Νέα

Στυλ γκομενας που κανουν τα πιο ανωμαλα γαμησιανε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dr_Prokto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
κ εμεις αργησαμε αλλα να ξερεις οτι ποτε,κανενας με ψυχικο νοσημα δεν το παραδεχεται.θελει κλινικη κ αυτο δυστυχως δε μπορει να γινει με το καλο.αρκει εσυ,ο συμπαραστατης,να καταλαβεις οτι αυτο πρεπει να κανεις

ε όχι και ποτέ!!!
ίσως δε το παραδέχονται στα πιο ακραία στάδια
αλλά η παραδοχή του προβλήματος είναι το πρώτο βήμα στο να γίνεις καλά
κι εγώ όταν αντιλήφθηκα ότι έχω διατροφικές διαταραχές πήγα αμέσως σε γιατρό

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Η χημεια, το ευρυ πνευμα και των δυο, οι εμπειριες και φυσικα η "αποταμπουποιηση"στο σεξ ειναι αυτα που δινουν τα καλυτερα αποτελεσματα. Ξανθις,μελαχροινες, λεπτες, χοντρες ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Α, παιζει καποιο ρολο και το ποσο ταιριαζουν και ανατομικα. Αυτα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Δυστυχως παιδια η αντικειμενικη αληθεια ειναι πως τα πιο δυνατα και ακομπλεξαριστα γαμησια τα κανουν κοπελες με ανασφαλειες για το σωμα τους, δε μιλαω για σαυρες και μπαζα, αλλα κοπελες πιου εχουν μερικα κιλακια παραπανω και ειναι κομπλεξικες μ αυτο. Αυτες θα σου κανουν τα παντα στο κρεβατι ακομα κ αν σιχενονται με σκοπο να σε κερδισουν μ αυτο...

Θυμαμαι πριν 2 χρονια μεσω badoo ειχα γνωρισει μια φοιτητρια .. 18 χρονων Θεσσαλονικη. πολυ ομορφη αλλα με τα κιλακια των απνελληνιων πανω της.Για να μη τα πολυλογω πηγα μου ανοιξε με τα εσωρουχα μονο, στην αρχη ντρεποταν πολυ ... εκανε το γαμησι του αιωνα... τι γλειφωκωλια μου κανε.. η γλωσσα της εφτασε μεχρι το στομαχι μου... και στο τελος φυσικα καταπιε οτι υποψια υγρων εβγαλε η πουτσα μου. χυσια, υδρωτα.. τα παντα.... απιστευτη η μικρη.

Πήγες με το lx στην μπουγατσόκρεμα τύπε;  :)

Πόσους κλώνους πια.....

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.859
Πόντοι
3.715
Οι γκομενες κανουν καλα γαμησια ΜΟΝΟ οταν ο πρωην η ο παρτενερ τους τις εχει μαθει πως να γαμιουνται!!!

αληθές...ο γαμημένος ο εργολάβος την πήρε έτοιμη...3 παιδιά της έκανε το αρχίδι...!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.859
Πόντοι
3.715
Ηθοποιοι... γτ συνεχως προσποιουνται αφου πρεπει να μαθουν να ελεγχουν τα συναισθηματα τους, αρα πειραματιζονται συνεχως...

κι αυτό σωστό, ηθοποιός σημαίνει φως...(μαλακίες στο τετράγωνο δηλαδή), η πιο τυχοδιωκτική και ανεμοπουτσιασμένη κατηγορία. Γαμιούνται ασύστολα με όλους κι όλες λόγω της μποεμ φύσεως, της κακουχίας που ζητά ηδονή να αντισταθμίσει και τον ''πειραματισμό''

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom