Επισκέπτης
η βουραβαχη ειναι ο δρομος πισω ακριβως απο το club 22 στη βουλιαγμενης!!ειναι επισης ο δρομος που περνα καθετα την καλιροης,στο υψος του αμαζων!!!
Συναγωνιστή οι πληροφορίες έχουν ως εξήςΣτο studio αυτό παίζουν και μία Αγάπη και μία Αντζελα που έχουν αναφερθεί ονομαστικώς από προηγούμενους.
Εχει κανείς να αναφέρει κριτικές για αυτές τις δύο??????
για δωσε φψς στο θεμα των tips....και επισης βλεπω μονο μικρα βυζια να παιζουν εκει....κατι σε ποιο θηρια δεν εχει...?Σημερα ηταν η ΕΥΑ ,ΑΝ σας γουσταρει λιγακι τοτε........κολαση(δεχεται και TIPS)ΚΑΥΛΑ και αυτη!!!!!
αντε παλι...τα πιασες τα λεφτα σου....σημερα πηγα στη βουρβαχη το απογευματακι και πετυχα την ευα!!η κοπελλα δεν παιζεται!!βεβαια της ειπα οτο ξερω την κυρα ειρηνη και μου ειπε οτι της εχει πει για εμενα και ετσι ηταν ακομα πιο ζεστη!!αρχισε να ρωταει αν εχω γκομενα και οτι η ειρηνη της ειπε οτι ειμαι ομορφο παιδι και οτι εχει δικιο σε αυτο!!τελος παντων!στη πιπα ηταν απαιχτη!!βαθυ λαρυγκι,μου εγλεψε τα μπαλακια και γενικα ολο το σωμα!!στο γαμησι την ταλαιπωρησ αλιγο γιατι αργησα να χυσω και στο τελος μου λεει οτι την εσκισα και οτι νομιζε οτι δεν θα τελειωνα ποτε!!της ειπα αν κανει πρωκτικο και ειπε οχι και μαλιστα μου ειπε οτι θα την εσκιζα απο το κωλο και οτι γενικα πρωκτικο δεν κανει!!!!!!!!!ατυχια!!!!!!!παντως αν σας γουσταρει σας κανει τελειο γαμησι!!!!ΥΓ.και αλλη πελλατισα για το μαγαζι! ;) !
Συναγωνιστή θα έλεγα ότι έχεις απόλυτο δίκιο! Να μας ενημερώσεις σχετικά !!!πρεπει να εχει γυρισειμκαι η μαργαριτα!!μου φαινεται οτι πρεπει να κανονισω μια παρτουζα με ευα και μαργαριτα!!!επιβαλλεται!!!!
Μας βάζεις σε τριπάκι συνοδοιπόρε!!!!!!!!!!ειχα πει οτι δεν θα ξαναεγραφα αλλα ας ενημερωσω το φιλο!!η μαργαριτα που ειναι και προσωπικη μου αδυναμια εχει γυρισει!!οντως ειναι τουμπανο,πολυ δυνατο κομματι και οποτε ειναι στην βουρβαχη θα την τουλαχιστον 3 φορες την ιδια μερα!!συνηθως δουλευει πεμπτη στη βουρβαχη!!!
φιλε warhol...οταν εννοεις τουμπανο....?ειχα πει οτι δεν θα ξαναεγραφα αλλα ας ενημερωσω το φιλο!!η μαργαριτα που ειναι και προσωπικη μου αδυναμια εχει γυρισει!!οντως ειναι τουμπανο,πολυ δυνατο κομματι και οποτε ειναι στην βουρβαχη θα την τουλαχιστον 3 φορες την ιδια μερα!!συνηθως δουλευει πεμπτη στη βουρβαχη!!!