kingoffuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τελικα ειναι οριστικο το κλεισιμο του στουντιο αυτου?μηπως ξερει κανεις τιποτα...?
μιλησα με την ειρηνη και μου ειπε οτι εκλεισε τελεσιδικα!!
ʽΑΝΟΙΞΕ ΑΝΟΙΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕ η βουρβαχη
σαββατο βραδυ και ηταν η αλεξαντρα,τσατσα πρωτη φορα την ειδα,μαλλον πρεπει να αλλαξε "διευθυνση".
ρωτωντας την αλεξαντρα μου ειπε για νεες κοπελλες εδω.
ΑΝΟΙΞΕΕΕΕΕΕΕΕ
καινούργια είδα χτες συναγωνιστή, αλλά φαινόταν πολύ καλή και τσαχπίνα ! Δεν την τσέκαρα μέσα στο δωμάτιο γιατί είχα βιατικές υποχρεώσεις.. αλλά θα επανέλθω με περισσότερα στοιχεία μετά τον σχετικό έλεγχο !τελικα ποιες κοπελες θα ειναι εκει πλεον?οι παλιες η θα ερθουν καινουργιες?ρε warhol εσυ που πηγες τι ειδες και τι εμαθες?γενικα οποιος ξερει κατι ας πει...
όπως πάντα πολύ καλά ενημερωμένος ο συναγωνιστής!! την τσατσά, όπως και την πουτάνα δεν τις έχω ματαδεί στην Βούρβαχη.πο πληροφοριες μου λενε οτι το μαγαζι στην βουρβαχη αλλαξα διευθυνση,δεν το εχει πια η ναταλια που εχει και την βριλλησου 56!!
Thanks για το info warhol. Θα το δοκιμάσω. Όταν λες βενζινάδικο εννοείς αυτό που είναι δίπλα σε ένα σχολείο στο τέλος της αχαρνών;απλα δεν ειμαι παρτακιας πανο!!!να σου πω την αληθεια ομως διαβασα ενα σχολιο καποιου αλλου χρηστη για εμενα και μετανιωσα που μοιραστηκα αυτη την πληροφορια!!
καθως πας προς ομονοια στο αριστερο σου χερι ειναι ενα βενζιναδικο!!διπλα ακριβως ειναι το καινουργιο στουντιο!!αριθμο δεν θυμαμαι!!ΥΓ.τελευταια πληροφορια ποτ δινω!!δεν ειμαι και μαλακας να λεω πληροφοριες και να ερχονται καποιοι μετα και να παιρνουν 1 προτσαη απο μηνυματα μου και να μου την λενε!!
Σήμερα το βράδυ 9.45 η Βούρβαχη κλειστή. >
ʼραγε είναι τυχαίο γεγονός ή άρχισαν πάλι τα προβλήματα? Τι θα γίνει, θα το αφήσουν αυτό το μαγαζί να ορθοποδήσει?