You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Studio Orhidea (Βούρβαχη 19)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Fylisixos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 634
- Εμφανίσεις 102K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
και εγω που περασα σαββατο βραδυ πετυχα την αλινα-ωραιο γκομενακι,γυρω στα 25 και λιγο ακομα...ωραιους φυσικοτατους βυζους και πολυ καλη συμετοχη.μουνακι μελαχρεινο με ωραια μαυρη ξυρισμενη γραμμη και καλη κολαρα.δεν θα παει χαμενο το 50νταρικο.εμενα με τραβηξαν τα βυζια της,για αυτο περασα και .....δεν εχασα.ΑΛΙΝΑ
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Πριν 5-6 μέρες πήρα την Αλίνα, ήταν πρωϊ γύρω στισ 11.
Πολύ καλή συμμετοχή, άριστη εξυπηρέτηση, φυσικά ισπανική και βυζορούφηγμα με τις ώρες, ρωγοπιπίλισμα και γαμήσι καρεκλάτο στην καρέκλα με πολύ ένταση και πάθος απο μεριά της.
Εχθες δε, απόγευμα κατα τις 6 μμ πήρα την Λάουρα, ξανθια με κοτσιδάκια, άπαιχτο γαμήσι κι ελεύθερη χυσούρα στα τέλεια βυζιά της. Το μαγαζί έχει δασκαλέψει πολύ καλά τα κορίτσια στα οποία ΠΟΤΕ δεν έχω κλάψει το 50ρικο που έχω δώσει , μα ΠΟΤΕ. Μπράβο τους, μακάρι να ήταν σε όλα τα μαγαζιά η περιποίηση έτσι, θα είχαν χεστεί στα γιούρια.
Πολύ καλή συμμετοχή, άριστη εξυπηρέτηση, φυσικά ισπανική και βυζορούφηγμα με τις ώρες, ρωγοπιπίλισμα και γαμήσι καρεκλάτο στην καρέκλα με πολύ ένταση και πάθος απο μεριά της.
Εχθες δε, απόγευμα κατα τις 6 μμ πήρα την Λάουρα, ξανθια με κοτσιδάκια, άπαιχτο γαμήσι κι ελεύθερη χυσούρα στα τέλεια βυζιά της. Το μαγαζί έχει δασκαλέψει πολύ καλά τα κορίτσια στα οποία ΠΟΤΕ δεν έχω κλάψει το 50ρικο που έχω δώσει , μα ΠΟΤΕ. Μπράβο τους, μακάρι να ήταν σε όλα τα μαγαζιά η περιποίηση έτσι, θα είχαν χεστεί στα γιούρια.
kingoffuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η Αλινα ειναι η καλυτερη αυτην την στιγμη εκει?ποσο χρονων ειναι περιπου?εμφανισιακα πως ειναι?ξερει κανεις ωρες και ημερες που δουλευει?
galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια που ειναι αυτη η οδος?κοντα σε κανα ηλεκτρικό σταθμό?εχω δοκιμασει μπουρδελα,cg,αλλα ποτε στουντιο και αυτο ακουγεται καλο...
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
ρε παιδια που ειναι αυτη η οδος?κοντα σε κανα ηλεκτρικό σταθμό?εχω δοκιμασει μπουρδελα,cg,αλλα ποτε στουντιο και αυτο ακουγεται καλο...
για κοιτα
kingoffuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σε μενα θα απαντησει κανεις???η Αλινα ειναι η καλυτερη αυτην την στιγμη εκει?ποσο χρονων ειναι περιπου?εμφανισιακα πως ειναι?ξερει κανεις ωρες και ημερες που δουλευει?
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Μιλάμε για την Αλίνα που ήταν (είναι??) και Δροσοπούλου 95??? Αν ναι είναι για πολλά!!!
kingoffuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ποσο χρονων ειναι περιπου?εμφανησιακα πως ειναι?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
χθες βραδυ βουρβαχη μια χριστινα (αν δεν κανω λαθος) που δεν μας εκανε διπλο κλικ (ουτε καν μονό)....
ευγενικος (πολυ) ο τσατσος ο οποιος μας ειπε οτι το μαγαζι θα δουλευει εως τις 1 το βραδυ, αντε βαρια ισως και μεχρι τις 2..
ευγενικος (πολυ) ο τσατσος ο οποιος μας ειπε οτι το μαγαζι θα δουλευει εως τις 1 το βραδυ, αντε βαρια ισως και μεχρι τις 2..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Sorry παιδια γιατι μπερδευτηκα,ειμαι καινουργιος στην σελιδα,στην βουρβαχη ειναι στουντιο η μπουρδελο???
....στουντιο..
Συμφωνώ συναγωνιστή αλλά δεν μπορεί να τα έχει κανείς όλα... άσε που γούστα είναι αυτά το τι αρέσει και τι δεν αρέσει στον καθένα μας...Ναι αλλά απο εμφάνιση δεν λέει καθόλου...Ασε που έχει κλασική φάτσα αλβανίδας
kingoffuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η ευα δουλευει ακομα εκει?εμφανισιακα πως ειναι?ηλικια?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 61K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 24K