kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Tι ωρες ειναι?Μηπως ξερεις?Bριλλησου 57!Αυτό με την τεράστια πινακίδα!
Tι ωρες ειναι?Μηπως ξερεις?Bριλλησου 57!Αυτό με την τεράστια πινακίδα!
ειναι κλειστο για λιγο καιρο λογω προβληματων αλλα μαλλον θα ξανανοιξει μην ανησυχειτε!!
Στα πλαίσια της σημερινής περιπολίας αναφέρω ότι κατά ο εν λόγω οίκος αν(τ)οχής παραμένει εκτός λειτουργίας!Να και η αναγνωριστική περιπολος του bourdela.com
Αξιος!
Φίλε Ταρζάν δεν ΄ξέρω τι παίζει Βριλησσού, Λεμπέση ποτέ δεν βρήκα ανοιχτά αλλά απόσο θυμάμαι παίζει καλό υλικό Καρέα 30 (πολύ κοντά στην Βούρβαχη) αν σε βγάζει καλύτερα ο δρόμος σου...επιλαρχε μηπως(η και κανεις αλλος) ξερει ποια δουλευει σημερα βραδυ στην βριλισου 57??γιατι θα ειμαι εξω και για να παω απο εκει πρεπει να καψω ενα κουβα βενζινη.για αυτο προτιμουσα παντα την βουρβαχη.
αληθεια η ΛΕΜΠΕΣΗ τι εγινε?εκλεισε για παντα?
Παίδες μην κάνετε το λάθος για Καρέα 30. Πήγα προχθες και εμφανίστηκε τρελλό μπάζο ονόματι "Λολίτα" (ναι, κι εγώ είμαι ο Hulk Hogan) που δεν τη γαμούσα ούτε να με πλήρωναν. Και ήθελε και 60Ε!!
Τhanx για το report.. πάνω που ετοιμαζόμουν να πάμε με ενα φιλο που μόλις ήρθε απο επαρχία..
ναι την ειχα πετυχει!!με ειχε παρει η κυρα ειρηνη η τστσα και μου ειχε πει να παω να την παρω την μαρια γιατι ειναι αστερακι !!και ετσι πηγα ;) ;) ;)Πρός τους φίλους Warhol και Ταρζάν. Την Μαρία την Ουκρανέζα την πετύχατε στην Βούρβαχη 19 πρίν κλείσει? Μιλάμε για απίστευτο μοντέλο Έπαιξε για ένα διάστημα και Κεφαλληνίας. Μετά χάθηκαν τα ίχνη της >
να κοιταξει κυρα ειρηνη να ανοιξει παλι δικο της στουντιακι γιατι αναπολω την ακαμαντος!!!Για πολλοστή φορά είχε δίκιο η κυρα Ε... και ορθά και σωστά έπραξες
θα δειξει πανο!!προχτες μιλησα μαζι της και τιποτα ακομα!!!θα ανοίξει, θα ανοίξει ;)
ρε συ πανο αυτην την μαρια δεν την ξερω και δεν την εχω δει καθολου οσο καιρο πηγαινα βουρβαχη.τωρα τελευταια ξερεις που παιζει μπαλα?Πρός τους φίλους Warhol και Ταρζάν. Την Μαρία την Ουκρανέζα την πετύχατε στην Βούρβαχη 19 πρίν κλείσει? Μιλάμε για απίστευτο μοντέλο Έπαιξε για ένα διάστημα και Κεφαλληνίας. Μετά χάθηκαν τα ίχνη της >