η αλήθειa foot_employer για την επίσκεψη μου στην Ιζαμπέλα, είναι ότι την συνάντησα μέρα που ήμουναρκετά ταλαιπωρημένος, συνεπώς, δεν είμαι σε αντικειμενική θέση να πώ ότι βιαζόταν ή όχι! ¨εδειξε να έχει διάθεση, η εμφάνιση της είναι πραγματικά τοπ, ενώ πρίν απο εμένα ήτνα με συναγωνιστή στο διπλανό δωμάτιο για περίπου 20-25 λεπτά......
πάνως προσωπικά για το εν λόγο studio είμαιυπέρ της Σίντυ, η Αμάντα είναι μα τίμια, επιλογή,αρκετά καλή, και μάλλον θα ξανατιμήσω Ιζαμπέλα, για... σιαπιστώσεις!!!!!!!!
Το σεξ είναι διαδραστικό όπως και να το κάνουμε και εξαρτάται πάντα από το πώς είναι και οι δύο, ποια είναι η διάθεσή τους. Αν θες συνέχεια ο άλλος να είναι ο ίδιος, τότε κάτσε σπίτι σου και
, μένεις και εκτός νόσου έτσι
Τώρα, στον αγοραίο έρωτα και σε κάθε τομέα του, από τις κοπέλες του πεζοδρομίου μέχρι τα call girls μπορείς να βρεις κάποιες που τη συγκεκριμένη στιγμή ή δεν έχουν όρεξη ή έχουν πολύ κόσμο που περιμένει (στα σπίτια και studio) οπότε κοιτάνε να τους προλάβουν όλους, μειώνουν το χρόνο που μένουν στο δωμάτιο και ο πελάτης το εκλαμβάνει σαν ξεπέτα (κακή αντιμετώπιση και από τις δύο πλευρές, κατά την άποψή μου). Εγώ πάντως είμαι της γνώμης ότι καλές οι κριτικές και οι συμβουλές, αλλά όταν αποφασίζεις να πάρεις το ρίσκο πρέπει να έχεις πλήρη επίγνωση για το πού θα δώσεις τα λεφτά σου και μετά να μην κάθεσαι να κλαψουρίζεις (επ'ουδενί δεν απευθύνομαι προσωπικά στον cima ούτε σ'αυτό το σημείο ούτε σε κανένα άλλο, μιλάω γενικά).
Και για μένα η Αμάντα είναι τίμια επιλογή, αλλά βλέπω αρκετούς να βάζουν ένα "αλλά" μετά από αυτό και να λένε ότι βιάζεται, είναι τυποποιημένη κλπ, για τη Σίντυ ακούγονται τα καλύτερα, για την Έρικα παλιότερα επίσης (πότε γυρίζει επιτέλους;
), αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο να βγει και κάποιος να τις κράξει, απολύτως θεμιτό, γιατί δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα, πρώτον, και δεύτερον δεν μπορεί πάντα μία εικόνα που έχουμε φτιάξει στο μυαλό μας για κάτι που θα γίνει στο μέλλον, ντε και καλά να γίνεται έτσι όπως το φαντασιωνόμαστε.
Όσο για τις θετικές και τις αρνητικές απόψεις το θέμα είναι το τί θέλει ο καθένας και τί ψάχνει. Δεν είναι όλες οι πελάτες οι ίδιοι. Άλλες απαιτήσεις έχω εγώ, άλλες εσύ, άλλες ο άλλος. Εμένα ακόμη και η "8λεπτη ξεπέτα" της Ιζαμπέλλας μπορεί να είναι το καλύτερο σεξ που έχω κάνει, του άλλου μπορεί να του καθήσει 20 λεπτά στο δωμάτιο και πάλι να το θεωρήσει μούφα. Δυστυχώς δε βγάζεις άκρη.