Apeiros1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 529
- Πόντοι
- 81
Είμαι ήδη στην ΤρίποληΠότε θα ξαναπάς Τρίπολη?
Είμαι ήδη στην ΤρίποληΠότε θα ξαναπάς Τρίπολη?
Η πόλη είναι πεθαμενη και ο άλλος λέει ότι υπάρχουν παντρεμμενες που ψάχνονταιΜια από τα ίδια, πάω Τρίπολη για δουλειές, μόνο κάτι άθλιες γυφτισσες μου την έχουν πεσει
Είσαι και ειρωνικός.Η πόλη είναι πεθαμενη και ο άλλος λέει ότι υπάρχουν παντρεμμενες που ψάχνονται
Και εγώ.Είμαι ήδη στην Τρίπολη
Απο Τριπολη εισαι Μαρκησιε????? Μονο ενας Τριπολιτσιωτης θα μπορουσε ναπει αυτα που λες...... Οσο για την πολη ειναι οχι απλως πεθαμενη αλλα ΜΟΥΜΙΑ!!!!Είσαι και ειρωνικός.
Παντρεμενες που γαμιόνται είπα.
Δεν ψάχνονται έτσι ανοικτά ρε.
Άμα είσαι φλούφλης τι να σου κάνω?
Ρε που τους βρήκαμε αυτούς.
Ακριβώς όπως τα λέει ο συναγωνιστής.Mάν όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω....
Αν είσαι μη Τριπολιτσώτης και νορμάλ προς καλή εμφάνιση άνοιξε τα μάτια μόνο....
Δεν είπα ότι είναι Πάτρα αλλά πολύ καλύτερα από Πυργο-Σπαρτη.Απο Τριπολη εισαι Μαρκησιε????? Μονο ενας Τριπολιτσιωτης θα μπορουσε ναπει αυτα που λες...... Οσο για την πολη ειναι οχι απλως πεθαμενη αλλα ΜΟΥΜΙΑ!!!!
για πες...σπιτι,διακοπες η εισαι για δουλεια;Δεν είπα ότι είναι Πάτρα αλλά πολύ καλύτερα από Πυργο-Σπαρτη.
Ότι είπα ισχύει.
Δεν είμαι Τριπολιτσώτης.Απλα καταγωγή.
Λίγο θάρρος θέλει μάν.Ακριβώς όπως τα λέει ο συναγωνιστής.
Να φανταστείς, ότι η πόλη κάποτε ήταν τίγκα στα κολώμπαρα και τώρα κλείσανε όλα, εκτός ίσως από 1-2 γιατί βρίσκουν όλοι ένα σωρό στο τζάμπα.
Φταίει που μειώθηκαν και οι φαντάροι με τους οποίους βρίσκανε να ξεδιψάσουν μερικές από αυτές. (τριγωνάκια που έλεγε και η Ζανίνου στην σχετική ταινία του Περάκη)
Δουλειά και ...για πες...σπιτι,διακοπες η εισαι για δουλεια;
gamiola.....Δουλειά και ...
Έχω και σπίτι σε χωριό στην ευρύτερη περιοχή....
Φιλαρακο εισαι πολυ τυχερος. Η Αρκαδια εχει τα πιο ωραια χωρια μετα το Ζαγορι και το Πηλιο. Ακομα και το πιο ταπεινο χωριουδακι ειναι πανεμορφο.Τα εχω γυρισει ΟΛΑ τοσα χρονια που δουλευω εδω. Ακριβως το αντιθετο απο την Τριπολη. Χωρια υπεροχα......Δουλειά και ...
Έχω και σπίτι σε χωριό στην ευρύτερη περιοχή....
Όλη η Ελλάδα είναι ωραία.Φιλαρακο εισαι πολυ τυχερος. Η Αρκαδια εχει τα πιο ωραια χωρια μετα το Ζαγορι και το Πηλιο. Ακομα και το πιο ταπεινο χωριουδακι ειναι πανεμορφο.Τα εχω γυρισει ΟΛΑ τοσα χρονια που δουλευω εδω. Ακριβως το αντιθετο απο την Τριπολη. Χωρια υπεροχα......
"Η ομορφιά είναι παντού αλλά δεν μπορούν να την δουν όλοι"...λόγια του τοίχου.Όλη η Ελλάδα είναι ωραία.
Όρεξη και θετικότητα να έχεις.
Να πιούμε ένα καφέ ρε φίλε. . .Δεν είπα ότι είναι Πάτρα αλλά πολύ καλύτερα από Πυργο-Σπαρτη.
Ότι είπα ισχύει.
Δεν είμαι Τριπολιτσώτης.Απλα καταγωγή.
Ναι αλλα προσέχουμε τα νώτα μας.Κυκλοφορουν πολλοί μπούστηδες...Να πιούμε ένα καφέ ρε φίλε. . .
Φρέσκο το νέο;;;; Γιατί έχω πιο παλιό που ο γάμος χάλασε πριν χορέψει η νύφη κ ο γαμπρός στο γλέντι αφού την έπιασε με τον κουμπάρο στην τουαλέταΝαι αλλα προσέχουμε τα νώτα μας.Κυκλοφορουν πολλοί μπούστηδες...
Ελπίζω να μην είσαι ένας από δαύτους γιατί απλά θα εξαφανιστείς μετα.
Σε άλλα νέα γάμος Τρίπολη χάλασε γιατί στο μπάτσελορ πλακομουνιάστηκε η νύφη με πέρσοναλ τρέινερ(γυμνάστρια πεζοναύτης )και έσκασε βίδεο(από "φιλη" νύφης) στον ατυχή sub-0 γαμπρό.....