίατροι (ελληνίδες). Οι γυναίκες ιατροί μετά την ειδικότητα στρώνουν και από απαράδεκτες, γίνονται απλώς μέτριες- .

3)Γαμήσι ονειρεμένο που σε καβλώνει τόσο που μπορείς να ... τραβήξεις μαλακία και μετά το γαμήσι:
Παντρεμένη με πολύ μεγαλύτερο τής άνδρα, ζάμπλουτη , πρώην γκομενά μου από το Λύκειο,
η οποία επαγγελματικώς ξύνει το μουνί της και την ξαναβρήκα μέσω fb.

4)Καλά γαμήσια εώς πολύ καλά: Φοιτήτριες νομικής , ασκούμενες φίλων δικηγόρων , συμβολαιογράφοι , δικαστίνες πάσης φύσεως !

wavemaster69

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
666
Πόντοι
81
Συμφωνω για φοιτητριες απο επαρχια. Ερχονται Αθηνα και μενουν μονες τους και ανακαλυπτουν τον "ερωτα". Γενικα θα ελεγα πως τα καλυτερα γαμησια τα κανουν τυπισσες που περασαν τα χρονια του Λυκειου και καποια η μερικα απο τα φοιτητικα εχοντας μειωμενη αυτοπεποιθηση λογω εμφανισης. Μου ειχε τυχη περιπτωση κοπελας στο πανεπιστημιο οπου τα δυο πρωτα χρονια δε βλεποταν ηταν χοντρη, κακοντυμενη, εσκαγε με κατι φορμες στα μαθηματα και στο 3ο ετος ξαφνικα εμφανιζεται αρκετα αλλαγμενη, αρκετα αδυνατισμενη (οχι κορμαρα αλλα οχι κι απωθητικη πλεον), περιποιημενη κτλ με ισιο μαλλι και ξαφνικα την ειδα με αλλο ματι. Προφανως λογω προηγουμενης καταστασης της το μουνι της ειχε πιασει σκονη και οταν βρεθηκε ενας τυπος σαν εμενα και τις χωθηκε αρπαξε την "μανιβελα" και δεν την αφηνε,γαμιοταν σαν να μην υπαρχει αυριο

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
3)Γαμήσι ονειρεμένο που σε καβλώνει τόσο που μπορείς να ... τραβήξεις μαλακία και μετά το γαμήσι:
Παντρεμένη με πολύ μεγαλύτερο τής άνδρα, ζάμπλουτη , πρώην γκομενά μου από το Λύκειο,

Τυπε λακη υπερβαλλεις και θα προκαλεσεις την υγρη απαξιωση απο τον Λοπεθ και δε θα φταιει αυτος

προβληματίζομαι για το αν πρέπει να βάλω σε δημόσια συζήτηση,
τον προβληματισμό μου για μια γκόμενα , που είχα γνωρίσει
σε σχολική ηλικία (λύκειο)
η οποία για μένα είναι το Holy Grail του μουνιού,
αν τη γαμούσα δηλαδή , θα ήμουν έτοιμος να ... κόψω το γαμήσι
και να δωρίσω τον πούτσο μου ...........

είναι celebrity , μουνάρα , ζάμπλουτη , πανέξυπνη ...
αλλά πλέον είναι και χωρισμένη με παιδιά
και έχει περάσει και περιπέτεια υγείας .......

τότε που την ειχα γνώρισει ,
ήταν για μένα ό,τι ήταν η Νταίζη για το νεαρό Γκάτσμπυ,
ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗ ΝΤΑΙΖΗ ,
δηλαδή θα ήταν σχεδόν ιεροσυλία να της την πέσω ........

λόγω fb όμως, τα τελευταία χρόνια την ξαναβρήκα
και μου μπήκε η ιδέα
(μου άρεσε και η ουτοπία του j.gatchby)

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Μπατσίνες... Τέλος!  :lheel:  :fuck1:  :zfuck:  :knockinb:
Δουλεύοντας σε καθαρά αντροκρατούμενο επάγγελμα, είτε τύχεις στην κατηγορία 'σεμνών=στερημένων' άρα τα δίνουν όλα, είτε στην κατηγορία 'έμπειρων-θέλω ξύλο', κερδισμένος βγαίνεις. Για τη δεύτερη κατηγορία, συνίσταται να μην υπάρχουν καρδιακά προβλήματα, υπέρτασης κλπ: βγάζουν απωθημένα: 'θέλω να σε δείρω' ή 'βαρέθηκα να δέρνω, υπόταξέ με'...  :s&m_2:  :s&m_1:  :s&m_3:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Τυπε διαφωνω τα ανωμαλα γαμιασανανε τα κανουνανε κοκκινομαλλες βαμμενες οχι φυσικες με γαλλικο μανικιουρ και σπουδες στο φυσικομαθηματικονανε. Δε χρειαζεται να εχουν τελειωσει, απλα να εχουν παει 2-3 εξαμηνα. Αναγκαια συνθηκη να εχουν βγαλει τουλαχιστον 2 φρονιμιτεσνανε

Επισης γκομενες που το επωνυμονανε τους αρχιζει απο Ο

:2funny: :2funny: :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Με βάση δικές μου εμπειρίες (και διηγήσεις κολλητών) , περιπτώσεις:

1)Γαμιόταν ΣΠΟΥΔΑΙΑ:Επαρχιώτισσα φοιτήτρια, που δούλευε σε μπαρ και επιπλέον ήταν πότρια και είχε "τραύματα" από το μπαμπά της, που τον είχε πιάσει η μάνα της να γαμάει πουτάνες.Η γκόμενα ήταν κορυφή.

2)Γαμήσι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ:
Φοιτήτριες Ιατρικής&Οδοντιατρικής και γυναίκες Οδοντίατροι (ελληνίδες). Οι γυναίκες ιατροί μετά την ειδικότητα στρώνουν και από απαράδεκτες, γίνονται απλώς μέτριες- .

4)Καλά γαμήσια εώς πολύ καλά: Φοιτήτριες νομικής , ασκούμενες φίλων δικηγόρων , συμβολαιογράφοι , δικαστίνες πάσης φύσεως !

Λάκη κανά καθαρισμό θα μου κάνεις ,...έτσι μην ξεχάσης το επάγγελμα ? :rolleyes: :rolleyes: :rockon: :2funny: :2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
άλλη μια συνταγή για σπεσιαλ γαμησιανο

αντι να παρεις call girl των 100€, δινεις σε μασατζοθεραπευτρια το 100αρι αντι για την ταριφα των 60. Τα δινει όλα  :rockon:

Επισκέπτης
Τυπε λακη υπερβαλλεις και θα προκαλεσεις την υγρη απαξιωση απο τον Λοπεθ και δε θα φταιει αυτος

Μου επιτρέπεις να πρόκειται για 2 διαφορετικές ;;;;;;
Άλλη η πρώην , που τη γαμούσα τότε
και τη γαμάω και τώρα

και άλλη μια απλώς γνωστή γκόμενα , που είναι celebrity , ζάμπλουτη,
έχει παιδιά επίσης κτλ κτλ κτλ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.494
Πόντοι
25.467
στην κυπρο δεν υπαρχουν offshore
lakis33 2014

Την κολώνια εννοούσε...

33100852_11492686.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο χοντρος ειναι πιο ηλιθιος και απο κουραδα τριων ημερων στο πεζοδρομιο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
στην κυπρο δεν υπαρχουν offshore
lakis33 2014

να γινω μαλακας?
lakis33 2014

παει να κλεψει απο νωρις το βραβειο ο μπουχεσας. δε περιμενει με τιποτα δεκεμβριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom