- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Έχω ακούσει και ότι οι κοκκινομάλληδες πονάνε περισσότερο όταν τους χτυπάς. Λένε πολλά για το κόκκινο.σιγουρα ;
Έχω ακούσει και ότι οι κοκκινομάλληδες πονάνε περισσότερο όταν τους χτυπάς. Λένε πολλά για το κόκκινο.σιγουρα ;
δεν υπαρχουν φυσικες ελλεηνιδες κοκκινομαλλες....τυχαιο;OI φυσικές κοκκινομάλες γαμιούνται ασύστολα κ τα δίνουν ολα !
OI φυσικές κοκκινομάλες γαμιούνται ασύστολα κ τα δίνουν ολα !
δεν υπαρχουν φυσικες ελλεηνιδες κοκκινομαλλες....τυχαιο;
Έχω ακούσει και ότι οι κοκκινομάλληδες πονάνε περισσότερο όταν τους χτυπάς. Λένε πολλά για το κόκκινο.
Αντε να τον πεισειs τωρα οτι δεν ξεβαφουν............εχει μεινει στην εποχη που βαφανε τ αυγα με καλτσα στην κατσαρολαυπαρχουν καλε...
εμενα μου κανει εντυπωση το κοκκινοτριχο νινακι. εχεις γαμησει κοκκινομαλλα;
πραγματι..Πόσο τέλειες είναι οι φυσικές κοκκινομάλλες ?!
χαζουλα. :-θα ειχατε περασει χαρμα και μεις θα μαθαιναμε τωρα αν οι κοκκινομαλλες γαμιοσανε ανωμαλαΌχι δεν είχα την ευκαιρία. Οι ελάχιστες που ήξερα ήταν πίτα στην φακίδα και μπουρούχες. Μία μόνο άξιζε, αλλά ήμουν πιτσιρικάς και τρία χρόνια μικρότερος και με απαξίωνε.
γάμησα πουτάνα κοκινομάλα έξω ........
πολύ ασπρίλα και φακίδα ........
πραγματι.. χαζουλα. :-θα ειχατε περασει χαρμα και μεις θα μαθαιναμε τωρα αν οι κοκκινομαλλες γαμιοσανε ανωμαλα
εντυπωση μου κανει που τις βλεπεις καβλιαρες τις βρισκω πολυ αιθεριες και κρυσταλλινεςΔεν ήταν σωστό το timing δυστυχώς, αλλά αν δωθεί ευκαιρία για rematch θα το επιδιώξω. Είναι και σπάνιο να γαμήσεις κοκκινομάλλα φυσική, πόσο μάλλον καβλιάρα κοκκινομάλλα οπότε δεν αφήνεις τέτοιες ευκαιρίες χωρίς να κάνεις νύξη αν η τύχη σου χτυπήσει την πόρτα.
καλα εσυ γαμας πιωμενες ασχημες χαζες και μπουρουχες το εχουμε καταλαβει
Ναι ε; Κι ολα αυτα επειδη εχω καταλαβει οτι εισαι για τα μπαζα και γαμας τετοια;μαλιστα μαλιστα...Αυτό που είναι πασιφανές,
είναι ότι εσένα δεν σε γαμάει κανείς.
Διαχρονικά και μόνιμα , άνευ εξαιρέσεων.
Το οποίο δείχνει στην τελική ότι οι έλληνες έχουν αξιοπρεπείς επιλογές
και καλό γούστο.
Ναι ε; Κι ολα αυτα επειδη εχω καταλαβει οτι εισαι για τα μπαζα και γαμας τετοια;μαλιστα μαλιστα...
Με φράγκα , εγώ γαμάω μπάνικες.
Εσένα δεν σε γαμάνε ούτε με φράγκα !!!!!
Με φράγκα , εγώ γαμάω μπάνικες.
Εσένα δεν σε γαμάνε ούτε με φράγκα !!!!!
Ούτε με φραγκα δεν εχεις γουστο. Κι αυτο γιατι εχεις χαμηλη αυτοπεποιηθηση και μικρο πουλι. Ενω εμενα μου ειναι ψηλα η αυτοπεποιθηση και τα πουλια που με συναντουν..