LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
όχι καλέ, μερικά εδάφια του έψαλαν απ την Καινή Διαθήκη:- Ειπωθηκε κατι ασχημο ?
όχι καλέ, μερικά εδάφια του έψαλαν απ την Καινή Διαθήκη:- Ειπωθηκε κατι ασχημο ?
Ειναι υποχρεωτικο οταν επισκευτεις ενα στουντιο να να πας και στο δωματιο ? Δεν νομιζω...... Λιγος σεβασμος στον πελατη δεν βλαπτει.
τυπικη αντιδραση υπηρεσιας μεταξουργειου..:- Ειπωθηκε κατι ασχημο ?
τυπικη αντιδραση υπηρεσιας μεταξουργειου..
μουρμουρα σε ασχημο τονο γιατι υποχρεωθηκε με την παρουσια μου να πει το ποιημα..
εχει περασει κανας χρονος..
δεν εχει νοημα πλεον..
απλα δεν ξαναπατησα στο μαγαζι & ουτε προκειται να το κανω..
οπως μου την εχει σπασει το σκουπακι της κυρα λιτσας ενα πραγμα & εχω κανει delete την αλυσιδα της κασσανδρας..
καποιοι ειμαστε πολυ μαλακες & απαιτουμαι να μας σεβονται κατ ελαχιστον οσο σεβομαστε & εμεις τις κυριες που εργαζονται..
ειτε σαν υπηρεσιες,ειτε σαν τανες..
Ευχαριστω................. Αλλα τα σπασμενα του προηγουμενου ποτε δεν πρεπει να τα πληρωνει ο επομενος.Οχι βεβαια, σαφως και δεν ειναι υποχρεωτικο. Σεβομαστε τους πελατες και γιαυτο και ακουμε και τα καλα και τα ασχημα ;)
Η υπηρεσια εχει ενημερωθει για τα σχολια που εχουν γινει. Ελπιζω στο μελλον να μην υπαρξει αντιστοιχη συμπεριφορα, δεν ωφελει κανεναν και το κακο ειναι αμφιδρομο ;)
Απλα υπαρχουν και φορες που ισως ειναι εκνευρισμενη απο προηγουμενο περιστατικο και τυχαινει να "ξεσπασει" σε λαθος στιγμη στον λαθος ανθρωπο, οχι οτι φταιει καποιος πελατης για αυτο, αλλα οταν εχεις να κανεις με ανθρωπους αυτα συμβαινουν. Το θεμα ειναι να μην συμβαινουν συχνα και αν ειναι δυνατον ποτε, γιαυτο και ενημερωσα την ιδια προσωπικα για το θεμα
Ευχαριστω................. Αλλα τα σπασμενα του προηγουμενου ποτε δεν πρεπει να τα πληρωνει ο επομενος.
Ο.Κ. καμια παρεξηγηση απλα το ειπα γιατι το εχω συναντησει και εγω στο συγκεκριμενο μαγαζι.Οχι βεβαια, αλλα συνηθως οταν ο προηγουμενος εχει φυγει, η υπηρεσια η η κοπελα "μενουν" με τα νευρα και τυχαινει να φερθουν ασχημα σε καποιον αλλο πελατη, χωρις να υπαρχει προθεση για κατι τετοιο. ( Γιατι αν υπηρχε θα υπηρχε προς ολους τους πελατες, κατι το οποιο δεν συνεβη αλλα και δεν συμβαινει γενικοτερα - οχι μονο σε εμας αλλα σε ολα τα μαγαζια θελω να πιστευω )
Το βραδι στο στουντιο και μεχρι τις 8 το πρωι θα βρισκεται η Ιζαμπελα :-* :-*
καλή η Ιζαμπέλα, αλλά ξέρουμε αν και πότε η Λουίζα θα επιστρέψει;Το βραδι στο στουντιο και μεχρι τις 8 το πρωι θα βρισκεται η Ιζαμπελα :-* :-*
Ωραια η ιζαμπελλα! Πολυ ωραιο προσωπο και αδύνατο κορμι με περιφέρεια. Ψηλή μου φάνηκε.
Όλα καλά μέχρι εδώ. Η υπηρεσία η ίδια που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου. Μια διόρθωση, είναι καροτομαλούσα και όχι ξανθιά. Με το ίδιο σπαστικό στυλάκι παλι πάνω-κάτω συνέχεια, αφου το παιδί που ήμασταν μαζί αναρωτιόταν εαν επρόκειτο να γεννήσει. Άνοιξε την πορτα και αυτο είναι όλο. Το τηλ του χορταρέα δυστηχώς δεν το είχα στο κινητό οπότε περίμενα την κοπέλα να βγεί απο το δωμάτιο για να δω πια είναι! Κατά την αποχώρηση μας φάνηκε πως ξενέρωσε.
Δεν βλέπω τα πράγματα να άλλαξαν και πολύ! ;)
καλή η Ιζαμπέλα, αλλά ξέρουμε αν και πότε η Λουίζα θα επιστρέψει;
Μερικες φωτογραφιες απτην Εμανουελα που δουλευει αυριο αν και θα βγαλει καινουριες στο στουντιο, μας ζητησε προσωρινα να βαλουμε απο τις ηδη υπαρχουσες δικες της
Δεν ειναι τυχαιο που ξυπνησα απο τις 9.30 Κυριακατικα!!!Καλημερα
Στην πρωινη βαρδια στο στουντιο θα βρισκεται η Εμανουελα :-* :-* :-*