priamos_xx
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
θα μας πουν τα παιδια εγω δεν εχω γαμησει κοριτσι καλο η κακο
χαχαχαχα
εσυ τι κοριτσι εισαι;;
καλο ή κακο;;
θα μας πουν τα παιδια εγω δεν εχω γαμησει κοριτσι καλο η κακο
μια ανεξαρτητη πουτσα θα δειξει αληθες αποτελεσμα. ο λαιφ εχει μια θεωρια που θα υποστηριξει παση θυσια και μπορει να νοθευσει το αποτελεσμα. αντε με τις ευχες μας..
τυπε εγω ξερω οτι εχουμε γεμισει θεωρητικους εδωπερα. Λοιπον πας περνεις βοτκες, μεθας τη Λουκα και μας λες εντυπωσεις, οχι νομιζω και πιστευω και μπουρδες, πρακτικη εφαρμογη. ΟΚ?
κ υπακουα να υποθεσω;
Διαφωνω καθέτως.ξενερωτες λογικο
τοτε;Όχι ρε, αν είναι έτσι όπως το λες θα γαμιόμανε με λυκόσκυλο.
για ανωμαλα γαμισιονε λεμε και συ μου λες για ευγενικες και πνευματωδης.Καλά κορίτσια, εκτός των άλλων. Είπαμε.
Καλές ψυχές, ευγενικές, καλλιεργημένες, πνευματώδεις.
Και με αδυναμία στον μπαμπά, μην ξεχνιόμαστε.
Οι πνευματωδεις δεν γαμιουνται ανωμαλα?για ανωμαλα γαμισιονε λεμε και συ μου λες για ευγενικες καιπνευματωδηςπνευματωδεις.
για ανωμαλα γαμισιονε λεμε και συ μου λες για ευγενικες και πνευματωδης.
Συγγνώμη, αλλά και αυτές γαμιούνται. Και το φχαριστιούνται. Μπορεί και ανώμαλα.
Άκου "ανώμαλα" !
Θες και λεπτομεριες πως τις ψηνουμε πως τις γαμαμε? Κυκλοφορησε λιγο νυχτα και θα δεις χαραθελουμε και επιχειρηματολογία ρε παιδια μην τα πετατε ετσι απλα
Θες και λεπτομεριες πως τις ψηνουμε πως τις γαμαμε? Κυκλοφορησε λιγο νυχτα και θα δεις χαρα
Την δικη μου αποψη την τεκμηριωσα δια τηs καταποσεωsλετε μια αποψη για το καλυτερα και δεν την τεκμηριώνετε.
Καλυτερα γαμιοσανε αυτες που εχουν μεγαλα χειλη στο μουνι λεω εγω και ακομα κι αν δεν ειναι νυχτοβιες γιατι ρουφανε το πουτσο καλυτερα. μια μαλακια ειπα μην το παρετε σοβαρα
Καλυτερα γαμιοσανε αυτες που εχουν μεγαλα χειλη στο μουνι λεω εγω και ακομα κι αν δεν ειναι νυχτοβιες γιατι ρουφανε το πουτσο καλυτερα. μια μαλακια ειπα μην το παρετε σοβαρα
αααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ε με το τσιγκελι τους τα βγαζωτεκμηριωμενη μαλακια ομως..
προτιμω την πουτσα προς το παρον
Εισαι λιγο πληκτικη σημερα ή ειναι ιδεα μου?λετε μια αποψη για το καλυτερα και δεν την τεκμηριώνετε.
μερικα βλαμμενα βριζω κατα τα λοιπα ποτε δεν ημουν κατηγοροςΕθισμένη στην τεστοστερόνη;
Όλο μας κατηγορείτε αλλά τι θα κάνατε χωρίς εμάς; :-*
Πιο πολύ "κλειτοριδικές" τις κόβω αυτές.λετε μια αποψη για το καλυτερα και δεν την τεκμηριώνετε.
αααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ε με το τσιγκελι τους τα βγαζω