Spirou_Patsi40
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 0
Γιατί έτσι σκέτα σήμερα; Χωρίς φωτογραφίες;
Καλησπερα!
Ειχε καποιο προβλημα ο λογαριασμος στο imagevenue και δεν μπορουσα να μπω, θα δοκιμασω ξανα τωρα να βαλω
Γιατί έτσι σκέτα σήμερα; Χωρίς φωτογραφίες;
Καλησπερα!
Ειχε καποιο προβλημα ο λογαριασμος στο imagevenue και δεν μπορουσα να μπω, θα δοκιμασω ξανα τωρα να βαλω
Σαμποτάζ εκ των έσω, λοιπόν!! Τουλάχιστον δεν κράτησε για πολύ ;)
:-* :-* για τη Σίντυ, και κράτα κι ένα για σένα, πουρμπουάρ :-*
Η διευθυνση του στουντιο σας ευχαριστει θερμα ! : :-*
Στον ευχαριστηριο χαιρετιστμο ειχε μεριδιο και η Σιντυ! Καθολου αχαριστη δεν ειναι! ;)
.. εεεπ! τι γινεται εδω??
φιλοφρονήσεις, θερμα ευχαριστήρια και εγώ να ζηλέυω, να παρακαλοθώ και να μην προλαβαίνω να έρθω να δώ απο κοντά την μούσα μου Σίντυ¨???
καλό απόγευμα σε όλους!
οτι και αν αποφασίσετε, εγκρίνω!!!
φιλακι??? μόνο?? ποτε δεν ειναι αρκετο ενα φιλακι απ τη Σιντυ.... και ειμαι εκτος Αθηνων για να προλαβω.......
αφου κοπηκαν οι υπερωριεσ μεχρι τισ 8.00 ααααα δεν παμε καλα θα το κουρασετε το κοριτσιν ματια μουΜεχρι τις 8 το πρωι θα ειναι η Σιντυ στο στουντιο σημερα, οποτε μπορει και να προλαβαινεις
Μεχρι τις 8 το πρωι θα ειναι η Σιντυ στο στουντιο σημερα, οποτε μπορει και να προλαβαινεις
ααααχ... το είχα δεί το πρόγραμμα... αλλα δεν..δυστηχώς! παίζετε με το πόνο μου έτσι??
..θα περιμένω το νέο πρόγραμμα της εβδομάδας.. και ελπίζω...
αααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ αααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχ αυτη η βικτορια!!!!!!!!!!
Λίγη Σίντυ στο πρόγραμμα και βάρδια που δεν κάνει για τους παντρεμένους
Αλήθεια αυτή η Izabella είναι τόσο καλή στο όσο υπόσχονται οι φωτογραφίες?