Επισκέπτης
γιατι οταν τ αλλα στουντιο το χρεωνουν 80???Καλησπερα
Το ελευθερο στοματικο κοστιζει 90 ευρω
δεν τιθεται θεμα για το 10αρικο,απλα απο περιεργεια ρωταω..
γιατι οταν τ αλλα στουντιο το χρεωνουν 80???Καλησπερα
Το ελευθερο στοματικο κοστιζει 90 ευρω
γιατι οταν τ αλλα στουντιο το χρεωνουν 80???
δεν τιθεται θεμα για το 10αρικο,απλα απο περιεργεια ρωταω..
το ειδα & σου απαντησα να δημοσιευσεις εδω οτι μου εγραψες..Καλησπερα Δες το pm σου
Ειναι στα 90 καθως ετσι ηταν εξαρχης, αν βεβαια καποιος ενδεχομενως δεν εχει μπορει να ερθει σε συνενοηση με την υπηρεσια και εφοσον συμφωνει και η κοπελα να περασει στο δωματιο χωρις να υπαρξει προβλημα
το ειδα & σου απαντησα να δημοσιευσεις εδω οτι μου εγραψες..
το ζητουμενο ειναι να περνανε καλα οι παιχτες μεσα σε λογικα πλαισια & εσεις να βγαζετε τα χρηματα που θελετε..
ολα τα παραπανω μεσα στα πλαισια του εντονου ανταγωνισμου που εχει αναπτυχθει στην περιοχη..
οταν στην κασσανδρας το ακα ειναι στα 80,εσεις δεν μπορειτε να ζητατε 90,εκτος αν οι κοπελλες σας κανουν τιποτε μυστικα κολπα που ακομη δεν εχουν ανακαλυψει οι υπολοιπες..
..Με τον επαγγελματισμό που δείχνετε πάντως.. η διαφορά των 10 ευρώ πραγματικά έχει ενα value, αλλα παντα να θυμόμαστε ότι είναι ελάχιστοι εκείνοι πυ πιθανόν να μην τους νοιάζει το 80 ή το 90 και ακόμα περισσότεροι εκείνοι που πιθανόν κοιτα΄νε και το 70 και το 60.... και το 10 ευρω να χει πολύυυυυυυυ μεγάλη σημασία......
Πραγματι αυτη η τσατσα ειναι αγενεστατη και σπαστικια.
Και μην διαβαζω μαλακιες οτι να μας τα λετε για να τα ξερουμε, γιατι αυτα τα κολπα ειναι πολιτικη του στουντιο.
Αφηστε τα σαπια. Ειναι απλο.Πεστε στην κυρια να αφησει τις εξυπναδες... ;)να πάει σπίτι της!
Πραγματι αυτη η τσατσα ειναι αγενεστατη και σπαστικια.
Και μην διαβαζω μαλακιες οτι να μας τα λετε για να τα ξερουμε, γιατι αυτα τα κολπα ειναι πολιτικη του στουντιο.
Αφηστε τα σαπια. Ειναι απλο. Πεστε στην κυρια να αφησει τις εξυπναδες... ;)
Καλησπερα
Δεν υποχρεωνονται να κανουν φορολογικη δηλωση, οσα λεφτα και αν βγαζουν. Τα μαγαζια που εχουν αδεια απο τον δημο της περιοχης τους και εχουν και ταμειακη μηχανη, υποκεινται στην φορολογια και ειναι υποχρεωμενα να κοβουν αποδειξεις.
Η ασφαλιση ειναι απο το Ικα με την αντιστοιχη χρεωση καθε μηνα για οσες εχουν τον χαρακτηρισμο και εργαζονται νομιμα.
Δηλαδή οι πουτάνες είναι όπως οι εφοπλιστές; Με τη διαφορά οτι αυτοί μόνιμα μας πηδάνε!!!
Τότε γιατί δεν έχω πάρει ποτέ απόδειξη;
εχω αναφερει στο παρελθον την αγενη συμπεριφορα που εχω αντιμετωπισει στο μαγαζι..
μπηκα,ειδα την κοπελλα,ακουσα το προγραμμα & αποχωρησα ευχαριστωντας & καληνυχτιζοντας..
η υπηρεσια με αρχισε στον εξαψαλμο γιατι δεν περασα..
δεν απαντησα για να μην χαλαστω..
εξυπακουεται οτι δεν εχω ξαναπατησει απο τοτε..
σημερα διαβαζω μια απο τα ιδια..
καλα το πατε..