Νέα

Studio 40 (Σπύρου Πάτση 40)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 188K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
γιατι οταν τ αλλα στουντιο το χρεωνουν 80???
δεν τιθεται θεμα για το 10αρικο,απλα απο περιεργεια ρωταω..

Καλησπερα :)  Δες το pm σου :)

Ειναι στα 90 καθως ετσι ηταν εξαρχης, αν βεβαια καποιος ενδεχομενως δεν εχει μπορει να ερθει σε συνενοηση με την υπηρεσια και εφοσον συμφωνει και η κοπελα να περασει στο δωματιο χωρις να υπαρξει προβλημα :)

Επισκέπτης
Καλησπερα :)  Δες το pm σου :)

Ειναι στα 90 καθως ετσι ηταν εξαρχης, αν βεβαια καποιος ενδεχομενως δεν εχει μπορει να ερθει σε συνενοηση με την υπηρεσια και εφοσον συμφωνει και η κοπελα να περασει στο δωματιο χωρις να υπαρξει προβλημα :)
το ειδα & σου απαντησα να δημοσιευσεις εδω οτι μου εγραψες..
το ζητουμενο ειναι να περνανε καλα οι παιχτες μεσα σε λογικα πλαισια & εσεις να βγαζετε τα χρηματα που θελετε..
ολα τα παραπανω μεσα στα πλαισια του εντονου ανταγωνισμου που εχει αναπτυχθει στην περιοχη..
οταν στην κασσανδρας το ακα ειναι στα 80,εσεις δεν μπορειτε να ζητατε 90,εκτος αν οι κοπελλες σας κανουν τιποτε μυστικα κολπα που ακομη δεν εχουν ανακαλυψει οι υπολοιπες..

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
το ειδα & σου απαντησα να δημοσιευσεις εδω οτι μου εγραψες..
το ζητουμενο ειναι να περνανε καλα οι παιχτες μεσα σε λογικα πλαισια & εσεις να βγαζετε τα χρηματα που θελετε..
ολα τα παραπανω μεσα στα πλαισια του εντονου ανταγωνισμου που εχει αναπτυχθει στην περιοχη..
οταν στην κασσανδρας το ακα ειναι στα 80,εσεις δεν μπορειτε να ζητατε 90,εκτος αν οι κοπελλες σας κανουν τιποτε μυστικα κολπα που ακομη δεν εχουν ανακαλυψει οι υπολοιπες..

Ηδη το ειχα γραψει με το που σου απαντησα ;)

Το κυριο ζητουμενο σαφως και ειναι το να περνανε καλα οσοι ερχονται ενω ταυτοχρονα υπαρχει και το αντιστοιχο κερδος για εμας ως επιχειρηση. Ειναι αλυσιδα ;)

Η περιοχη οντως ειναι ανταγωνιστικη, υπαρχουν πολλα στουντιο και παρα πολλες επιλογες απο κοπελες για τους πελατες να διαλεξουν, κατι που ωφελει ολους οχι μονο τις επιχειρησεις.

Μυστικα κολπα δεν γνωριζουν οι κοπελες μας, οπως φανταζομαι δεν γνωριζουν και οι κοπελες των αλλων στουντιο αλλιως ειμαστε χαμενοι ολοι απο χερι  :cheesy: :cheesy:

Θα φροντισω να ενημερωσω την υπευθυνη του στουντιο για το συγκεκριμενο θεμα, οπως ειπες δεν ειναι τα 10 ευρω αλλα οι πελατες που τα δινουν τα βγαζουν πολυ πιο δυσκολα απο εμας που τα εισπρατουμε και ακομα και ετσι καμια πλευρα δεν "χανει" ;) :)

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
..Με τον επαγγελματισμό που δείχνετε πάντως.. η διαφορά των 10 ευρώ πραγματικά έχει ενα value, αλλα παντα να θυμόμαστε ότι είναι ελάχιστοι εκείνοι πυ πιθανόν να μην τους νοιάζει το 80 ή το 90 και ακόμα περισσότεροι εκείνοι που πιθανόν κοιτα΄νε και το 70 και το 60.... και το 10 ευρω να χει πολύυυυυυυυ μεγάλη σημασία...... :sunglasses:

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
..Με τον επαγγελματισμό που δείχνετε πάντως.. η διαφορά των 10 ευρώ πραγματικά έχει ενα value, αλλα παντα να θυμόμαστε ότι είναι ελάχιστοι εκείνοι πυ πιθανόν να μην τους νοιάζει το 80 ή το 90 και ακόμα περισσότεροι εκείνοι που πιθανόν κοιτα΄νε και το 70 και το 60.... και το 10 ευρω να χει πολύυυυυυυυ μεγάλη σημασία...... :sunglasses:

Εφοσον η αγορα ειναι τετοια που επιτρεπει για καλυτερες τιμες στους πελατες χωρις να υπαρχει "ζημια" απο τη μερια μας, ειναι κατι το οποιο θα βοηθησει ενδεχομενως. :)

Στο στουντιο μεχρι τις 8 το πρωι θα βρισκεται η Αμαντα  :-* :-*

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Καλημερα :)

Στην πρωινη βαρδια στο στουντιο θα βρισκεται η Τζεσικα  :-* :-*

LEON79

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
0
ΧΘΕΣ 16/09 παω κατα τις 10.30 μμ στην απογευματινη βαρδια να δω την Τζεσικα

με το που μπαινω, περιμεναν ηδη 3 ατομα, η τσατσα κτυπαει τη πορτα στη κοπελλα 'ελα κοριτσι μου΄
δεν ξερω ποση ωρα ηταν μεσα η κοπελλα αλλα εινια ανεπιτρεπτο για studio.
Σε δεκα λεπτα παλι δευτερη φορα ελα Τζεσικα τελειωνε, με επιμονο τονο
Αυτα να γινονται στο Μεταξι το καταλαβαινω αλλα σε στουωτιο? Τοτε γιατι να σκαμε 50?
Επειδη νομιζω δεν ειναι πολιτικη του μαγαζιου αλλα βιτσιο της τσατσας, νομιζω οτι δεν η τσατσογρια ταιριαζει σε περιβαλλον  στουντιο
Φυσικα και δεν περασα γιατι δεν ηθελα να μου συμβει το ιδιο
Ισως αλλη φορα με αλλη τσατσα

Καλημερα :)

Στην πρωινη βαρδια στο στουντιο θα βρισκεται η Τζεσικα  :-* :-*

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Μιας και το ανεφερε ο Leon79 να πω και εγω το απίστευτο σκηνικο που ειδα!

Ηταν σάββατο αν θυμάμαι καλά. Γύρω στις 22:40 μπαινω μέσα και κάθομαι στο σαλόνι. Η υπηρεσία με έβαλε να κάτσω και περίμενα να δω την jesica! Μετά απο 2-3 λεπτά ακούω την τσατσά να περιφέρετε βαριανασαίνοντας πάνω κάτω συνέχεια. Προσπάθησε να μου πιάσει κουβέντα αλλα δεν το συνέχισε και πολύ. Εκεί αρχίζει λοιπόν το όλο σκηνικό, η συγκεκριμένη τσατσά δεν είναι μόνο αγενής αλλα είναι και εφευρετική. Το πόσους διαφορετικούς τρόπους έχει να κάνει αισθητή την παρουσία της δεν λέγετε. Άρχισε να φωνάζει την κοπέλα η οποία ήταν στο δωμάτιο με άλλον, η οποία φυσικά δεν έβγαινε και καλά έκανε. Μετά πάει και χτυπάει την πόρτα, πάει έξω απο την πόρτα και σηκώνει την παντόφλα της και την πετάει κάτω με δύναμη για να ακουστεί. Εγώ έχω μείνει μαλάκας και παραμένω μόνο και μόνο για να δω που θα το πάει. Εν συνεχεία άρχισε να περπατάει κυριολεκτικά σέρνοντας τις παντόφλες τις στο πάτωμα για να κάνουν πάλι φασαρια. Έπειρα χτυπησε την πόρτα ΞΑΝΑ 2 φορες φωνάζοντας την κοπέλα δυνατά.

Έπειτα ενω βγήκε η κοπέλα και μιας και είχε πάει 22:55 έφυγα διότι απο όσο έμαθα στο μαγαζί η βάρδια ήταν μέχρι της 23:00 (εγω νόμιζα μεχρι 00:00). Στην πόρτα η υπηρεσία προσπαθούσε να με κρατήσει λέγοντας μου οτι είναι καλή κτλ κτλ. Εγω της απάντησα οτι αφου είναι 22:55 τελειώνει η βάρδια της κοπέλας και δεν έχει νοημα να μπω και μου υποσχόταν πως θα είναι υπομονετική μαζί μου η κοπέλα και με κέφι κτλ κτλ. Φεύγωντας είδα την μιρέλα να περιμένει ηδη στο αμάξι της απ'έξω

Με τέτοια συμπεριφορά και το τοπ ονομα να φέρετε εμένα δεν με βλέπετε στο μαγαζί σας. Τουλάχιστον με αυτήν την τσατσά.

Καταλάβετε επιτέλους όλες εσείς οτι όταν τα κάνετε αυτά σε άλλους τότε εμείς μπαίνουμε στην θέση του πελάτη που είναι ηδη στο δωματιο!

Να πω πως η τσατσά ήταν μια κοντή με κοντό ξανθό (μάλλον) μαλι.

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Καλησπερα :)

Καλα κανετε και τα αναφερετε αυτα τα περιστατικα γιατι πολλες φορες και εμεις δεν ξερουμε τι ακριβως γινεται στο στουντιο και ακουμε παραπονα και δεν ξερουμε πως να τα αντιμετωπισουμε  ;)

Η συγκεκριμενη υπηρεσια ηταν και τις δυο φορες ιδια?

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Στο στουντιο αυτη τη στιγμη βρισκεται η Αμαντα  :-* :-*

MHXAN

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Πραγματι αυτη η τσατσα ειναι αγενεστατη και σπαστικια.
Και μην διαβαζω μαλακιες οτι να μας τα λετε για να τα ξερουμε, γιατι αυτα τα κολπα ειναι πολιτικη του στουντιο.
Αφηστε τα σαπια. Ειναι απλο. Πεστε στην κυρια να αφησει τις εξυπναδες... ;)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Και μην διαβαζω μαλακιες οτι να μας τα λετε για να τα ξερουμε, γιατι αυτα τα κολπα ειναι πολιτικη του στουντιο.
Αφηστε τα σαπια. Ειναι απλο. Πεστε στην κυρια να αφησει τις εξυπναδες... ;) να πάει σπίτι της!

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Αφηστε τα σαπια. Ειναι απλο. Πεστε στην κυρια να αφησει τις εξυπναδες... ;)

Αν ηταν πολιτικη του στουντιο τοτε δεν θα ερχοταν ουτε ενας ;)

Υπαρχουν φορες που οντως εχει γινει αυτο, και προφανως δεν το αμφισβητω, αλλα συνηθως γινεται οταν ενας πελατης περασει με το απλο προγραμμα και κατσει μεσα πανω απο 30-40 λεπτα.

Σε αυτες τις περιπτωσεις δεν ειναι δυνατον να γινει κατι αλλο, καθως η κοπελα δεν μπορει να κατσει στο δωματιο για τοσο πολυ στο απλο προγραμμα, ειναι λογικο πιστευω ;)

Εχουμε ενημερωσει την συγκεκριμενη υπηρεσια για το περιστατικο :)

Οπως εσεις εχετε δικιο για το γεγονος οτι μπαινετε στην θεση του πελατη που ειναι μεσα στο δωματιο εκεινη τη στιγμη, υπαρχει ομως και η πλευρα που ειπα παραπανω, που δυστυχως το συνανταμε πολλες φορες απο πελατες.

Δεν ηταν και δεν θα γινει ποτε κατι τετοιο πολιτικη του στουντιο. Δεν αποφασιζουμε αν θα διωξουμε μια υπηρεσια ετσι απλα, σαφως και ειναι κατι που δεν πρεπει να ξαναγινει, αλλα δεν θα παει και σπιτι της ;) Οσο δυσκολο ειναι να βρει ενα στουντιο μια καλη κοπελα αλλο τοσο ειναι και το να εχει μια υπηρεσια που θα το δουλευει οπως πρεπει, διορθωνοντας την οποια λαθος συμπεριφορα σε τετοια περιστατικα. :)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπερα :)

Δεν υποχρεωνονται να κανουν φορολογικη δηλωση, οσα λεφτα και αν βγαζουν. Τα μαγαζια που εχουν αδεια απο τον δημο της περιοχης τους και εχουν και ταμειακη μηχανη, υποκεινται στην φορολογια και ειναι υποχρεωμενα να κοβουν αποδειξεις.

Η ασφαλιση ειναι απο το Ικα με την αντιστοιχη χρεωση καθε μηνα για οσες εχουν τον χαρακτηρισμο και εργαζονται νομιμα. :)

Δηλαδή οι πουτάνες είναι όπως οι εφοπλιστές; Με τη διαφορά οτι αυτοί μόνιμα μας πηδάνε!!!
Τότε γιατί δεν έχω πάρει ποτέ απόδειξη;  :2funny: :2funny: :2funny:

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Μια αλλαγη στο προγραμμα για αυριο :

Το πρωι θα βρισκεται η Εβιτα η οποια επεστρεψε :)

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Δηλαδή οι πουτάνες είναι όπως οι εφοπλιστές; Με τη διαφορά οτι αυτοί μόνιμα μας πηδάνε!!!
Τότε γιατί δεν έχω πάρει ποτέ απόδειξη;  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny:

Ισως οι εφοπλιστες δεν κοβουν για παροχη υπηρεσιων, γιατι  το βρισκουν ως διασκεδαση και δεν το φορολογουν  :2funny: :cheesy:

Επισκέπτης
εχω αναφερει στο παρελθον την αγενη συμπεριφορα που εχω αντιμετωπισει στο μαγαζι..
μπηκα,ειδα την κοπελλα,ακουσα το προγραμμα & αποχωρησα ευχαριστωντας & καληνυχτιζοντας..
η υπηρεσια με αρχισε στον εξαψαλμο γιατι δεν περασα..
δεν απαντησα για να μην χαλαστω..
εξυπακουεται οτι δεν εχω ξαναπατησει απο τοτε..
σημερα διαβαζω μια απο τα ιδια..
καλα το πατε..

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Ειναι υποχρεωτικο οταν επισκευτεις ενα στουντιο να να πας και στο δωματιο ?  Δεν νομιζω...... Λιγος σεβασμος στον πελατη δεν βλαπτει.

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
εχω αναφερει στο παρελθον την αγενη συμπεριφορα που εχω αντιμετωπισει στο μαγαζι..
μπηκα,ειδα την κοπελλα,ακουσα το προγραμμα & αποχωρησα ευχαριστωντας & καληνυχτιζοντας..
η υπηρεσια με αρχισε στον εξαψαλμο γιατι δεν περασα..
δεν απαντησα για να μην χαλαστω..
εξυπακουεται οτι δεν εχω ξαναπατησει απο τοτε..
σημερα διαβαζω μια απο τα ιδια..
καλα το πατε..

:- Ειπωθηκε κατι ασχημο ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom