erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Για δικηγορινες και λοιπες δεν ακουστηκε κατι.
ξενερωτες λογικο
Για δικηγορινες και λοιπες δεν ακουστηκε κατι.
Θα κατερεε ο κλαδοs.....Τα συλλογικα οργανα θα αποφανθουνΓια δικηγορινες και λοιπες δεν ακουστηκε κατι.
που το ξερεις; δοκιμασες; :o
γιατι;
κ υπακουα να υποθεσω;Είναι και καλά κορίτσια. Εκτός των άλλων.
κ υπακουα να υποθεσω;
σε τι;;
προσπαθω να καταλαβω γιατι ενα καλο κοριτσι γαμιοσανε καλα.Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι κανει οτι του λεει στο σεξ ..
Oλα αυτα ειναι θεωριεs.....Εγω πιστευω οτι με μερικα ποτηρακια (λιγα ε??οχι να ξερναει..) ακομα και η θεουσα Λουκα γινεται Ιλονα (στη διαθεση,οχι στο σωμα)κ υπακουα να υποθεσω;
δλδ ενα κακο κοριτσι, δεν γαμιοσανε καλα;;
τυπε εγω ξερω οτι εχουμε γεμισει θεωρητικους εδωπερα. Λοιπον πας περνεις βοτκες, μεθας τη Λουκα και μας λες εντυπωσεις, οχι νομιζω και πιστευω και μπουρδες, πρακτικη εφαρμογη. ΟΚ?Oλα αυτα ειναι θεωριεs.....Εγω πιστευω οτι με μερικα ποτηρακια (λιγα ε??οχι να ξερναει..) ακομα και η θεουσα Λουκα γινεται Ιλονα (στη διαθεση,οχι στο σωμα)
αν ειναι να πινεις για να γαμηθεις καλα..βρασεOλα αυτα ειναι θεωριεs.....Εγω πιστευω οτι με μερικα ποτηρακια (λιγα ε??οχι να ξερναει..) ακομα και η θεουσα Λουκα γινεται Ιλονα (στη διαθεση,οχι στο σωμα)
κανε κ συ κατι σε αυτη την παρεα ολα ο λαιφ;τυπε εγω ξερω οτι εχουμε γεμισει θεωρητικους εδωπερα. Λοιπον πας περνεις βοτκες, μεθας τη Λουκα και μας λες εντυπωσεις, οχι νομιζω και πιστευω και μπουρδες, πρακτικη εφαρμογη. ΟΚ?
κανε κ συ κατι σε αυτη την παρεα ολα ο λαιφ;
Α δεν ξερεις τι χανεις. Δοκιμασε.θα μας πουν τα παιδια εγω δεν εχω γαμησει κοριτσι καλο η κακο
μια ανεξαρτητη πουτσα θα δειξει αληθες αποτελεσμα. ο λαιφ εχει μια θεωρια που θα υποστηριξει παση θυσια και μπορει να νοθευσει το αποτελεσμα. αντε με τις ευχες μας..του λαιφ θεωρία ειναι εγω δε μπορω να παρεμβω θα αλλοιωσω το αποτελεσμα
Α δεν ξερεις τι χανεις. Δοκιμασε.
προτιμω την πουτσα προς το παρον αλλα αν μου βγει κατι αλλο δεν θα διστασω γιαυτο ενημερωνομαι οπως βλεπεις να πεσω σε καλο γαμησι