Νέα

Στυλ γκομενας που κανουν τα πιο ανωμαλα γαμησιανε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dr_Prokto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν είμαιι αγάμητη καλέ μου
παω με αυτούς που μου μιλάνε όμορφα
υπάρχουν κι αυτοί και είναιι παααααααααρα πολλοί
αν κάποιος μου μιλάει όμορφα και μ'αρέσει κι εμένα, τότε υπάρχει μέλλον
αν δε με σέβεται δεν υπάρχει ελπίδα
Εχεις παει με εμενα.Αλλα δεν σε λεω ποιος ειμαι.

anemodarmenos

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2015
Like
2
Πόντοι
0
τα πιο τρελλα γαμησια τα κανουν οι μανιοκαταθλιπτικες..προσοχη ομως , οχι σχεση μονο σεξ

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
MONO πουτανες - πορνοσταρ - νυμφομανεις - σεξομανεις

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
εχω παει και το εμαθα μετα.δεν ειδα αυτο που λες.
να σου πω ακομα οτι εχω διπολικο ατομο γυναικα στο στενο οικογενειακο μου περιβαλλον.
ειναι πολυ ευαισθητα ατομα :hi:

anemodarmenos

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2015
Like
2
Πόντοι
0
εχω παει και το εμαθα μετα.δεν ειδα αυτο που λες.
να σου πω ακομα οτι εχω διπολικο ατομο γυναικα στο στενο οικογενειακο μου περιβαλλον.
ειναι πολυ ευαισθητα ατομα :hi:
ειναι πραγματι πολυ ευαισθητα ατομα σωστα τα λες. αμα την πετυχεις ομως σε φαση μανιας θα σου ρουφηξει και το μεδουλι. τυχαια νομιζεις βγηκε τρελο μουνι ,τρελο γαμησι? να προσθεσω επισης οταν βρισκονται υπο θεραπεια αλλαζουν τα πραγματα

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
σε μανιακο επισοδειο δε στεκεσαι διπλα μποι.
η φαρμακευτικη αγωγη ειναι μονιμη πλην ελαχιστων ατομων,που για λογους εγγυμοσυνης συνηθως,μπορει να σταματησουν.
οσο για τη θεραπεια γινεται σε κλινκη και οχ στο σπιτι :hi: :hi:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
τα πιο τρελλα γαμησια τα κανουν οι μανιοκαταθλιπτικες..προσοχη ομως , οχι σχεση μονο σεξ

μπράβο γάμα τους ακόμη περισσότερο τη ψυχολογία
η ακόμη καλύτερα, πήδα καμία μανιοκαταθλιπτική ή διπολική και παράτα τη μετά, να σου βάλει μετά φωτιά σε κανένα αυτοκίνητο ή στο σπίτι
πλάκα θα ΄χει  :cheesy:

anemodarmenos

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2015
Like
2
Πόντοι
0
σε μανιακο επισοδειο δε στεκεσαι διπλα μποι.
η φαρμακευτικη αγωγη ειναι μονιμη πλην ελαχιστων ατομων,που για λογους εγγυμοσυνης συνηθως,μπορει να σταματησουν.
οσο για τη θεραπεια γινεται σε κλινκη και οχ στο σπιτι :hi: :hi:
υπαρχουν διαβαθμισεις στην ασθενεια και ουτε ολες οι περιπτωσεις ειναι ιδιες. μπορει σε φαση μανιας να χρειαστει να παει σε κλονικη για ηρεμιστικη ενεση.σε φαση ηπιας μανιοκαταθλιψης μπορει απλως να παιρνει αγωγη στο σπιτι.η μανια μπορει να εκφραστει με διαφορους τροπους και διαφορετικη ενταση.δεν ειμαι γιατρος απλως ειχα μπλεξει παλια με μια και μετα μου τα εξηγησανε

anemodarmenos

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2015
Like
2
Πόντοι
0
μπράβο γάμα τους ακόμη περισσότερο τη ψυχολογία
η ακόμη καλύτερα, πήδα καμία μανιοκαταθλιπτική ή διπολική και παράτα τη μετά, να σου βάλει μετά φωτιά σε κανένα αυτοκίνητο ή στο σπίτι
πλάκα θα ΄χει  :cheesy:
ναι μου ειχε κανει μερικα και χωρις να τσακωθουμε ιδιαιτερα και τρομαξα ειναι αληθεια. αλλα στο σεξ ηταν απαιχτη γι αυτο και παρετεινα αυτη τη τρελλη σχεση ( ημουν μικρος και αμυαλος και χωρις εμπειριες). δεν εχω προθεση να γαμησω την ψυχολογια κανενος απλω γραφω μια ιδιαιτερη περιπτωση που μου ετυχε

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1
Δυστυχως παιδια η αντικειμενικη αληθεια ειναι πως τα πιο δυνατα και ακομπλεξαριστα γαμησια τα κανουν κοπελες με ανασφαλειες για το σωμα τους, δε μιλαω για σαυρες και μπαζα, αλλα κοπελες πιου εχουν μερικα κιλακια παραπανω και ειναι κομπλεξικες μ αυτο. Αυτες θα σου κανουν τα παντα στο κρεβατι ακομα κ αν σιχενονται με σκοπο να σε κερδισουν μ αυτο...

Θυμαμαι πριν 2 χρονια μεσω badoo ειχα γνωρισει μια φοιτητρια .. 18 χρονων Θεσσαλονικη. πολυ ομορφη αλλα με τα κιλακια των απνελληνιων πανω της.Για να μη τα πολυλογω πηγα μου ανοιξε με τα εσωρουχα μονο, στην αρχη ντρεποταν πολυ ... εκανε το γαμησι του αιωνα... τι γλειφωκωλια μου κανε.. η γλωσσα της εφτασε μεχρι το στομαχι μου... και στο τελος φυσικα καταπιε οτι υποψια υγρων εβγαλε η πουτσα μου. χυσια, υδρωτα.. τα παντα.... απιστευτη η μικρη.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
υπαρχουν διαβαθμισεις στην ασθενεια και ουτε ολες οι περιπτωσεις ειναι ιδιες. μπορει σε φαση μανιας να χρειαστει να παει σε κλονικη για ηρεμιστικη ενεση.σε φαση ηπιας μανιοκαταθλιψης μπορει απλως να παιρνει αγωγη στο σπιτι.η μανια μπορει να εκφραστει με διαφορους τροπους και διαφορετικη ενταση.δεν ειμαι γιατρος απλως ειχα μπλεξει παλια με μια και μετα μου τα εξηγησανε
δεν ειχε αντιμετωπσει σωστα (η οικογενεια της δηλαδη) το προβλημα.θελει αμεσες και δυσκολες αποφασεις για τον ανθρωπο σου που συνηθως οι γονεις αδυνατουν να παρουν.πρεπει να κανεις σκληρα πραγματα χωρις την εγκριση του ατομου.μετα τη θεραπεια,αν περνει σωστα το φαρμακο(σταθεροποιητης διαθεσης,ζουπρεξα-ολανζαπιν κτλ)και ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΑΛΚΟΟΛ Η ΟΥΣΙΕΣ,θα παει καλα.
ας τα μποι εχω φαει καναλι και τρωω ακομα απο το 2009 που διαγνωστηκε το προβλημα.
σημερα ομως ειμαι πολυ υπερηφανος γ αυτο :hi:

anemodarmenos

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2015
Like
2
Πόντοι
0
δεν ειχε αντιμετωπσει σωστα (η οικογενεια της δηλαδη) το προβλημα.θελει αμεσες και δυσκολες αποφασεις για τον ανθρωπο σου που συνηθως οι γονεις αδυνατουν να παρουν.πρεπει να κανεις σκληρα πραγματα χωρις την εγκριση του ατομου.μετα τη θεραπεια,αν περνει σωστα το φαρμακο(σταθεροποιητης διαθεσης,ζουπρεξα-ολανζαπιν κτλ)και ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΑΛΚΟΟΛ Η ΟΥΣΙΕΣ,θα παει καλα.
ας τα μποι εχω φαει καναλι και τρωω ακομα απο το 2009 που διαγνωστηκε το προβλημα.
σημερα ομως ειμαι πολυ υπερηφανος γ αυτο :hi:
respect φιλε, ευχομαι να πηγαινουν ολα καλα για την κοπελλα και μπραβο σου και σενα που φανταζομαι βοηθησες. συνηθως δεν το καταλαβαινει ουτε η οικογενεια ουτε καν ο ιδιος ο ασθενης στην αρχη και μετα ειναι και δυσκολο να το παραδεχθουν. ειναι δυσκολη κατασταση αλλα αντιμετωπισιμη ευτυχως .η αποχη απο αλκοολ και ουσιες πρεπει να ειναι για παντα , υπο την επηρρεια τους τα πραγματα γινονται ανεξελεγκτα  :hi:

marialenakostas

Call-Girl
Εγγρ.
16 Ιουλ 2015
Like
24
Δυστυχως παιδια η αντικειμενικη αληθεια ειναι πως τα πιο δυνατα και ακομπλεξαριστα γαμησια τα κανουν κοπελες με ανασφαλειες για το σωμα τους, δε μιλαω για σαυρες και μπαζα, αλλα κοπελες πιου εχουν μερικα κιλακια παραπανω και ειναι κομπλεξικες μ αυτο. Αυτες θα σου κανουν τα παντα στο κρεβατι ακομα κ αν σιχενονται με σκοπο να σε κερδισουν μ αυτο...

Θυμαμαι πριν 2 χρονια μεσω badoo ειχα γνωρισει μια φοιτητρια .. 18 χρονων Θεσσαλονικη. πολυ ομορφη αλλα με τα κιλακια των απνελληνιων πανω της.Για να μη τα πολυλογω πηγα μου ανοιξε με τα εσωρουχα μονο, στην αρχη ντρεποταν πολυ ... εκανε το γαμησι του αιωνα... τι γλειφωκωλια μου κανε.. η γλωσσα της εφτασε μεχρι το στομαχι μου... και στο τελος φυσικα καταπιε οτι υποψια υγρων εβγαλε η πουτσα μου. χυσια, υδρωτα.. τα παντα.... απιστευτη η μικρη.

και επειδη ηταν παχουλη λες οτι τα εκανε ολα αυτα???

υπαρχουν γυναικες που τους αρεσουν αυτα και γυναικες που τα σιχαίνονται. Ειναι τοσο απλο.  :-* :-* :-*

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
respect φιλε, ευχομαι να πηγαινουν ολα καλα για την κοπελλα και μπραβο σου και σενα που φανταζομαι βοηθησες. συνηθως δεν το καταλαβαινει ουτε η οικογενεια ουτε καν ο ιδιος ο ασθενης στην αρχη και μετα ειναι και δυσκολο να το παραδεχθουν. ειναι δυσκολη κατασταση αλλα αντιμετωπισιμη ευτυχως .η αποχη απο αλκοολ και ουσιες πρεπει να ειναι για παντα , υπο την επηρρεια τους τα πραγματα γινονται ανεξελεγκτα  :hi:
κ εμεις αργησαμε αλλα να ξερεις οτι ποτε,κανενας με ψυχικο νοσημα δεν το παραδεχεται.θελει κλινικη κ αυτο δυστυχως δε μπορει να γινει με το καλο.αρκει εσυ,ο συμπαραστατης,να καταλαβεις οτι αυτο πρεπει να κανεις

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes: μπορεί να υπάρχουν κάποιες σαν τις θεωρείες που λέτε,αλλα πιστεύω η χημεία μεταξύ του εκάστοτε παρτενέρ πάιζει τον καταλυτικό ρόλο.
Δεν <εκπέμπουμε>όλοι τα ιδια κύμματα. ;)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
:rolleyes: μπορεί να υπάρχουν κάποιες σαν τις θεωρείες που λέτε,αλλα πιστεύω η χημεία μεταξύ του εκάστοτε παρτενέρ πάιζει τον καταλυτικό ρόλο.
Δεν <εκπέμπουμε>όλοι τα ιδια κύμματα. ;)
Ακριβως ετσι!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Η χημεια, το ευρυ πνευμα και των δυο, οι εμπειριες και φυσικα η "αποταμπουποιηση"στο σεξ ειναι αυτα που δινουν τα καλυτερα αποτελεσματα. Ξανθις,μελαχροινες, λεπτες, χοντρες ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Α, παιζει καποιο ρολο και το ποσο ταιριαζουν και ανατομικα. Αυτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom