Ahortagos141
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2018
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
Θα απαντησει κανεις περι Katyς ?
Ξέρουμε ότι εργάζεται πλέον ως κομμώτρια μικρών ζώων. Ήθελε να σταματήσει να εκδίδεται.Παιζει να επιστρεψει η οριστικα τελος;ξερουμε τιποτα;
Ξέρουμε ότι εργάζεται πλέον ως κομμώτρια μικρών ζώων. Ήθελε να σταματήσει να εκδίδεται.
Ελπίζω οι διαχειριστές να επιτρέψουν να συντηρήσουμε τουλαχιστον την ανάμνησή της.
έχεις γράψει καμιά κριτική για να πάρουμε καμιά ιδέα;Είχα τη χειρότερη εμπειρία μου με τη Βικτώρια
είναι απλώς ένας κλέφτης. έφυγε από το δωμάτιο πριν τελειώσω και ισχυρίστηκε ότι τελείωσα. με έκανε πολύ νευρικό. Πλήρωσα 50 ευρώ για τίποτα. Δεν την προτείνω ποτέ.έχεις γράψει καμιά κριτική για να πάρουμε καμιά ιδέα;
Γιατί όχι τίποτα άλλο, την έχω στα υπόψη.
ευχαριστούμε για το σχόλιο.είναι απλώς ένας κλέφτης. έφυγε από το δωμάτιο πριν τελειώσω και ισχυρίστηκε ότι τελείωσα. με έκανε πολύ νευρικό. Πλήρωσα 50 ευρώ για τίποτα. Δεν την προτείνω ποτέ.
Έχω γράψει πολλά σχόλια για αυτήν στο greece-ladies/*****. Ωστόσο, αυτά τα καθάρματα δεν εγκρίνουν τα αρνητικά σχόλια και τα χαμηλά ποσοστά. στην πραγματικότητα σε απαγορεύουν ακόμη και.ευχαριστούμε για το σχόλιο.
Οι αρνητικές κριτικές είναι πολύ χρήσιμες γιατί μας προστατεύουν από τις φόλες. Όχι τίποτα άλλο, το σπορ είναι πολύ ακριβό για όσους δεν φυσάμε το χρήμα - κι είναι κρίμα να πετάμε 50ευρα στον κουβά.
Την έχω πατήσει με παρόμοιο τρόπο σε άλλο μαγαζί. Πλήρωσα πρόγραμμα μισής ώρας κι η νεαρά, με το που τελείωσα στο τέταρτο, μου κούνησε μαντηλάκι καλαματιανό. 50ευρο μου έφαγε κι εμένα.
Απορώ με τέτοιες κοπέλες. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, δεν θα τις πάρουν είδηση και στο τέλος δεν θα πατάει κανείς;
πράγματι. Κι εγώ έχω γράψει αρνητικά σχόλια στο συγκεκριμένο σάιτ για 2-3 φόλες που έχω φάει - και μάλιστα διατυπωμένα με μάλλον κόσμιο τρόπο - και δεν μου τα έχουν εγκρίνει.Έχω γράψει πολλά σχόλια για αυτήν στο greece-ladies/*****. Ωστόσο, αυτά τα καθάρματα δεν εγκρίνουν τα αρνητικά σχόλια και τα χαμηλά ποσοστά. στην πραγματικότητα σε απαγορεύουν ακόμη και.
Δεν θα την ξαναβρείς γιατί δεν ασχολείται πια τύπεΡΕ ΜΆΓΚΕΣ ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΏ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΆΝΝΑ ΜΑΡΊΑ ΠΟΥ ΔΟΎΛΕΥΕ ΚΑΠΟΤΕ ,, ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ ΧΡΌΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΆ
Την γνωρίζεις αγορίνα??Δεν θα την ξαναβρείς γιατί δεν ασχολείται πια τύπε
Όταν ήταν εν δράσει,το είχε πει πως θα σταματήσει οριστικάΤην γνωρίζεις αγορίνα??
Αυτό το γνωρίζω και μου είχε πει να ανταλλάξουμε κινητά αλλά δεν έγινε ποτέ και την έχασα , και μου τι είχε τονίσει μην χαθούμε για αυτό και την ψάχνωΌταν ήταν εν δράσει,το είχε πει πως θα σταματήσει οριστικά
ΡΕ ΜΆΓΚΕΣ ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΏ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΆΝΝΑ ΜΑΡΊΑ ΠΟΥ ΔΟΎΛΕΥΕ ΚΑΠΟΤΕ ,, ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ ΧΡΌΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΆ
Αν όντως δεν ήθελε να χαθείτε, θα είχατε ανταλλάξει κινητά κατευθείαν.Αυτό το γνωρίζω και μου είχε πει να ανταλλάξουμε κινητά αλλά δεν έγινε ποτέ και την έχασα , και μου τι είχε τονίσει μην χαθούμε για αυτό και την ψάχνω
Καλά τα λες αδερφέΑν όντως δεν ήθελε να χαθείτε, θα είχατε ανταλλάξει κινητά κατευθείαν.
Προχωρα παρακάτω καψουρη, υπάρχουν πολλές Άννα Μαρίες εκεί έξω να ασχοληθείς
ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΊΣσωστά δεν μπορείς να την βρεις γιατί έχει σταματήσει το άθλημα εδώ και χρόνια. Μην γράφεις κεφαλαία μας τύφλωσες...
Παρακαλώ @Studio Deluxe επικοινωνήστε και διορθώστε το συγκεκριμένο πρόβλημα!Κάτσε υπάρχει ιστότοπος με πρόγραμμα που να δουλεύει; Το Deluxe έχει ιστότοπο, αλλά στο Κορίτσια/Βάρδιες φορτώνει ένα 404 error.