curiouskatze3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
είναι καθαρά αυτά τα κορίτσια; Δηλαδή, δεν θέλω να πάθω καμία μόλυνση.
Σ αυτο το στουντιο ολα τα προσεχουν δε εχει υπαρξει ποτε θεμα με κοπελες και πολυ κσλος ο χωρος ανετα παςείναι καθαρά αυτά τα κορίτσια; Δηλαδή, δεν θέλω να πάθω καμία μόλυνση.
Εννοειται το σερβις κοιταμε πρωτα! Ο χωρος δεν αρκει...Θα συμφωνήσω έχοντας πάει αρκετές φορές πολύ καλός χώρος και καθαρός.Η μόνη συμβουλή που θα σου έδινα είναι να προσέχεις τις λατινες τους γιατί έχω φάει κάτι ξεγυρισμενες φολες από εκει
Ναι είναι ακόμαΗ μαραια ξέρουμε αν δουλεύει ακόμα στην αλυσίδα?
Ωραίο πρώτο μήνυμα στο φόρουμ τυπε.είναι καθαρά αυτά τα κορίτσια; Δηλαδή, δεν θέλω να πάθω καμία μόλυνση.
είναι καθαρά αυτά τα κορίτσια; Δηλαδή, δεν θέλω να πάθω καμία μόλυνση.
Απίστευτη φατσαρα η Κaty και απίστευτη κορμαρα και ποδαρες , επίσης όποιους γουσταρε και έπαιζε χημεία στο δωμα έπαιζε και φουλ γλωσσοφιλα η καυλα , 2 απ τα κορυφαία κορμια που πέρασαν απ το Delux και χάρηκα γαμησια που δεν θα τα ξεχάσω ήταν η Katy και η Leanna Sweet η πορνοσταρ .....Συμφωνώ για Κατυ. Άμα γουστάρε τα έδινε όλα.
Υπεροχη η katy..πραγματικα υπεροχη σε ολα της, απ τις καλυτερες μου επιλογες!Απίστευτη φατσαρα η Κaty και απίστευτη κορμαρα και ποδαρες , επίσης όποιους γουσταρε και έπαιζε χημεία στο δωμα έπαιζε και φουλ γλωσσοφιλα η καυλα , 2 απ τα κορυφαία κορμια που πέρασαν απ το Delux και χάρηκα γαμησια που δεν θα τα ξεχάσω ήταν η Katy και η Leanna Sweet η πορνοσταρ .....
Πραγματικά με ένα απλό 100ρι έρειξα ένα απ τα πιο καυλερα γαμησια που έχω κάνει με πορνοσταρ και που εχω να θυμαμαι στη πορνοκαριερα μου , petit καυλακι η Leanna και είχα ρίξει και πολλά χυσιματα για παρτη της σε εφηβικη ηλικια με το απίθανο κωλαρι που ειχε και της το σκιζανε , πρέπει να ξαναδω φωτός και την κριτική μου να ξανακαυλωσω και να ρίξω και μια ακομα πηχτή για παρτη της .....
Ο,τι καλυτερο ηταν η Katy ! Υπεροχη σε ολα της γλυκια σεξυ ανθρωπινη..τα παντα ολα περασα υπεροχα μαζι της!Παιδιά, φέρτε πίσω την Katy . . . Ήταν η καλύτερη για μένα
Εγω λεω οχι πισω..να αλλαξε η κοπελα σελιδα στη ζωη της...και να ναι καλα! Κι εμας να μας μεινει μια σεξυ γλυκια αναμνηση.Ο,τι καλυτερο ηταν η Katy ! Υπεροχη σε ολα της γλυκια σεξυ ανθρωπινη..τα παντα ολα περασα υπεροχα μαζι της!
Πολύ ώριμο και ωραίο σχόλιο φίλε ,ήταν οντως το κορίτσι απιστευτοΕγω λεω οχι πισω..να αλλαξε η κοπελα σελιδα στη ζωη της...και να ναι καλα! Κι εμας να μας μεινει μια σεξυ γλυκια αναμνηση.
Αμαντα θα περάσεις καλά αν σου αρέσουν οι νταρντανες γυναίκες, με μένα τουλάχιστον ήταν ζεστή στο κρεβάτι και πρόθυμη να με ικανοποιήσει . Το τσιμπούκι της είναι επίσης αξιόλογο. Για Αλέξα δε γνωρίζωΓνώμη κανείς για Αλέξα και Αμάντα?
όπως είπε κι ο άλλος συνάδελφος, η Αμάντα πολύ σωματώδης, όχι πιτσιρίκα αλλά θερμή και με πολύ καλή διάθεση. Πάει καιρός βέβαια που τη γνώρισα.Γνώμη κανείς για Αλέξα και Αμάντα?